San Franciske uždrausta samdyti įmones, įsikūrusias LGBT ideologijai nepaklustančiose valstijose

San Franciskas Šią savaitę San Franciskas tapo pirmuoju JAV miestu ne tik draudžiančiu savo darbuotojams už miesto pinigus vykti į koma...

San Franciskas
Šią savaitę San Franciskas tapo pirmuoju JAV miestu ne tik draudžiančiu savo darbuotojams už miesto pinigus vykti į komandiruotes valstijose, kuriose gerbiami biologiniai skirtumai tarp vyro ir moters, neleidžiant naudotis priešingos lyties tualetais, bet net ir miesto vardu sudaryti kontraktus su verslais, įsikūrusiais tokiose valstijose.

„Šis įstatymas padarys San Franciską pirmuoju miestu šalyje, draudžiančiu miesto kontraktus ir pinigų leidimą valstijose, kuriose priimti LGBT nepalankūs įstatymai“, - teigia miesto tarnautojas Scottas Wieneris, inicijavęs įstatymo pataisą.

Nekyla abejonių, jog ši įstatymo pataisa yra tiesiogiai nukreipta prieš Šiaurės Karolinos valstiją, neseniai priėmusią įstatymą, saugantį religinę laisvę ir teisę nepritarti LGBT ideologijai. Dėl priimto įstatymo ir nesutikimo su B. Obamos administracijos diegiamais „lytiškai neutraliais“ tualetais Šiaurės Karolina patiria vis didesnį ekonominį spaudimą.

Kaip pastebi portalo Lifesitenews redaktorius Pete'as Baklinskis, pirmiausia ši radikali ideologija puolė pavienius individus - kepėjus, vestuvių fotografus, floristus, universitetų dėstytojus ir kitus - o dabar pradėjo atvirai spausti net ištisas valstijas.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 3258383919525711416
item