Vokietijos Badeno-Viurtembergo žemės ministras siūlo vykdyti masines deportacijas

Vokietijos Badeno-Viurtembergo žemės vidaus ministras Thomas Stroblas pareiškė, jog sieks suaktyvinti deportacijas migrantams, kurių prie...

Vokietijos Badeno-Viurtembergo žemės vidaus ministras Thomas Stroblas pareiškė, jog sieks suaktyvinti deportacijas migrantams, kurių prieglobsčio prašymai buvo atmesti.

Šiuo metu deportacijos sistema Vokietijoje veikia itin neryžtingai. 2017 metais šalyje bus jau 500 tūkst. neturinčių teisės joje būti asmenų.

„Mes negalime toleruoti 500 tūkst. užsieniečių be teisės likti mūsų šalyje. Mums skubiai reikia naujų instrumentų repatriacijoms ir deportacijoms vykdyti. Kitaip sužlugdysime visuomenės pasitikėjimą teisės viršenybės principu“, - teigė T. Stroblas.

Vokietijos vidaus ministrų konferencijoje jis pristatė dokumentą, pavadintą „Tie, kas neturi teisės čia gyventi, turi iškeliauti“.

T. Stroblo planuose numatoma griežtinti bausmes už tapatybės slėpimą, kuris yra ypač dažnas tarp į šalį atkeliaujančių prieglobsčio prašytojų. Pagal dabar galiojančią tvarką, jei asmuo neturi asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų, jis negali būti deportuojamas.

Jis taip pat siūlo iš prieglobsčio prašytojų, kurie grįžta į savo gimtinę aplankyti artimųjų, atimti teisę gyventi Vokietijoje.

„Visi, kurie vyksta į savo gimtąją šalį, kur tariamai jiems gresia pavojus gyvybei, atostogauti ar aplankyti giminių, turi iš karto prarasti savo pabėgėlio statusą“, - teigė politikas.

T. Stroblas taip pat siūlo Egipte įrengti Vokietijos repatriacijos centrą, kuriame būtų apgyvendinami tiek nesėkmingai per Viduržemio jūrą bandę persikelti migrantai, tiek ir tie asmenys, kuriems Vokietijoje buvo atmestas prieglobsčio prašymas, ypač tie, kurie slėpė ar klastojo savo tapatybę.

Politikas taip pat siūlo sustiprinti sienų su Austrija ir Šveicarija kontrolę bei siųsti vokiečių karius į Afganistaną, kur jie padėtų įgyvendinti deportacijas afganistaniečiams, kuriems Vokietijoje atmestas prašymas suteikti prieglobstį.

Parengta pagal Express.co.uk informaciją

Susiję

Pasaulis 1519907455343090735

Rašyti komentarą

7 komentarai

Pikc rašė...

Kseonofbas, islamofobas, neonacis beigi šiaip netolerantiškas! Nu, praktiškai Hitleris, Himleris ir Mengelė kartu sudėjus! Taip pat šitame kontekste būtina užsiminti apie t.v. holokaustą bei konclagerius.
Juokai juokais, bet labai nustebsiu, jei "tolerantiška" purvasklaida ir atitinkami politikieriai neužtrauks būtent tokios giesmelės. :)

Anonimiškas rašė...

Geras komentaras, 100 proc. Kaip ir naujiena.

Anonimiškas rašė...

joo,aišku geriau negu nieko,bet kas iš tų deportuojamų 500tūkst.,kai dar lieka vienas milijonas,kuriems,kaip ir patvirtintas prieglobstis ir dar lieka šeši milijonai,taip vadinamų integruotųjų,kurių tredčdalis svajoja apie šarios reisę,o 90proc. nesmerkia džihado su ISISu priešaky.O žinant jų pomėgį daugintis-tik laiko klausimas kada Vokietija parudės ir apsigaubs hidžabais,arba burkom.

Frodo Baggins rašė...

Jo, jeigu Vakaruose neivyks religinis atgimimas, ju zutis neisvengiama. Religija yra bet kokios civilizacijos gyvybes saltinis, to nuneigti neimanoma. Praradusi religija (kaip siuolaikine Europa) arba pakeitusi ja surogatu, pvz. marksizmu (kaip komunistines diktaturos), kultura neisvengiamai degraduoja, issigimsta ir isnyksta. Jei Europa norejo islikti gyva, nereikejo leisti visokiems fojerbachaams ir nycems Dievo zudyti...

Pikc rašė...

Mano galva, Europoje irgi įvyko ne tiek religijos praradimas, kiek jos pakeitimas surogatu - liberalizmo ir neomarksizmo kerginiu.

Frodo Baggins rašė...

Na galbut, bet lyginant sovietu ateistus su vakarietiskais, anie nors kazkokia ideologioja turejo, o sitie dauguma neturi jokios, isskyrus "work - buy - consume - die"

Augustinas rašė...

Na, tai ir dabar Vakaruose yra ideologija. :) Tik ta ideologija vadinama ne marksizmu ar liberalizmu, bet pinigų ideologija.

item