JAV darbuotojas gali būti atleistas dėl atsisakymo žiūrėti homoseksualizmą šlovinantį vaizdo įrašą

14 metų vienoje vietoje išdirbęs krikščionis informacinių technologijų ekspertas Davidas Hallas gali būti atleistas dėl to, jog atsisakė ...

14 metų vienoje vietoje išdirbęs krikščionis informacinių technologijų ekspertas Davidas Hallas gali būti atleistas dėl to, jog atsisakė žiūrėti vaizdo įrašą, kuriuo darbuotojai „mokomi“ apie homoseksualumą, biseksualumą, transeksualumą bei „įvairovę ir įtraukimą“.

Šių metų pavasarį JAV Socialinės apsaugos administracija paskelbė, kad visi darbuotojai turės būti apmokomi „įvairovės ir homoseksualų, biseksualų bei transeksualų įtraukimo“ temomis. Davidas Hallas, kurio krikščioniški įsitikinimai neleidžia laikyti sodomijos sveika, normalia ar naudinga žmonėms, atsisakė žiūrėti 17 minučių trukmės apmokymų vaizdo įrašą, kuriame pateikiami „patarimai, kaip padidinti kultūrinį sąmoningumą įvairovės ir įtraukimo aplinkoje“, ir pareiškė, kad tai prieštarauja jo įsitikinimams.

Atsisakydamas žiūrėti vaizdo įrašą, D. Hallas taip pat išsakė savo įsitikinimą, kad apmokymai skatina nuodėmingą elgesį.

Dėl to, kad atsisakė žiūrėti vaizdo įrašą, vyras gavo oficialų papeikimą ir buvo neapmokamai suspenduotas.

Hallo teigimu, vaizdo įrašas buvo paprasčiausia homoseksualų propaganda, o jis turi konstitucinę teisę laisvai išpažinti savo religiją ir nedalyvauti „pasibjaurėtinuose“ apmokymuose. Jis teigia suprantantis, kad gali prarasti savo darbą, bet tiki, kad krikščionys turėtų priešintis homoseksualizmo propagandai.

„Aš noriu su tuo kovoti ir suteikti kitiems krikščionims drąsos ginti savo įsitikinimus“, - teigė Hallas ir pridėjo, kad keli jo kolegos jaučiasi taip pat, tačiau bijo pasielgti taip, kaip jis.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją



Susiję

Pažangos ideologija 4436882731208594450

Rašyti komentarą

1 komentaras

Anonimiškas rašė...

Sinonimai, bolševizmas ir homoseksualizmas,turi panašumų,ir tie nori daugiau, ir pastarieji taip pat, ir šūkis panašus ,,jei ne su mumis tai prieš mus''.

item