Vokietijoje nepilnametis afganas išprievartavo ir nužudė ES pareigūno dukrą

Nužudytoji Maria - viduryje 17-metis imigrantas iš Afganistano prisipažino Freiburge (Vokietija) išprievartavęs ir nužudęs 19-metę merg...

Nužudytoji Maria - viduryje
17-metis imigrantas iš Afganistano prisipažino Freiburge (Vokietija) išprievartavęs ir nužudęs 19-metę merginą, dirbusią savanore priegblosčio prašytojų centre. Nužudytoji - aukšto Europos Sąjungos pareigūno duktė.

Žuvusioji medicinos studentė Maria Ladenburger buvo Clemenso Ladenburgerio, teisininko, patarinėjančio Europos Komisijai, dukra.

Maria laisvu nuo studijų metu savanoriavo prieglobsčio prašytojų centre. Afganas užpuolikas palaukė, kol ji išeis iš vakarėlio ir dviračiu pajudės namų link, tuomet nustūmė merginą nuo dviračio, išprievartavo ir galiausiai paskandino upėje.

Užpuolikas suimtas ir kitais metais stos prieš teismą. Jis prisipažino įvykdęs žmogžudystę, tačiau vis dar gali pakeisti savąją įvykių versiją. Policija taip pat tiria, ar jis nėra susijęs su kitos moters išprievartavimu ir nužudymu, įvykdytu taip pat netoli Freiburgo.

Parengta pagal Thesun.co.uk informaciją


Susiję

Pasaulis 6559589090475254844

Rašyti komentarą

19 komentarų

Pikc rašė...

"Žaliasis" Fraiburgo meras iškart susirūpino "vargšų pabėgėlių" gerove ir perspėjo miestelėnus "nedaryti apibendrinančių išvadų" (http://www.n-tv.de/panorama/Polizei-ueberprueft-Pflegefamilie-und-Behoerden-article19248361.html), jo pavyzdžiu pasekė oficialioji valdžia (http://www.bbc.com/news/world-europe-38211944), o purvasklaida jau tradiciškai pabandė nusikaltimą nuslėpti (http://www.thelocal.de/20161206/public-broadcaster-refugee-rape-suspect). Im Westen nichts Neues. :)
Dar linksmiau: sako, nužudytosios tėvai ta proga nusprendė surinkti pinigų idiotams, besipriešinantiems kebabų deportacijai (http://www.infowars.com/afghan-refugee-confesses-to-rape-murder-of-19-year-old-german-girl/). Be komentarų.

Anonimiškas rašė...

Tėvui Stokholmo sindromas, arba karjeros interesai didesni už patirtą skausmą, todėl pabūgo pasirodyti politiškai nekorektiškas.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Manyčiau, čia jau rimtesnė patologija - ir ji, bijau, ne asmeninio pobūdžio.

Anonimiškas rašė...

blogas medis ir negali vesti gerų vaisių...

Frodo Baggins rašė...

Cia jau ko gero artejama prie Siaures Korejos beprotystes lygio :(

Anonimiškas rašė...

joo,paskurinės naujienos iš tolerastinio pasaulio-žmonės,sužinoję apie šį baisų nusikaltimą,susirinko protestuoti,o apie 300leftistų ,skanduodami,kad pabėgėliai vis tiek laukiami,piketuotojus užpuolė.Keturi policininkai, mėginę suvaldyti situaciją-sužeisti.Vienas vokiečių komentatorius klausė ar ne per daug vokiečiai naudoja burnos dezinfekavimo skysčio,nes gal nuo jo taip smegenys minkštėja...

Augustinas rašė...

Stokholmo sindromas yra truputį kitas reiškinys nei tas, kuris kankina vokiečius. O merginos tėvui yra įvarytas aukos kompleksas, kaip, beje, ir daugumai vokiečių.

Anonimiškas rašė...

ES marksistu beprotybes virsune. Kas ta mergaite pasiunte dirbti su "pabegeliais"? Ogi tevas. Tai tas isgama (neduokdie tokio tevo vaikam) del savo nesveiku marksistiniu isitikinimu pasiunte mergaite i ziauria mirti ir del to net nesisieloja.

Augustinas rašė...

Gal geriau netrolinkit, gerb. Anonime. Mergina visiškai laisvai galėjo eiti ir tikriausiai ėjo pati pas tuos pabėgėlius. Be tėvo paliepimų. O šio tragiško įvykio reikšmė yra kita.

Anonimiškas rašė...

http://www.delfi.lt/news/daily/crime/svedijos-teismas-septyniolikmete-nuzudes-ir-isniekines-lietuvis-nuteistas-iki-gyvos-galvos.d?id=69595518

Pikc rašė...

Jo, aš tai irgi skaitau, kad jeigu ir kitose tautose nusikaltimų būna, tai kebabų nusikaltimai nesiskaito - galima importuoti drąsiai. Urmu. :)
Fokiečių tolerantiška valdžia lygiai tą patį sakė: vietiniai irgi nusikaltimų padaro, tai nesureikšminkim ir importuokim toliau. Kaip liaudies išmintis sako, kuprotą tik grabas ištiesins. :)

Gluosnis rašė...

Taip Studente - jie cenzūruoja ir komentarus be necenzūrinių žodžių, jei jie prieštarauja pateikiamai nuomonei. Įdomu skaityti šį portalą, bet kuo toliau - tuo tampa labiau nuspėjamas...

Pikc rašė...

Ne - jie ištrina idiotiškus nusišnekėjimus ir "spaminimą" iš bulvarinės purvasklaidos. ;)

Gluosnis rašė...

Pabandykite parasyti komentaruose ka nors neigiamai apie lefebristus ar reigiamai apie pabegelius - kaip mat rizika buti istrintam.
Pikc -ar cia nekvepia cenzūra? Nepanasu i komjaunuolius ir ultraliberalus, kuriems kita nuomone - nusikaltimas?

Pikc Kažinkavičius rašė...

Kiek mačiau, svarbu ne ką, o kaip rašai - štai homjaunuolis spamina vienodais komentarais, prikimštais tolerastinės propagandos štampų - logiška, kad adminai "nuleidžia vandenį", ir tokie komentarai keliauja ten, kur jiems ir vieta. Nelegalų problemą galima ir reikia aptarinėti - bet pigiai demagogijai vieta visokiuose delfiuose ar komsomolkėse, o ne čia. Kiek mačiau, tamstos tikrai ne visi komentarai ištrinti. Iš kitos pusės - mano keli komentarai irgi buvo ištrinti, nors aš toli gražu nesu nei Bergoglio, nei nelegalų, nei apskritai raudonųjų simpatikas - bet, nešališkai įvertinus, ištrinta pelnytai. Normaliai, argumentuotai diskutuojant, jokių problemų neturėtų kilti, ir jokio pagrindo kalbėti apie "cenzūrą" nėra.

Augustinas rašė...

Gerb. Studente, ką Jūs norite tuo pasakyti? :) Kad ir lietuviai daro šlykščių nusikaltimų užsienyje ir ES? Tai mes ir taip puikiai žinom. Jei norit pasakyti, kad egzistuoja kažkokie dvigubi standartai, tai atsakymas yra duotas aukščiau (žiūr. gerb. Pikc ironišką komentarą):
"Jo, aš tai irgi skaitau, kad jeigu ir kitose tautose nusikaltimų būna, tai kebabų nusikaltimai nesiskaito - galima importuoti drąsiai. Urmu. :)"
Ką dar norėjote pasakyti tuo savo komentaru? :)

Studentas rašė...

Norėjau pasakyti tai, kas savaime plaukia iš nurodytų faktų, kuriuos taip intensyviai kai kas bando ištrinti/pašalinti ir nuslėpti: prievartavimas yra kriminalinis nusikaltimas, kuris nėra būdingas kažkuriai vienai rasei, tautybei, tikėjimui. Yra arabų prievartautojų ir vagių. Yra lietuvių prievartautojų ir vagių. Yra kazachų prievartautojų, yra ir danų prievartautojų (prisiminkime garsiuosius dano 'žygdarbius' lietuvių studenčių atžvilgiu). Kriminalinis nusikaltėlis yra moralinė/psichinė/socialinė problema, ne politinė. Pro Patria nuolat spausdina tekstus, kur pateikiami vienos grupės/religijos/soc. padėties (pabėgėliai) įvykdyti prievartavimai, tarsi tai būtų jų išskirtis bruožas - bet tai netiesa (kas matyti iš mano nuorodų). Politinės konotacijos, kurias šis 'sambūris' priskiria žiauriems kriminaliniams nusikaltimams yra gėdinga ir žema propaganda - sąmoningai ar nesąmoningai siekiama paveikti mažiau mąstyti mėgstančių piliečių emocijas (išprievartavimas tikriausias labiausias neigiamas emocijas/pyktį keliantis nusikaltimas, ypač kai auka nepilnametė šviesiaplaukė mergaitė), o per emocijas suformuoti jų požiūrį į tam tikras žmonių grupe. Suprask, "pabėgėliai - prievartautojai, jie ateis išniekinti mūsų dukrų/žmonų".
Galima sakyti, kad savižudžiai sprogdintojai yra bene išskirtinai būdingas musulmonams ekstremistams, be to jie tai atlieka politiniais/ideologiniais motyvais. Tačiau prievartavimai, kaip sakiau, būdingi visoms kultūroms - tai gyvuliškas kriminalinis nusikaltimas, atliekamas be politinių motyvų, o šiuos nusikaltimus politizuojantys, kaip sakiau, yra žemi propagandistai.
Ar galėtų Pro Patria pasakyti kam skirti tokio tipo straipsniai? Kokią politinę žinutę jie neša? Nesakau, kad šią informaciją reikia drausti platinti - platinkit į sveikatą, tik kokiame skyrelyje 'kriminalai', o ne 'naujienos', ir įvairovės dėlei papildykite straipsniais apie lietuvios prievartautojus Anglijoje ir danus prievartautojus Lietuvoje.

Pikc rašė...

O, vargeli! Kaip jau esu minėjęs, "kuprotą tik grabas ištiesins". :) Nenustebčiau, kad drg. "studentas" netgi rimtai TIKI savo paistalais (ne vieną tokį praplautsmegenio jaunimėlio atstovą esu matęs - tiek "prie ruso" tiek dabar, užtat ir sakau, kad ŠITAS homsomolas nuo ANO komsomolo nė velnio nesiskiria). Jei žmogeliui alach-babachų "žygdarbių" viešinimas tėra "gėdinga beigi žema propaganda" - tai ką tokiam pasakysi? Kaip ir minėjau - "kadangi kitose tautose irgi yra nusikaltėlių, tai alach-babachai - nesiskaito! Refjudžyz velkam!" :) Tiesa, Kelno stiliaus "tacharušų" kitos etninės grupės gal ir nerengia - bet negi tokią nereikšmingą smulkmeną verta imti domėn? Nedarykim politikos! Masinio nelegalų importo "stūmimas", nelegalų vaizdavimas vargšėmis nekaltomis aukomis ir isteriškas klykavimas apie "ksinafuobiją" beigi "islamafuobiją" - čia viskas tvarkoj, ne politika. Bet, va, kalbėti apie nelegalų keliamas problemas - čia jau seubas, politizavimas beigi žema propaganda, o ir šiaip nepolitkorektiška! Užtat ir slepia tolerastikai kaip įmanydami alach-babachų nusikaltimus, ir pradeda spiegti apie tai, kokie europiečiai patys baisūs-klaikūs, vos tik kas prasižioja, kad nelegalai kelia problemų. Va, šitas tolerastikų marazmas TIKRAI yra ir gėdingas, ir žemas, ir tiesiog idiotiškas - ir su mąstymu VISIŠKAI nieko bendro neturi, tad ne jiems kalbėti apie daugiau ar mažiau mąstyti mėgstančius. ;)
P.S. Siūlyčiau ir toliau savo "geneales yžvalgas" serijomis po kokias 5-6 "copy-paste" stiliuje klijuoti po kiekvienu straipsniu - bus papildoma proga piktintis praktiškai "naciū" cenzūra, trinančia itin viartingus beigi augšto entelektinio lygiaus komentarus. :D

Anonimiškas rašė...

Galiu dar pridėti, kad labai naivus ir klaidingas yra manymas, kad "prievartavimas ... nėra būdingas kažkuriai vienai rasei, tautybei, tikėjimui". Taip, tiesiogine prasme, gal jis ir teisingas, bet realiai NE. Tie musulmonai iš principo kitaip žiūri į moteris, kurios turi jiems tik tarnauti. Ir jeigu moteris kažkiek neprisidengusi (musulmono požiūriu), tai reiškia, kad ji kviečia santykiauti, ir jos nuomonė čia jau nesvarbu - "ji mane kviečia, aš ją imu". Nesvarbu, kad ji priešinasi. "O čia, žiūrėk, man dar trenkė"... "Kaip ji drįsta? Už tokį elgesį ją reikia pritrėkšti. Ji juk gyvulys, daiktas." Todėl musulmonui yra visai normalu išprievartauti "daiktą", o jei tas "daiktas" brokuotas, tai jį sunaikinti.
Teko su musulmonais turėti reikalų jų kraštuose... Sunku pavadinti civilizuotais žmonėmis. Su manimi buvo jauna graži mergina, tai neįmanoma buvo atsiginti paklaikusių pisuoklių. Lindo ir lindo prie manęs (!!!), kad ją parduočiau. Jos nuomonė niekam nerūpėjo, o jie progai pasitaikius džiaugdavosi galėdami pagrabinėti.

item