Vilniaus forumo patikslinimas dėl Lietuvos Liberalų sąjūdžio paramos Ukrainai

Vilniaus forumo neseniai paskelbtas Rinkėjo vadovas 2016 metų Seimo rinkimams atspausdintas 50 000 tiražu ir platinamas daugiau nei dvide...

Vilniaus forumo neseniai paskelbtas Rinkėjo vadovas 2016 metų Seimo rinkimams atspausdintas 50 000 tiražu ir platinamas daugiau nei dvidešimtyje Lietuvos miestų. Deja, tik pristatymo dieną pastebėta korektūros klaida, dėl kurios Vilniaus forumas atsiprašo Lietuvos liberalų sąjūdžio. 

„Norime atsiprašyti ir atkreipti dėmesį, kad rinkėjo vadove įsivėlė korektūros klaida – pažymėta, jog Liberalų sąjūdis nepalaiko Ukrainos ir Lietuvos narystės NATO. Savaime suprantama, kad tai klaidingas teiginys. Nors vadove Liberalų sąjūdis griežtai ir pagrįstai kritikuojamas, jų nuosekli parama Ukrainai yra turbūt vienintelis teigiamai įvertintas programos punktas,“ - leidinio pristatymo Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų fakultete metu sakė vienas forumo steigėjų, politologas Vytautas Sinica. 

Korektūros klaidos atitaisymas kartu su prof. Vytauto Radžvilo interviu paskelbtas Lietuvos radijo ir televizijos interneto svetainėje bei didžiausiame šalies naujienų portale DELFI. Rengėjai tikisi, kad liberalų partijos pozicija Ukrainos ir narystės NATO klausimais yra pakankamai aiški, jog rinkėjo vadove įsivėlusi klaida nesuklaidintų nei vieno už šią partiją balsuoti pasiryžusio rinkėjo. 


Susiję

Vilniaus Forumas 8472729670800695306

Rašyti komentarą

2 komentarai

Pikc rašė...

Šiaip ir dėl tos liaudies partijos reiktų patikslint, nes jie tikrai ne už peder-gender nesąmones - dabar apraše parašyta vienaip, o lentelėje - kitaip.

Anonimiškas rašė...

Labai gerai. TIK KUR RASTI paprasčiausią PDF failą ?

item