Gimė pirmasis vaikas, kurio abu tėvai „trakseksualai“, besielgiantys priešingai biologinei lyčiai

Ekvadore užfiksuotas pirmojo pasaulyje vaiko, kurio abu tėvai yra „transeksualai“, besirengiantys ir besielgiantys priešingai savo biolo...


Ekvadore užfiksuotas pirmojo pasaulyje vaiko, kurio abu tėvai yra „transeksualai“, besirengiantys ir besielgiantys priešingai savo biologinei lyčiai, gimimas.

Ekvadoriečių „transeksualų“ pora, sudaryta iš „vyro“, t.y. moters, apsimetančios, kad yra vyras, ir „žmonos“, t.y. vyro, apsimetančio moterimi, pagimdė sūnų. Tai vadinama pirmuoju pasaulyje „transeksualiu“ gimdymu, nors nei vienam iš tėvų nėra atlikta lyties keitimo operacija ir vaikas buvo pradėtas natūraliai bei išnešiotas savo motinos.

Tačiau gimdymas unikalus tuo, kad nėščia motina poroje užima vyro rolę, o tėvas - moters rolę. Abu ekvadoriečiai rengiasi priešingos lyties drabužiais ir visa savo išvaizda bei elgesiu primena priešingą lytį.

Pagimdžiusi kūdikį, pora pradėjo aktyviai kovoti už LGBT „teises“ Pietų Amerikoje. Poros tėvynėje Ekvadore galioja įstatymas, leidžiantis žmonėms gauti asmens dokumentus, kuriose nurodyta ne jų biologinė lytis, o gender tapatybė, dar vadinama socialine lytimi.

1998 metais Ekvadoras tapo pirmąja šalimi Pietų Amerikoje, savo Konstitucijoje įvardijusią seksualinę orientaciją kaip saugomą.

Parengta pagal Churchmilitant.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 5416943288399924779

Rašyti komentarą

5 komentarai

Augustinas rašė...

Man tai kažkaip nieko nuostabaus. :( Aišku, liūdna, kad taip yra, su tuo reikia kovoti, kad nebūtų plačiai paplitę, bet nuostabaus tame jau nieko nėra.

Anonimiškas rašė...

Gali jie vadintis ir drambliais ar dar kokiais nors padarais, bet procesas vis vien toks koks nusistovėjęs milijonus metų, bandyti galima gal kas ir išeis, tik reikia pragyvent milijoną metų.

Pikc rašė...

Žiū, apie tai išgirdęs Konstitucinis teismas pasitars su dvasiomis ir pagal precedentą su šeimos apibrėžimu nuspręs, kad LR Konstitucijos 38 straipsnyje punktas "Santuoka sudaroma laisvu vyro ir moters sutarimu." gali reikšti ir "genderinio vyro" bei "genderinės moters" laisvą sutarimą, o "biologinė sutuoktinių forma esmės neturi". :)
P.S. SMARKIAI abejoju, ar šitoje nuotraukoje - tikrieji "nuokrypos". Paprastai tolerastiniai šaltiniai parenka kuo normalesnes nuotraukas iškrypimams pristatyti - nereiktų sekti jų pavyzdžiu.

ale, rašė...

Čia ne jie išprotėję. Stogas aiškiai nušliaužė visiems kitiems, kad tokius bajerius su rimtumu(?) priima.

Anonimiškas rašė...

...jau daug ką pasako šalis kurioje buvo atliktas šis sveiku protu nesuvokiamas eksperimentas. Ekvadoras ... pamenat prieš dešimtmetį panašiais fokusais garsėjo Rumunija - tai 70-metė pagimdo, tai vyras su dviem peniais, tai 8-metė pagimdo. Panašu, kad kažkas pasirenka vargingą šalį, kurioje už pinigus ieško "ufonautų" ir suranda...

item