Amerikos filosofų asociacijos nariai nuo šiol privalės pritarti vienalytėms „santuokoms“

Amerikos filosofų asociacijos taryba nusprendė pakeisti savo Elgesio kodeksą profesionaliems filosofams, uždraudžiant asociacijos nariam...

Amerikos filosofų asociacijos taryba nusprendė pakeisti savo Elgesio kodeksą profesionaliems filosofams, uždraudžiant asociacijos nariams „diskriminaciją seksualinės orientacijos ir gender tapatybės (gender tapatybė - socialinė lytis, esą galinti skirtis nuo biologinės lyties, vert. past.) pagrindu“.

Kodeksas taip pat draus asociacijos nariams nepritarti tos pačios lyties asmenų „santuokoms“.

Jame taip pat numatyta ir tam tikra „religinė laisvė“ tačiau ji apibrėžiama taip, kad leidžiama tik tol, kol ja besivadovaujantys asmenys „nediskriminuoja žmonių anksčiau nurodytų kriterijų pagrindu“.

„Vienintelis būdas, kaip Amerikos filosofų asociacija gali reikalauti, kad visi filosofai nusilenktų politinio korektiškumo „kredo“, teigiančiam, kad „gender“ gali būti kitokia nei biologinė asmens lytis, yra visiškas žmogaus kūno ignoravimas. Žmonės gimsta arba vyrais, arba moterimis. Mūsų kūnai mums pasako, kas tokie esame“, - LifeSiteNews teigė Johannesas Jacobse'as iš Amerikos ortodoksų instituto.

„Tai sumaištis, kuri galiausiai žlugs. Nes kai kalbame apie biologijos reikalus - šiuo atveju lytį - prigimtis visada laimi. Joks politiškai korektiško spaudimo kiekis, kuriuo dabar bando naudotis ir Filosofų asociacija, negali to pakeisti“, - pridėjo jis.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 3385728190209417317

Rašyti komentarą

3 komentarai

Kiemsargis rašė...

Amerikos filosofai filosofuos "taip kaip reikia". Ir sumąstyk tu man.

Pikc rašė...

O kas čia naujo? Pas "senuosius" raudonuosius filosofai irgi "mąstė taip, kaip reikia". Žiūrėsim, ar dabar, po rinkimų, pasikeis situacija.

Anonimiškas rašė...

Dėsniai galioja visiems, jei jau kas pradeda eiti iš proto, tas ir išeina, dabar, ateina tolerastijos, genderizmo, ir kaip istorijoje žinome, prasidėjus izmo manijai ji labai plinta, kol ją ištinka katastrofa.

item