Malta tapo pirmąja Europos valstybe, uždraudusia terapinę pagalbą homoseksualams

Malta tapo pirmąja Europos valstybe, kriminalizavusia nepageidavimo potraukio tai pačiai lyčiai keitimo terapiją. Šalies parlamentas ...

Malta tapo pirmąja Europos valstybe, kriminalizavusia nepageidavimo potraukio tai pačiai lyčiai keitimo terapiją.

Šalies parlamentas antradienį priėmė Seksualinės orientacijos, gender identiteto ir gender išraiškos patvirtinimo įstatymą. Šiame įstatyme numatyta, jog „bandymas perkalbėti LGBTQ asmenį nuo pasirinktos seksualinės orientacijos yra klaidinantis ir žalingas“.

Bet kam, bandančiam „perkalbėti“ homoseksualius asmenis, net profesionaliems gydytojams, vykdantiems nepageidavimo potraukio tai pačiai lyčiai keitimo terapiją, skirtą tiems homoseksualams, kurie kenčia nuo potraukio tai pačiai lyčiai ir nori jo atsikratyti, bei kunigams, grės bauda iki 5000 eurų arba laisvės atėmimo iki penkių mėnesių bausmė.

Įstatymo kritikai jau suskubo pastebėti, jog jis negina žmonių, norinčių atsikratyti potraukio tai pačiai lyčiai. Taip kuriamas mitas, kad visi homoseksualų potraukį jaučiantys asmenys yra tuo patenkinti ir nenori pasikeisti.

Maltos parlamentas taip pat priėmė įstatymo pataisas, sumažinančias amžių, nuo kada galima pradėti lyties keitimo procesą, iki 16 metų.

Politinė parama LGBTQ reikalavimams Maltoje buvo pradėta vos prieš kelis metus, tačiau labai greitai joje buvo įteisinti vieni liberaliausių įstatymų Europoje.

2011-ais metais šioje saloje dar buvo draudžiamos skyrybos, o dabar LGBTQ aktyvistų Malta jau vadinama „viena labiausiai homoseksualizmo plėtrą remiančių šalių“.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 6932941705936305042

Rašyti komentarą

5 komentarai

Augustinas rašė...

Na, ką darysi? :( Turime mokytis ir nekartoti Maltos klaidų. O kaip homunizmo adeptams iš viso pasisekė įdiegti tokias nesąmones Maltoje? Labai pasigendu rimtesnės analizės tuo klausimu.

Anonimiškas rašė...

joo,girdėjote ką mūsų naujoji teisingumo ministrė užgiedojo-kad dė vienalyčių partnerysčių bus tariamasi su visuomene.Ir mano kad -SUSITARS,dėl RAIDŽIŲ,beje irgi.Taip kad Kalėdos Kalėdom,bet NESNAUSKIME.Stebėkime ir organizuokimės .Panašu,kad prireiks.

Nežiniukas rašė...

Atidirbta praktika, gerbiamasis. Su laiko skale, žinant kada ir ką sakyti, bei ką daryti.

Čia tas pats, kaip klausti, kaip Maxima sugeba taip greitai pastatyti parduotuvę.

Kadangi homunizmas - pažangiausia ideologija pasaulyje, logiška, kad ir prieštaraujančių tam negali būti. Ypač bažnyčioje.

Ir be to, tai vadinama žodžio laisve.
Kaip ir Tarybų sąjungoje egzistavo žodžio laisvė. Tik dabartiniais laikais sako, kad toje sajungoje nebuvo jokių laisvių.
Buvo ir dar kaip buvo. O jei sakei priešingai - sėdai į kalėjimą.
Kaip Maltoje.

Anonimiškas rašė...

Tikriausiai viena iš pirmiausių kuri nuskęs.

Anonimiškas rašė...

Nu, sakyč subinukų kultūros puoselėtojai labai netolerantiški tradicinei nuomonei.

item