Ontarijuje siekiama priimti įstatymą, įteisinantį keturių „tėvų“ šeimas

Kanados Ontarijo provincijoje norima priimti įstatymą, kuris įteisintų keturių „tėvų“ šeimos modelį ir taip pat suteiktų biologiniams tėv...

Kanados Ontarijo provincijoje norima priimti įstatymą, kuris įteisintų keturių „tėvų“ šeimos modelį ir taip pat suteiktų biologiniams tėvams teisę išbraukti savo vardą iš vaiko gimimo liudijimo užpildžius paprasčiausią formą.

Įstatymo pataisa užregistruota rugsėjo 29 dieną, ją remia Ontarijo premjerė Kathleen Wynne. Šiuo metu ji svarstoma viename iš provincijos komitetų.

Kanados krikščionių koledžo pirmininkas Charlesas McVety pastebi, jog įstatymu iš apibrėžimų siekiama ištrinti žodžius „motina“ (jis ištrinamas iš 17 apibrėžimų) ir „tėvas“ (ištrinamas iš 23 apibrėžimų).

Be to, įstatymu būtų leista biologiniams tėvams su kitais asmenimis sudaryti „priešgimdyvinį tėvystės susitarimą“, kuriuo būtų susitarta visiems kartu būti vaiko tėvais. Tokių „tėvų“ vaiko gimimo liudijime galėtų būti net keturi.

Biologiniai tėvai taip pat galėtų, užpildę paprastą formą, išbraukti save iš vaiko tėvų sąrašo jo gimimo liudijime.

Kritikų teigimu, tai atvertų kelią vyrams, nenorintiems prisiimti atsakomybės už savo veiksmus, turėti lytinių santykių su moterimi, o vėliau tiesiog paprašyti išbraukti juos iš tėvų sąrašo ir nebesirūpinti vaiku.

Nors įstatyme numatyta, kad vyrui, norinčiam vėliau išbraukti save iš tėvų sąrašo, reikėtų dar prieš vaiko gimimą su jo motina pasirašyti susitarimą, vis dėlto toks susitarimas neturėtų būti patvirtintas notaro, tad moteris galėtų būti psichologinio ar kitokio spaudimo pagalba atsakomybės nenorinčio prisiimti vyro priversta pasirašyti.

Parengta pagal Christianpost.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 5178802383410644117

Rašyti komentarą

3 komentarai

ale, rašė...

Tas toks nukvakimas prasideda, kai "sumąstoma", kad turintiems psichinių sutrikimų reikalinga sukurti iliuziją, neva, jie visiškai sveiki... Štai tada tos iliuzijos iš jų neišmuši net su lazda. Kaip tai atsitinka? O gi visai paprastai. Tie ligoniai pamato, kat tokią "išvadą" gali "sumąstyti" tik visiški kvailiai. Todėl atžvilgiu jų ir ima elgtis atitinkamai, kaip su visiškai beviltiškais... Taip kvailumas ima dominuoti!

Anonimiškas rašė...

Maniakinis seksas pradėjo varyti iš proto,į anomaliją svingerizmą, orgijas, istorija kartojasi Roma prieš pabaigą taip pat kliedėjo.

Anonimiškas rašė...

Man tai panašu į surogatinės motinystės ir prekybos vaikais įteisinimą, jau nekalbant apie visa kita.

item