Tėvams skirtas vokiečių žurnalas įspėja saugotis „dešiniojo sparno“ šeimų

Tėvams skirtame vokiečių žurnale Baby  & Family skaitytojai perspėjami saugotis šeimų, kurios yra „neišsiskiriančios“ ir „džiugios“, ...

Tėvams skirtame vokiečių žurnale Baby  & Family skaitytojai perspėjami saugotis šeimų, kurios yra „neišsiskiriančios“ ir „džiugios“, nes šie ženklai esą rodo, jog priklauso dešiniajam sparnui ir todėl yra „pavojingos“.

Straipsnyje, iliustruotame išskirtinai šviesių plaukų moterimis ir vaikais, „įprastiniai tėvai“ kviečiami imtis veiksmų prieš dešiniojo sparno šeimas ir užtikrinti, kad jų ideologijai pasaulyje neatsiras vietos.

Pripažindami, jog terminas „dešinysis sparnas“ dažniau asocijuojamas su „degančiais pabėgėlių namais“ ar skustagalviais, straipsnio autoriai teigia, jog dažniausiai sunku jį susieti su „moterimis, šeima ir vaikais“.

Būtent tai, pasak populiaraus žurnalo, ir „yra didžioji rizika“, nes tokie žmonės yra lygiai taip pat, jei ne labiau, pavojingi kaip nacistinių skustagalvių gaujos. Bruožai, pagal kuriuos galima atskirti dešiniojo sparno šeimas, yra jų „neišskirtinumas, šviesūs plaukai, mielumas ir įsitraukimas“.

„Pirmiausia, [dešiniojo sparno šeimos] yra draugiškos ir atsidavusios“, straipsnyje teigia sociologė Michaela Kottig, dirbanti Frankfurto kolegijoje.

Žurnale teigiama, jog dešinė turi daugybę formų. Ir nors kartais sunku atskirti „ekstremalias“ pozicijas nuo nuosaikesnių, reikėtų kovoti su bet kokios formos dešiniomis pažiūromis, nes tokie tėvai gali skleisti savo pasaulėžiūrą ir įtikinti ja patikėti kitus tėvus.

Straipsnyje taip pat pastebima, kad tokių šeimų vaikai dažniausiai niekuo nesiskiria nuo kitų vaikų, išskyrus tai, kad yra „labai paklusnūs“, mergaičių plaukai dažnai būna supinti į kasas ir jos dėvi ilgesnius sijonus.

Žurnale patariama, kaip kovoti su dešiniojo sparno tėvais. Visiems tėvams patariama įsitraukti į tėvų tarybas mokyklose ir imtis veiksmų prieš dešiniojo sparno tėvus. „Jūs neturėtumėte bijoti akis į akį susidurti su dešiniojo sparno tėvais. Nei jei tai sunku, iš karto nustatykite ribas ir pasakykite, kad nenorite girdėti to, ką jie kalbą. Supratimui tokiose situacijose vietos negali būti“, - teigiama straipsnyje.

Parengta pagal Breitbart.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 2278845282272330153
item