Šią vasarą Vokietijos prieglobsčio prašytojų centruose užpulta daugiau nei 700 krikščionių

Krikščioniškos labdaros organizacijos Atviros durys teigimu, vien šią vasarą Vokietijos prieglobsčio prašytojų centruose užpulta daugiau ...

Krikščioniškos labdaros organizacijos Atviros durys teigimu, vien šią vasarą Vokietijos prieglobsčio prašytojų centruose užpulta daugiau nei 700 krikščionių. Dauguma užpuolikų - musulmonai.

Didžiojoje dalyje Vokietijoje esančių prieglobsčio prašytojų centrų dauguma gyventojų yra musulmonai. Juose itin dažnai užfiksuojami smurto atvejai prieš moteris, krikščionis ir kitas religines mažumas.

Net 83% užpultų krikščionių patyrė smurtą po kelis kartus. Beveik pusė aukų teigia, jog iš kitų imigrantų yra susilaukę ir grasinimų nužudyti. Dar 416 iš jų teigia patyrę fizinį smurtą, o 44 - seksualinį smurtą.

Didžioji dauguma - net 91% - užpuolikų buvo musulmonai. 205 atvejuose jie buvo ne tik musulmonai, bet dar ir įdarbinti kaip prieglobsčio prašytojų centrų apsaugos darbuotojai.

Vokietijoje šiuo metu itin sunku surasti patikimų tokių centrų apsaugos darbuotojų, todėl dažnai tiesiog įdarbinami nekvalifikuoti asmenys iš pačių migrantų tarpo. Neretai pasitaiko atvejų, kai krikščionys yra užpuolami, tačiau nesulaukia jokios pagalbos iš musulmono apsaugos darbuotojo.

Vienas iranietis imigrantas pranešė ant vieno ši centrų sienos pastebėjęs užrašą: "Laikas visiems krikščionims nupjauti galvas."

Parengta pagal Breitbart.com informaciją

Susiję

Pasaulis 3836273866396226254
item