Mokytojas Kanadoje atleistas už oponavimą abortams - tam užteko mokinės skundo

Mokytojas Kanados Britų Kolumbijos provincijoje atleistas po to, kai viena iš jo mokinių pasiskundė, kad teisės pamokos metu jis išreiškė...

Mokytojas Kanados Britų Kolumbijos provincijoje atleistas po to, kai viena iš jo mokinių pasiskundė, kad teisės pamokos metu jis išreiškė savo opoziciją abortams.

Atleistas mokytojas teigia dvyliktokams įvardinęs savo poziciją tik tam, kad pagrįstų bendresnį teiginį, jog dažnai gali egzistuoti skirtumas tarp asmeninės moralės ir teisės - štai. jis mano, kad abortas yra blogai, tačiau įstatymai dažnai skiriasi nuo mūsų asmeninių nuomonių.

Iškart po pamokos viena iš mokinių nuėjo pas mokyklos administraciją ir pareiškė, jog mokytojo žodžiai privertė ją jaustis „nesaugiai“.

Tuomet administracija mokytoją iškvietė pasikalbėti, kur jam buvo pareikšta, kad ant plauko pakibo jo darbas mokykloje. Vyro teigimu, administracija negalėjo tiksliai apibrėžti, kuo jis nusikalto, tačiau leido suprasti, jog jo atsiprašymo neužteks, kad nebūtų atleistas. Jam buvo pasakyta, kad nors yra geras mokytojas, mokinių „saugumas“ yra svarbiau.

Galiausiai, vyras turėjo iškęsti kritikos sesiją, vykusią jo mokinių akivaizdoje, kuomet mokyklos administracijos atstovai bei jį apkaltinusi mokinė išvardino, kuo jis nusikalto, ir nurodė, kaip jis turėtų pasikeisti. Nors mokytojas, stovėdamas prieš visą klasę, atsiprašė, tačiau vis tiek buvo atleistas iš darbo.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 5434922389544326252

Rašyti komentarą

2 komentarai

Pikc rašė...

Čia jau vos ne "linksmiau", negu "prie ruso". Kitas žingsnis - kalėjimai?

Kiemsargis rašė...

Nu joo...Paskaitau tokias naujienas ir taip NESAUGIAI pasijuntu.

item