Vokietijoje šiais metais 40% išaugo migrantų vykdomų nusikaltimų skaičius

Vokietijoje šiais metais smarkiai išaugo migrantų vykdomų nusikaltimų skaičius. Per pirmuosius šešis šių metų mėnesius migrantai šalyje į...

Vokietijoje šiais metais smarkiai išaugo migrantų vykdomų nusikaltimų skaičius. Per pirmuosius šešis šių metų mėnesius migrantai šalyje įvykdė daugiau kaip 142 tūkst. nusikaltimų, arba 780 nusikaltimų per dieną. Tai net 40% daugiau nei 2015 metais.

Dažnėjantis smurtas Vokietijos gatvėse atsispindi ir gyventojų apklausose. Spalio 24 d. vykdyta apklausa nustatė, jog net 68% šalies gyventojų bijo dėl savo saugumo, o 63% jaučiasi nesaugiai viešose vietose, kuriose yra daug žmonių. 

Savo naujoje knygoje Vokietijos policijos pareigūnė Tania Kambouri rašo:

„Pastarosiomis savaitėmis, mėnesiais ir metais pastebėjau, kad musulmonai, daugiausia jauni vyrai, nejaučia net menkiausios pagarbos policijai. Kai patruliuojame gatvėse, dažnai esame visaip įžeidinėjami musulmonų. Tai daroma kūno kalba bei keiksmažodžiais, kai pro juos važiuojame. Kai sustojame prie šviesoforo, jie pasidaro dar agresyvesni, tai ypač būdinga migrantams.“

Freddie Lohse, Vokietijos policijos sąjungos narys teigia, jog dauguma migrantų jaučia, kad už savo veiksmus nebus rimtai nubausti. Pasak jo, „migrantai yra pripratę prie griežtesnių bausmių savo gimtosiose šalyse. Jie mums nejaučia jokios pagarbos“.

Pavyzdžiui, statistika rodo, jog Hamburge pirmaisiais šešiais šių metų mėnesiais migrantai įvykdė beveik pusę visų nusikaltimų, nors sudaro nedidelę dalį 1,7 milijonų mieste gyvenančių žmonių.

Taip pat pranešama, jog migrantų jaunimas visiškai kontroliuoja tam tikras Hamburgo vietas, tokias kaip Jungfernstiegas - vieną iš žinomiausių Hamburgo bulvarų. 2016 metais šiame bulvare jie jau užpuolė daugiau kaip 50 žmonių, taip pat smarkiai padaugėjo pranešimų apie bulvare pastebėtą girtavimą, narkotikų platinimą bei seksualinį priekabiavimą. Kitoje Hamburgo vietoje, Alsterdorfo rajone, padaugėjo pranešimų apie migrantų vykdomas vagystes ir apiplėšimus.

Brėmeno mieste išaugo organizuotas nusikalstamumas, nes policija didžiąją dalį savo pajėgumų skiria kovai su smulkiais gatvių nusikaltimais, kuriuos vykdo migrantai. Raineris Wendtas, Vokietijos policijos sąjungos vadovas, teigia: „Brėmenas kapituliavo prieš ypač pavojingus klanus. Valstybės legitimios jėgos monopolis virsta džiunglių įstatymais. Saugumo ir toliau mažėja.“

Parengta pagal Churchmilitant.com informaciją


Susiję

Pasaulis 1936596147502805028

Rašyti komentarą

1 komentaras

Pikc rašė...

"Per pirmuosius šešis šių metų mėnesius migrantai šalyje įvykdė daugiau kaip 142 tūkst. nusikaltimų, arba 780 nusikaltimų per dieną." - reikia nepamiršti, kad čia kalbama apie UŽREGISTRUOTUS nusikaltimus.
"Vokietijos policijos pareigūnė TANIA KAMBOURI" - :D

item