Festivalyje Austrijoje - virtinė imigrantų vykdytų seksualinių išpuolių

Šeši migrantai iš Afganistano ir Irako buvo suimti dėl seksualių išpuolių, kuriuos vykdė prieš aštuonias jaunas merginas Velso mieste Au...


Šeši migrantai iš Afganistano ir Irako buvo suimti dėl seksualių išpuolių, kuriuos vykdė prieš aštuonias jaunas merginas Velso mieste Austrijoje vykusio vyno ir alaus festivalio  Welser Volksfest metu.

Moterys policijai teigė, jog vyrai jas laikė prieš jų valią ir lietė intymias kūno vietas.

Iš penkių suimtų afganų, keturiems yra vos po penkiolika metų.

Tyrimui tebevykstant, policija mano, jog dar daugiau moterų praneš apie festivalio metu patirtą priekabiavimą.

Vietinė policija atidarė specialią telefono liniją, kuria paskambinusios moterys gali pranešti apie seksualius išpuolius.

Šie seksualiniai išpuoliai seka po virtinės panašių incidentų kitose šalies vietose.

Mistelbacho mieste esantis plaukimo baseinas nebeįleidžia imigrantų po to, kai irakietis sekė ten besimaudžiusią mergaitę iki persirengimo kambario. Dabar prie įėjimo į baseiną pakabinta lentelė su užrašu „pabėgėliams įeiti draudžiama“.

Pora savaičių prieš šį įvykį irakietis imigrantas buvo sulaikytas dėl to, kad plaukimo baseine, kur jis lankė integracijos į Austrijos visuomenę mokymus, išprievartavo 15 metų mergaitę.

Parengta pagal Dailymail.co.uk informaciją


Susiję

Pasaulis 8551486139464825459

Rašyti komentarą

10 komentarų

Pikc rašė...

O, kaip netikėta! Vietinei policijai, kiek suprantu, buvo visiškas siurprizas. Juk mosliai vyno ir alaus šventėje - tai taip įprasta, natūralu. O moteriškės, matyt, pamiršo užsidėti apyrankes su užrašu "kebabai, būkit geri, nesigrabaliokit" - ir dar nesilaikė nuo jų per saugų atstumą, kaip Kelno merė Reker rekomendavo. Pačios kaltos, škias.
P.S. Suprantama, tai niekaip nesusiję su moslių kultūra ir tikėjimu. Visiškai niekaip.

Anonimiškas rašė...

o lietuviškų kaimiečių muštynės ir vėlesni mergų laužymai pakrūmėmis po vietinių rajoninių "festivalių" nebūna siurprizas policijai? Čia bent jau suėmė šešis.

Anonimiškas rašė...

o tai bent tie kaimiečiai savo kaime laužo panas ar ne ? o čia matai nusileido iš kalnų sveteliai... nors iš kitos pusės suprantu - visą gyvenimą tematęs burkomis pasipuošusias moteriškos formos figūras pamato europietes, nagi vyriški instiktai suveikė ir tiek, bet galėtų savo hormonų audras pademonstruoti savo aūluose, tai manau tyrėjams nė molekulių neliktų DNR nustatyti... na bet ES tolerancija uber alles, tai srėbkite dabar

Pikc rašė...

Ir kaipgi TOKIA tema be itin adekvačių homjaunuolio "įžvalgų"! (2016-09-06 12:48) :D
Adekvačiam "Anonimiškam" (2016-09-06 13:22) - tai TOLI GRAŽU ne tik hormonų audros. Pirma, tai požiūris į moterį apskritai (iš esmės - daiktas, vyro nuosavybė), o antra, tai požiūris į vietinę visuomenę apskritai ir vyrus konkrečiai (moterų žeminimas, prievartavimas kaip paniekos vietiniams išraiška: atseit, nesugebate savo patelių apgint, mes darysim, ką norėsim - o faktas, kad jie iš esmės lieka nebaudžiami, tą požiūrį patvirtina). Ir taip, ta "tolerancija uber alles" tokiam elgesiui sudaro šiltnamio sąlygas, tad tokių ir panašių incidentų tik daugės. Tiems suimtiems kebabams nieko nebus, nes nepilnamečiai plius "skriaudžiamos mažumos" plius visokios "teisės" plius "refjudžyz velkam". Kaip ir sakiau - nebaudžiamumas, šiltnamio sąlygos nusikaltimams. Tuoj vietiniai turės laikytis šariato - savo pačių saugumui (ir greičiausiai vietiniai politikai patys tą patars :)).

Frodo Baggins rašė...

Kol europieciai vyrai (jei dar tokiu yra) nesusivienys ir neprades ginti savo moteru. Ar jau per velu, genderizmas ir politkorektizmas savo juoda darba padare?

Anonimiškas rašė...

joo,netikėtumas...Beje,kol Europa niekaip neapsisprendžia dėl visokių burkų ir burkinių,nes pagal tolerastus-dėvėti lachmonus,tai kažkokia moterų teisė .ISISai,jau rengiasi jas UŽDRAUSTI,po to,kai keli jų vadukai buvo nužudyti tokių apsiburkavusių.Na ,visiška netolerancija...

Pikc rašė...

Problema ne tik norai, bet ir galimybės - bet koks bandymas gintis bus tuoj pat įvertintas kaip raCizmas, ksenofobija, islamofobija beigi šiaip "heit kraimas" ir bus baudžiamas visu griežtumu. Prieš SAVO piliečius "politkorektiška" valdžia jokių skrupulų neturi (su sąlyga, kad tie piliečiai - ne kokios nors "mažumos"). Užtenka prisiminti vokiečių policijos impotenciją naujametinio kebabų siautėjimo Kelne metu - ir kaip jie staigiai "užsiaugino raumenis", kai reikėjo numalšinti prieš tokią nesąmonę protestuojančius vietinius.

Anonimiškas rašė...

Visi jie supranta kuo rizikuoja - ogi niekuo! Jiems pasėdėti už grotų beveik kaip atostogos, todėl mūsų suvokiamos baudimo priemonės jiems kelia šypsenas. Kol to nesuvoks - situacija nepasikeis. Nekalbu jau apie apskritai jų būvimo Europoje klausimą.

Frodo Baggins rašė...

Orkai...

Pikc rašė...

Niekas jų už grotų nesodins - ne tik dėl to, kad tai būtų racizmas-nacizmas-islamofobija-ksenofobija, bet ir dėl to, kad pagal popierius jie - nepilnamečiai (kaip yra iš tikrųjų, velniai žino, nes "vargšai pabėgėliai" savo dokumentus sunaikina, o tolerantiškieji Vakarų pareigūnai jų amžių užrašo tokį, kokį jie patys pasako).

item