Norvegijoje bus leidžiama abortu nužudyti vieną iš dvynių

Norvegijos sveikatos ministerija nusprendė, jog nuo šiol dvynukų ar trinukų basilaukiančioms moterims bus leidžiama abortu nužudyti vieną...

Norvegijos sveikatos ministerija nusprendė, jog nuo šiol dvynukų ar trinukų basilaukiančioms moterims bus leidžiama abortu nužudyti vieną ar porą šių vaikų, kitiems leidžiant gimti - net jei jie visiškai sveiki ir net jei moteris yra kitos šalies pilietė.

„Selektyvaus mažinimo“ abortai, kuomet abortu nužudomas vienas ar daugiau kūdikių, leidžiant gimti jų broliui ar seseriai, yra draudžiami gretimose Švedijoje ir Danijoje, tačiau Norvegijos sprendimas reiškia, kad švedės bei danės galės atvykti į Norvegijos ligoninę ir joms bus atliktas toks abortas.

Ligoninės nebebus įpreigotos klausti savo pacientų gyvenamosios vietos. Manoma, jog dėl šio sprendimo Norvegijoje gali atsirasti „abortų turizmas“.

Naujienų portalas The Local praneša: „Sprendimas priimtas nepaisant daugelio daktarų perspėjimų, kad procedūra kelia riziką motinos ir įsčiose likusio kūdikio gyvybei.“

Vieną ar kelis brolius ar seseris nužudyti galima bus net tuomet, kai jie neturės jokių apsigimimų ir bus visiškai sveiki. Toks abortas kitose šalyse vadinamas „selektyvaus mažinimo“ abortu arba „nėštumo vadyba“.

Parengta pagal Liveactionnews.org informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 4960203511965402818

Rašyti komentarą

25 komentarai

Ainis rašė...

"Naujojo pažangaus" norvego credo:
-pastatyti namą, pasodinti medį, padaryti abortą...

Anonimiškas rašė...

Žiauru. Talentingo kompozitoriaus Edvardo Grygo apdainuota graži šalis tapo baisia išsigimėle.

Anonimiškas rašė...

joo,nors aš ir nepritariu abortų uždraudimui,bet tokia situacija ,kaip Norvegijoje,net ir man PER ŽIAURI-tai arba moteris nenori gimdyti,arba nori.O jeigu nori,tai kaip gali rinktis kurį vaiką palikti,o kurį šalinti.

Anonimiškas rašė...

Žaisti loterijas nėra draudžiama išskyrus rusišką ruletę.
Šis norvegų įstatymas legaliai apjungia minėtus pomėgius ir padaro dar pikantiškai aštresniais. Nes tarp dvynių yra stiprus tarpusavio ryšys. O dabar išgyvenęs dvynys bus paleidžiamas į gyvenimą su garantuotu pilnatvės deficitu.(apie tai kad kažkur žmoguje slypi atmintis iki gimimo - tyliu).
Ir niekaip nesuprantu kam "naujai europai" reikalingas toks nuo gimimo neišgydomai traumuotas individas.

Kiemsargis rašė...

Nu tikrai , duočiau į snukį tam, kas tokį "įstatymą" sumąstė ir patvirtino. Ir negi atsiras BOBŲ kurios pasinaudos šią "galimybe" ?

Pikc rašė...

Aišku, kad atsiras. Vaikas iš esmės jokių teisių neturi - tai yra kaip ir augintinis koks, kai liberaliai-progresyvi ypata nusprendžia, kad vienai nuobodoka ir reiktų kokio nors hobio. Vis dėlto, ypata nori tik vieno augintinio, nes du - jau per daug vargo, diskomfortas, todėl jei vis dėlto netyčia gauna du, tai perteklinę prekę tiesiog išmeta iš pirkinių krepšio, pasinaudodama savo "žmogaus teisėmis". Viskas labai paprasta. :)

Anonimiškas rašė...

Kompozitorius tikrai talentingas. Jis dar garsus kraujomaiša, kai vedė savo pusseserę.

Anonimiškas rašė...

Šis sprendimas padarytas, matyt, ryšium su dirbtinio apvaisinimo metu užsimezgusiomis iš karto keliomis gyvybėmis, nors buvo "užsakytas" tik vienas vaikas. Todėl logiška kitus perteklinius sunaikinti. Tai tampa dar viena ES vertybe:(

Pikc rašė...

Ne visai taip - dirbtinio apvaisinimo metu ne visi embrionai implantuojami, tad naikinami tik "laboratoriniai", tuo tarpu čia bus naikinami natūraliu būdu pradėti vaikai.
P.S. Įdomu pastebėti, kad globojamoms invazinėms rūšims (matumboms, machmudams ir kitiems alach-babachams) šitos iškrypėliškos nesąmonės nė velnio neaktualios: jie dauginasi natūraliu būdu - ir itin sparčiai. Čia vietiniai vis ieško naujų savo populiacijos mažinimo ir naikinimo būdų. Koks paslaugumas kolonizatoriams - sakyčiau, netgi beprecedentinis. :)

Unknown rašė...

Vesti pusseserę kai kuriose šalyse nėra laikoma kraujomaiša. Man rods, ir apskritai ne kraujomaiša.

Unknown rašė...

Taip, atmenu, dvynių net klasėje nieks neturėdavo teisės išskirti - sėdėdavo vienam suole. Ir apskritai jie visą yvenimą jautčia poreikį būti kartu. Kokie baisūs barbarų laikai atėjo!
Nors vakar kai paskaičiau, kas dėjosi antikiniame pasaulyje, plaukai piestu pasistojo. Pompėją Vulkanas užpylė irgi dėl baisaus paleistuvavimo, panašiai kaip buvo sunaikinta Sodoma ir Gomora. Atkasus Pompėją buvo aptikta tokių paleistuvysčių. "Когда в 1819 году король Франциск I вместе с женой и дочерью посетил выставку в Помпеях, то был настолько смущён и возмущён произведениями искусств сексуального характера, что потребовал увезти эти «крамольные» экспонаты в столицу и запереть их в Секретном кабинете, доступ в который был открыт исключительно для «лиц зрелого возраста и безупречной репутации». Подобное искусство отражало весьма свободные распущенные нравы древних римлян и даже изображало скульптурные сцены содомии и зоофилии".

Revoliucijos dvasia rašė...

Mes pasaulį seną sugriausim...

Gluosnis rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Pikc rašė...

Draugiškas patarimas - prieš komentuodamas perskaitykite straipsnį. ;)

Anonimiškas rašė...

"Gresia prielaikinis gimdymas kuris baigsis visų trijų vaikų mirtimi. Alternatyva - palikti tik vieną vaisių, kuria galės išaugti iki gimimo."

Parodykite tokį atvejį praktikoje, kuomet trys neišgyventų, bet nužudžius du, likęs vienas išgyvens. Fantazuojate,

Anonimiškas rašė...

Ateityje galima bus rinktis ne abortuoti kurį nors dvynuką, o atsikratyti kurio nors jau gimusio vaiko, jei šeimai per sunku auginti tris ar daugiau.

Anonimiškas rašė...

Kraujomaiša nebelaikoma santuoka tarp pusbrolių-pusseserių vaikų.

Unknown rašė...

Ne taip: "Pasaulį seną suardysim
Iš pačių pamatų ir tuo
Naujai pasaulį atstatysim,
Kas buvo nieks, tas bus viskuo..."

Naujasis proletariatas šiandien - marginalai, pederastijos gretos, radikalūs liberalai, individualistai, hedonistai, paleistuviai, iškrypėliai, Orvelo ir Hakslio veikėjai.

Anonimiškas rašė...

2016-10-21 20:35

Kaip bebūtų liūdna ir baisu, bet jūs teisus savo įžvalgoje.

papildymas rašė...

Dirbtinio apvaisinimo metu šiuo metu implantuojami du embrionai. Anksčiau implantuodavo ir tris.

Anonimiškas rašė...

Pro Patrija, prašau, neskleiskite netiesos. Pirmiausia patikrinkite savo šaltinius. Toks abortas leidžiamas tik išimtinais atvejais.

Anonimiškas rašė...

gal galite patikslinti kokie tie išimtiniai atvejai ir kam tas išimtinumas suteikia pasiteisinimą Jums? ar žudomam mažajam žmogui?

Anonimiškas rašė...

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/norway-pregnant-selective-abortion-foreign-women-womens-rights-pro-choice-a7368421.html

Norway’s health ministry has ruled foreign women pregnant with twins can have selective reduction abortions in the country’s hospitals even if the foetus is healthy.

Anonimiškas rašė...

Ir dar:

It comes after lawyers at the Norwegian Department of Justice ruled in February that selective reduction procedures should be treated no differently to other types of abortion under Norwegian law.

Anonimiškas rašė...

Tai kame tos išimtys?

item