Į Vokietiją migrantai įleidžiami net su suklastotais asmens dokumentais

Vokietijos Federalinis migracijos ir pabėgėlių biuras pripažino, jog migrantai į šalį įleidžiami net tada, kai žinoma, jog jų pateikti as...

Vokietijos Federalinis migracijos ir pabėgėlių biuras pripažino, jog migrantai į šalį įleidžiami net tada, kai žinoma, jog jų pateikti asmens dokumentai yra suklastoti.

Die Welt praneša, jog bent 2273 biuro tikrinti migrantų asmens dokumentai buvo suklastoti, tačiau jie vis tiek buvo įleidžiami į šalį.

Vokietijos įstatymai numato, jog už dokumentų klastojimą - ypač pasų ir kelionės vizų - gresia iki penkių metų laisvės atėmimo bausmė. Tačiau nei vienas migrantas dėl to nebuvo nubaustas.

Šalies teisėsauga yra sunerimusi dėl didelio skaičiaus migrantų, patekusių į Vokietiją su suklastotais asmens dokumentais. Vokietijos detektyvų federacijos viceprezidentas Michaelis Bohlas teigia, jog Islamo valstybė, kurios kovotojams prieš tai jau pavyko prasmukti į šalį migrantų krizės metu, gali naudotis padirbtais dokumentais tam, kad Vokietijoje susikurtų banko sąskaitas.

Islamo valstybė jau seniai kaltinama dėl to, jog naudoja padirbtus pasus, kad jos kovotojai prasmuktų į kitas šalis.

Praeitų metų gruodį JAV buvo bandoma pasinaudoti padirbtais Sirijos pasais ir jų pagalba infiltruotis į šalį. Šiais metais Prancūzijos vidaus ministras Bernardas Cazeneuve pareiškė, kad Islamo valstybė yra sukūrusi ištisą pasų ir kitų dokumentų padirbinėjimo industriją.

Parengta pagal Breitbart.com informaciją


Susiję

Pasaulis 3613520807398499883

Rašyti komentarą

3 komentarai

Anonimiškas rašė...

joo,na šitų dvigubų standartų niekaip negaliu suprast.Pamėginčiau aš Vokietijoje padirbtu pasu pamojuoti...Taigi pagal gerąsias sąmokslo teorijas - TAIP reikia vadinasi.Planas toks.

Audrius rašė...

Kas per asilizmas (atsiprasau gyvunu)? Neatsistebiu, kaip viskas vystosi, iskreiptai. Normaliai paaiskinti laaabai sudetinga.

Anonimiškas rašė...

Berlyno komunistams brangus kiekvienas milijonas musulmonų.

item