Naujametinių švenčių Austrijoje metu - daugybė migrantų seksualinių išpuolių

Stebint, kaip šį kartą per Naujųjų metų šventes elgsis migrantai Europoje, visų dėmesys buvo sutelktas į Vokietijos miestą Kelną, kuriame...

Stebint, kaip šį kartą per Naujųjų metų šventes elgsis migrantai Europoje, visų dėmesys buvo sutelktas į Vokietijos miestą Kelną, kuriame praeitais metais užfiksuota itin daug migrantų įvykdytų seksualinių išpuolių. Tačiau migrantai naujametinių renginių metu siautėjo ir kaimyninėje Austrijoje.

Pagrindinėje Insbruko aikštėje 10 migrantų vyrų gauja masiškai seksualiai priekabiavo prie moterų. Vyrai prievarta lietė sulaikytų moterų intymias kūno vietas. Kol kas dėl šių išpuolių į policiją kreipėsi 18 moterų.

Policijos teigimu, išpuoliai buvo vykdomi panašiai kaip išpuolių Kelne metu - grupei vyrų apsupant ir atskiriant nuo kitų žmonių vieną moterį ir tuomet keliems vyrams imant seksualiai priekabiauti. Šis „žaidimas“ Artimuosiuose Rytuose ir Šiaurės Afrikoje žinomas „Taharrush“ vardu.

Kitame Austrijos mieste, Zalcburge, 31-erių metų moteris iš Vokietijos buvo užpulta 18-mečio afgano. Moters teigimu, jis vis stengėsi pabučiuoti jos lūpas ir lietė intymias kūno vietas.

Graco mieste 26-erių metų moteris teigia buvus užpulta dviejų vyrų iš Artimųjų Rytų. Vyrai taip pat prievarta lietė moters intymias kūno vietas.

Apie tris seksualinius išpuolius pranešta ir sostinėje Vienoje.

Parengta pagal Mirror.co.uk ir Breitbart.com informaciją


Susiję

Pasaulis 9201595857404776689
item