Niujorke iš mokesčių mokėtojų pinigų nepilnamečiams bus apmokama lyties keitimo hormonų terapija

Andrew Cuomo JAV Niujorko valstijos sveikatos departamentas pareiškė, kad ruošiasi išplėsti mokesčių mokėtojų finansuojamą sveikatos ap...

Andrew Cuomo
JAV Niujorko valstijos sveikatos departamentas pareiškė, kad ruošiasi išplėsti mokesčių mokėtojų finansuojamą sveikatos apsaugą taip, kad ji padengtų ir vadinamąją „transeksualų“ hormonų terapiją nepilnamečiams.

To norintiems nepilnamečiams iš mokesčių mokėtojų kišenės bus apmokami lytinę brandą stabdantys preparatai, taip pat lyties keitimui reikalinga hormonų terapija. Šiuo metu valstijoje tai apmokama tik pilnamečiams.

Tokias pastangas normalizuoti transeksualų elgesį, ypač tarp jaunimo, kritikuoja Johnso Hopkinso universiteto psichiatrijos profesorius Paulas McHugh, kuris teigia, jog šis judėjimas „kolaboruoja su beprotybe“ ir vaikus padaro pažeidžiamus didelei žalai, kurią po to labai sunku atitaisyti.

Šis ėjimas yra vienas iš daugelio kitų Niujorko valstijos gubernatoriaus Andrew Cuomo veiksmų, siekiant normalizuoti „transeksualumą“.

2014 m. jis įpareigojo Finansinių paslaugų departamentą dengti hormonų terapiją pilnamečiams „transeksualams“, o 2015 m. pasinaudojo savo galia, kad būtų priimtas „antidiskriminacinis“ įstatymas dėl „transeksualų“ apgyvendinimo ne pagal jų biologinę lytį. Šiais metais gubernatorius Cuomo buvo vienas iš aktyviausių homoseksualų gydymo atkuriamąja terapija uždraudimo šalininkų

Parengta pagal Churchmilitant.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 5364959834421869084

Rašyti komentarą

item