Prie katedros besimeldžiantys argentiniečiai buvo žiauriai žeminami feminisčių (vaizdo įrašas)

Jau ketvirtus metu iš eilės feministės puola prie katedros Rožinio maldą kalbančius vyrus. Spalio 9 dieną tūkstančiai feminisčių Rosario ...

Jau ketvirtus metu iš eilės feministės puola prie katedros Rožinio maldą kalbančius vyrus. Spalio 9 dieną tūkstančiai feminisčių Rosario mieste išėjo į gatves ir puolė bei tyčiojosi iš prie katedros besimeldžiančių vyrų, mėtė akmenis į policijos pareigūnus ir atliko įvairius nepadorius aktus.

Argentinos Nacionalinio moterų kongreso eisena, kurioje dalyvavo už abortus pasisakančios feministės, baigėsi ties Rožinio Švč. Mergelės Marijos katedra, kurią feministės puolė niekinti, mėtydamos šiuškles ir paišydamos ant sienų. Taip jos protestavo prieš Katalikų Bažnyčios opoziciją abortams ir prostitucijos legalizavimui.

Tai jau ketvirtieji metai, kuomet katalikų vyrai, stovintys petys į petį prie katedros įėjimo ir kalbantys Rožinio maldą, buvo užpulti ir žeminami apsinuoginusių feminisčių, transvestitų ir kitų eisenos dalyvių. Vaizdo įraše matyti, kaip homoseksualas tyčiojasi iš katalikų kalbamos maldos ir lūpdažiu išpaišo jiems žandus.

Praeitais metais apsinuoginusius feministės atlikinėjo nepadorius aktus, bjauriai keikėsi, mėtė šiukšles ir kitokius daiktus į besimeldžiančius vyrus, o į juos ginti stojusius policininkus - butelius ir akmenis.

Tačiau kaip ir anksčiau, taip ir šiais metais liberali Argentinos žiniasklaida sukūrė vaizdą, kad eisena buvo „taiki“ ir „neteisingai numalšinta“ policijos pareigūnų.

Šių metų feminisčių išpuolio vaizdo įrašas:


2015 metų išpuolio vaizdo įrašas:


2013 metų išpuolio vaizdo įrašas:


Parengta pagal Churchmilitant.com informaciją



Susiję

Pažangos ideologija 3635411009552830305
item