Britų porai neleista įsivaikinti dėl išsakytos pozicijos, jog vaikui reikia mamos ir tėčio

Sutuoktiniams Didžiojoje Britanijoje neleista įsivaikinti dviejų laikinai globotų vaikų dėl to, kad prasitarė, jog vaikui reikia „mamos i...

Sutuoktiniams Didžiojoje Britanijoje neleista įsivaikinti dviejų laikinai globotų vaikų dėl to, kad prasitarė, jog vaikui reikia „mamos ir tėčio", o ne vienos lyties „tėvų“.

Krikščionys sutuoktiniai globojo vaikus jau beveik metus ir ėmė ieškoti galimybės juos įsivaikinti. Tačiau socialinė darbuotoja jiems pranešė, kad vaikus planuoja įsivaikinti homoseksualų pora.

Nustebę sutuoktiniai paklausė, ar socialinė darbuotoja juokauja, ir išreiškė savo poziciją, kad vaikams reikia mamos ir tėčio. Sutuoktinių teigimu, jie tą padarė ramiai, kalbėdami mandagiu tonu.

Tačiau praėjus vos dviems dienoms nuo pokalbio socialinė darbuotoja atmetė jų prašymą, pareiškusi, kad jis nebus svarstomas dėl „nerimą keliančios sutuoktinių nuomonės apie gėjų poras“.

Apžvalgininkų teigimu, šis sprendimas rodo, kad Britanijoje žmonėms gali būti neleidžiama įsivaikinti vaikų jau ir todėl, kad jie pripažįsta tik prigimtinę šeimą.

Parengta pagal Dailymail.co.uk informaciją 


Susiję

Pažangos ideologija 6798031206073395814
item