Freiburge 17 migrantų gauja bažnyčios aikštėje seksualiai priekabiavo prie moterų

Vokietijos Freiburgo mieste kilo naujas seksualinių išpuolių skandalas. Dvi 21 ir 29 metų moterys stovėjo Freiburge esančios bažnyčio...

Vokietijos Freiburgo mieste kilo naujas seksualinių išpuolių skandalas.

Dvi 21 ir 29 metų moterys stovėjo Freiburge esančios bažnyčios aikštėje, kai jas užpuolė 17 afrikietiškos išvaizdos vyrų. Jie apsupo moteris ir seksualiai prie jų priekabiavo, liesdami moterų intymias vietas. Kai tai pamatęs praeivis pabandė moterims padėti, gauja jį puolė ir sužalojo.

Policija dėl šio įvykio areštavo tris vyrus iš Gambijos, į Vokietiją atvykusius tarp 2015 m. lapkričio ir 2016 m. vasario mėnesių. Visi jie buvo pateikę prieglobsčio prašymus, tačiau jie buvo atmesti. Kol vykdomas tyrimas, vyrai buvo paleisti už užstatą.

Vokietijoje vis dar jaučiami Kelne ir kituose miestuose Naujųjų metų naktį vykusių seksualinių išpuolių atgarsiai. Praeitą savaitę šalies vidaus ministras Thomas de Maiziere susitiko su parlamento vidaus sekretoriumi Ole Schroderiu ir federalinės policijos vadovu Dieteriu Romannu, kad aptartų, kokių priemonių reikėtų imtis, kad panašūs išpuoliai nepasikartotų ir šiais metais.

Naujųjų metų nakties seksualiniai išpuoliai stipriai pakeitė visuomenės nuomonę masinės imigracijos atžvilgiu ir sumažino kanclerės A. Merkel, kuri iki tol buvo itin mėgstama, populiarumą.

Parengta pagal Express.co.uk informaciją


Susiję

Pasaulis 6320390988988851728

Rašyti komentarą

4 komentarai

Kiemsargis rašė...

Viena ausim klausiausi LRT (Elertė)radijo. Ten labai rimtai aiškino , kad "pabėgelius" Lietuvoje sekmingiausiai padėtu integruoti-aklimatizuoti Lietuvos jaunimas. Kaip suprast?

Anonimiškas rašė...

o as skaiciau kad viena pensininke kapinese vokietijoje pabegelis isprievartavo...

Anonimiškas rašė...

Turbūt čia tokia inovatyvi ir patogi atbėgėliams "prevencija', kad tie išsikrautų su šiuo jaunimu ir "nešėltų" Lietuvos miestų gatvėse ...

Pikc rašė...

Tai jie nesismulkina - vienas net 10 metų berniuką išprievartavo, mat "noras užėjo". Tiesa, liberalus beigi tolerantiškas teismas nusprendė, kad gal vargšas machmudas tiesiog nesuprato, kad berniukas nenori "pasitoleruoti", tad gal čia ir ne išprievartavimas visai: http://www.express.co.uk/news/world/723868/Migrant-jailed-Austria-attack-boy-10-sexual-emergency-has-conviction-OVERTURNED
Nenustebsiu, jei tolerantiška vokiečių valdžia nuspręs, kad čia tos moteriškės kaltos, nes nepakankamai atsargios buvo, o "imtis priemonių" reikš "dar labiau kovoti prieš netoleranciją, islamofobiją beigi ksenofobiją". Ir dar apie "dešiniųjų radikalų grėsmę" ką nors vimtels. :)

item