Seriale Moderni šeima vaidins „transeksualus“ vaikas

Jungtinėse Valstijose ABC televizijos, o Lietuvoje kanalo TV6 transliuojamame seriale Moderni šeima vaidins pirmasis „atviras transeksua...


Jungtinėse Valstijose ABC televizijos, o Lietuvoje kanalo TV6 transliuojamame seriale Moderni šeima vaidins pirmasis „atviras transeksualas aktorius vaikas“.

Šis serialas žinomas dėl savo pastangų normalizuoti tos pačios lyties asmenų „šeimas“. Dabar paskelbta, kad viena iš serialo serijų bus pavadinta „Stereotipinė diena“, o joje vaidins maža mergaitė, mananti, kad yra berniukas. Pranešama, jog 8-erių metų mergaitė vaidins serialo homoseksualų poros auginamos mergaitės „transeksualią“ draugę.

Amerikos šeimos asociacijos prezidento Bryano Fischerio teigimu, serialo tikslas yra „priversti galvoti, kad tos pačios lyties asmenų namų ūkis yra nuostabus ir puiki vieta vaikų auginimui. Ir atvirkščiai, heteroseksualų namai vaizduojami kaip niūrūs bei tamsūs“.

„Žinome, jog socialiniai tyrimai rodo, kad yra visiškai atvirkščiai“, - teigė B. Fischeris.

Kontroversiją sukėlė ir kai kurios kitos serialo serijos. Pavyzdžiui, viena iš serijų yra apie tai, kaip jauna paauglė stengiasi „prarasti nekaltybę“, o kitoje rodoma, kaip kūdikis mokomas keiktis.

Parengta pagal Churchmilitant.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 1762742883851120577

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

yra toks pastebėjimas: "Kaip besistengtum nesistengti, vis vien tai bus stengimasis...". Panašiai gaunasi ir su kova prieš iškrypimus, juk taip tik reklamuojami iškrypimai. Ar ne geriau būtų burtis į sveikas bendruomenes ir taip atsiriboti nuo psichinių ligonių gyvulėjimo?

Anonimiškas rašė...

Bendruomenės, žinoma, yra gerai. Tik deje bendruomenė negali pabėgti iš visuomenės. O tai, mano manymu, ir yra svarbiausias iškrypėlių kovos laukas. Televizija, kinas, reklama, mada, "elito" gyvenimas prifarširuotas nuo ištvirkimo link iškrypimų. Ir svarbiausia tai pateikiama tarsi "laisvės" indikatorius. O ugdymo sferai ypatingas dėmesys. Studentams - genderizmo, lygių lyčių, feminizmo, tolerancijos programos ir mokymai. Mokiniams - artėjanti link privalomos "disciplina" kaip saugiai, be pasekmių dulkintis su visais studentų "išlaisvinimo" inkliuzais. Vaivorykštinės rankos tiesiasi jau į darželinukus per visokias knygeles ir įvadus į lytiškumą ir tolerancijos pamokėles.
Kaip bendruomenė padės jei iškrypusi visuomenė jūsų vaiką ugdymo įstaigose per dešimtis metų iš žmogaus padarys savo instinktų nevaldančiu gyvuliu, kuris tai supranta, priima ir kovoja už tai kaip už esminę laisvės išraišką?

item