Londono, Niujorko ir Paryžiaus merai, reaguodami į JAV teroro atakas, kviečia dar daugiau migrantų

Nepaisant fakto, kad terorizmas išdraskė Niujorką, Londoną ir Paryžių, visų trijų miestų merai bendrame šios savaitės New York Times lai...


Nepaisant fakto, kad terorizmas išdraskė Niujorką, Londoną ir Paryžių, visų trijų miestų merai bendrame šios savaitės New York Times laikraščio straipsnyje ragina atvykti dar daugiau žvalgybos nepatikrintų „pabėgėlių“.

Niujorko meras Billas De Blasio, Londono meras Sadiq Khanas ir Paryžiaus merė Anne Hidalgo parašė bendrą straipsnį, spausdami Vakarų miestus priimti daugiau pabėgėlių, kuris buvo išspausdintas praėjus vos porai dienų po teroro incidentų Niujorke ir Minesotoje.

Straipsnyje merai tvirtina, kad terorizmas tarp imigrantų yra „ypatingai retas“, o po to užsipuola visus, kurie abejoja jų globalistinėmis idėjomis, išvadindami tai „ksenofobinėmis kalbomis“.

„Mūsų bendras požiūris yra paremtas blaiviu mums gręsiančių pavojų supratimu. Po sprogstamojo užtaiso sprogimo Niujorke praeitą savaitgalį ir kitų atakų pasaulio miestuose, mūsų gyventojų saugumas yra pirmaeilis dalykas didelėse, atvirose ir demokratinėse visuomenėse“, rašė jie. „Tačiau yra neteisinga apibūdinti migrantus ir pabėgėlius kaip radikalius ir pavojingus; mūsų patyrimu, kovingas smurtas yra ypatingai retas. Taigi, turime tęsti įtraukiantį požiūrį į persikėlimą, kad nugalėtume augančią ksenofobinių kalbų bangą pasaulyje. Tokios kalbos ves tik prie padidėjusios bendruomenių marginalizacijos, nepadarydamos mūsų saugesniais.“

Šis straipsnis pasirodė po Khano įspėjimo Niujorko gyventojams šią savaitę, kad teroristų atakos dabar yra „neatskiriama“ kasdienio gyvenimo Vakaruose dalis ir kad amerikiečiai tiesiog turėtų su tuo susitaikyti.

Parengta pagal Breitbart.com informaciją

Susiję

Pažangos ideologija 9173960306852681957
item