UKIP partijos pirmininku tapo prieš vienalytes „santuokas“ ir abortus pasisakantis katalikas

Naujuoju Jungtinės Karalystės euroskeptiškos Nepriklausomybės partijos (UKIP) pirmininku išrinktas katalikas Paulas Nuttallas, surinkęs 6...

Naujuoju Jungtinės Karalystės euroskeptiškos Nepriklausomybės partijos (UKIP) pirmininku išrinktas katalikas Paulas Nuttallas, surinkęs 62,6 proc. partijos narių balsų.

39-erių metų P. Nuttalas yra praktikuojantis katalikas, nepritariantis vienalytėms „santuokoms“ ir abortams. Praeitais metais jis pareiškė: „Moraliniais klausimais mes, labiau nei kuri nors kita politinė partija, sutampame su katalikų mokymu. Ar tai būtų lyties pagrindu atliekamas abortas, ar vienalytė „santuoka“, mes visiškai 100 procentų sutinkame su Katalikų Bažnyčia.“

2010 m. Nuttallas pareiškė, jog jį baugina, kad vaikai yra saugesni gatvėse nei moterų įsčiose.

Jis prie partijos prisijungė 2004 metais ir yra buvęs partijos vicepirmininkas. 2009 metais P. Nuttallas išrinktas į parlamentą.

Naujasis UKIP pirmininkas teigė spausiantis vyriausybę dėl „tikro Brexit“ įgyvendinimo ir konkuruosiantis su Leiboristų partija dėl darbininkų klasės paramos.

„Noriu pakeisti Leiboristų partijos vietą ir UKIP paversti patriotiniu dirbančių žmonių balsu“, - jis teigė BBC.

P. Nuttalas taip pat teigė, kad prioritetais laikys kovą su imigracija bei nusikalstamumu ir užtikrinimą, kad vietiniams britams būtų sudarytos geriausios sąlygos darbo rinkoje.

Parengta pagal Catholicherald.co.uk informaciją


Susiję

Pasaulis 2556559994414062543

Rašyti komentarą

2 komentarai

Pikc rašė...

Nelabai gilinausi į jo pažiūras, bet, mano galva, pasisakymas prieš lyties pagrindu atliekamus abortus nėra tas pats, kas pasisakymas prieš abortus. Net aršiausios feministės, klykiančios "my body - my choice", ko gero,pasisakytų prieš abortą vien dėl to, kad vaisius moteriškos lyties (antra vertus, dėl vyriškos lyties vaisiaus nugalabijimo jos greičiausiai neprieštarautų :)).

Augustinas rašė...

Kas tiesa, tai tiesa, gerb. Pikc. :) Feministės - jos tokios.

item