Dėl Rinkėjo vadovo Vytautą Radžvilą grasinama paduoti į teismą

Lietuvos liaudies partija viešai išreiškė nepasitenkinimą partijos vertinimu Vilniaus forumo parengtame Rinkėjo vadove , pavadino jį mel...


Lietuvos liaudies partija viešai išreiškė nepasitenkinimą partijos vertinimu Vilniaus forumo parengtame Rinkėjo vadove, pavadino jį melu ir pagrasino kreiptis į teismą.

Partijos pirmininko Rolando Paulausko padėjėjas Kazimieras Juraitis telefonu paskambino Vytautui Radžvilui, daug prisidėjusiam prie Rinkėjo vadovo parengimo, išsakė savo nepasitenkinimą partijos vertinimu ir pasiūlė „susėsti ir išsiaiškinti“, o jei dar nepasirodė popierinis Rinkėjo vadovo variantas, prieš spausdinant jį pataisyti.

V. Radžvilui atsakius, kad Rinkėjo vadovas yra profesionalų atlikta politologinė analizė ir partijų pretenzijos jų vertinimo klausimu nešališkiems politologams nerūpi, K. Juraitis pareiškė, kad jei nenorima „susėsti ir išsiaiškinti“, tuomet kreipsis į teismą.

Atkreipiame dėmesį, jog Rinkėjo vadove nurodyti kriterijai, pagal kuriuos vertinamos partijos, taip pat pagrindžiama, kodėl jos vertinamos būtent taip. Lietuvos liaudies partijos atstovo Kazimiero Juraičio bandymą „pataisyti“ ir „pagerinti“ savo partijos vertinimą reikėtų laikyti bandymu paveikti ar įbauginti Rinkėjo vadovo rengėjus bei taip „išsiderėti“, kad šie pakeistų savo vertinimą.

K. Juraitis pokalbį įrašinėjo, nors tam negavo V. Radžvilo leidimo. Pokalbis buvo paviešintas Lietuvos liaudies partijos internetinėje svetainėje, tai padaryta taip pat negavus sutikimo.

Paviešintą pokalbio garso įrašą galite rasti čia.


Susiję

Politika 150605962378458737

Rašyti komentarą

14 komentarų

1Chingishan rašė...

ka reiškia į teismą? parašė intelektualai savo nuomonę į kurią jie kaip ir kiekvienas kitas gali turėti savo nuomonę. nepatinka tiems Liaudies partijos aktyvistams- tegu parašo savo nuomonę.

Audrius rašė...

Niekas tos LLP ir taip nerinks :( Pirma tegul savo programą pasitaiso, kad vėliau nereikėtų kitiems priekaištauti ir visokių pagerinimų reikalauti. Jei jau intelektualai "neteisingai" suprato jų programą, tai ko norėti iš paprasto žmogaus?
Bendrai pažiūrėjus į šį Rinkėjo Vadovą liūdesys apima, nėra iš ko rinktis. Teks gadinti balsavimo lapą.

Anonimiškas rašė...

Tąsymasis po teismus nei vienai partijai solidumo nepridėjo.Nesvarbu dėl ko.

Rinkėjas rašė...

Tai už ką balsuot , jei visi blogi?

1Chingishan rašė...

nereikia nieko gadint. nes taip (kaip ir neidamas) balsa atiduosi didžiosioms (tipo socdemų ar koncervų) partijoms. Vadove nėra nei apie tautininkus nei apie puteikio partiją. nors simpatizuoju labiau tautininkams - šiemet siūlau rinkti Puteikio koaliciją. Blogiau vistiek nebus.

Anonimiškas rašė...

Gąsdina ir mano, kad Profesorius išsigąs.
Iš tikrųjų visiškai nėra už ką balsuoti. Pasidariau kandidatų sąrašą vienmandatėje ir nerandu nei vieno už kurį galėčiau balsuoti, nors rinkimai jau čia pat.
Krizė, kurios masto net negalime įsivaizduoti

Anonimiškas rašė...

Matyt tas Rinkėjo vadovas tam ir sukurtas, kad rinkėjas pagalvotų, jog visi blogi ir nėra už ką balsuot. Ir kad neitų balsuot ir valdžioj liktų tie patys.

Anonimiškas rašė...

joo,biuiletenius mat gadins-ar proto netekote.Dar ne taip seniai balso teisę turėjo tik išrinktieji,taip ,kad naudokitės šia teise ir prievole.O palaikyti manau reikia tautinykus,jeigu tik nesugalvos ,kaip lenkai abortų uždrausti...

Anonimiškas rašė...

tai pagal tave, abortai yra dorybė, lietuvių tautos išsigelbėjimas?Tokia pozicija trenkia sovietmečiu, kai abortas buvo kaip vizitas pas kirpėją šukuoseną pasitvarkyti

Anonimiškas rašė...

Kas cia per bukas posakis - paduosiu i teisma? Na, paduosi. Ir kas? Ar uztenka "paduoti", kad butum teisus? Ypac siuo atveju. Kad ir koks Radzvilas paranojikas tapo, gyvename valstybeje, kurioje argumentais paremtos nuomones pareiskima padares asmuo gali buti ramus - visi ji "padave" i teisma tetures bylinejimosi islaidu ir viesa geda.

Anonimiškas rašė...

Anekdotas ta liaudies partija, daugelis žino esminis komunistų arkliukas yra vadinama liaudis, kurią galima mulkinti, kas jiems neblogai sekasi, gerai,kad mulkintojų daug, tai daugumos tos liaudies balsų nesurinks į krūvą, jie išsisklaidys kas kur.

Augustinas rašė...

Manau, kad tai tiesiog LLP politinės reklamos strategija - per teismą išlįsti į viešumą, kad kuo daugiau būtų apie juos kalbama. Ir nieko daugiau. :)

Pikc rašė...

Nesidomėjau per daug nei LLP, nei LLRA programomis, bet bent jau pirmas įspūdis susidaro toks, kad į ketvirtą klausimą (apie šeimą ir genderizmą) jie turėtų teigiamai atsakyti. Ar ne? Aišku, tai vis tiek nebūtų pakankamas pagrindas už juos balsuoti - ypač už tomaševskio jedinstvininkus. Beje, keista, kad pastarieji nesusilaukia jokių sankcijų už savo reklamą tik lenkų kalba - pvz. http://i1273.photobucket.com/albums/y406/Pikc_Kazinkavicius/jaroslaw_zpst6o9atmq.jpg. Ar politinei reklamai LR Konstitucijos 14 straipsnis negalioja?

Anonimiškas rašė...

LLP vienintelė partija už tradicines vertybes ir kelianti Lietuvos išlikimą į pirmą vietą, lentelė rinkėjo vadove kalba už save, paskaitykite programą. Kabinėtis prie pavadinimo ar cituoti nuvalkiotas klišes ne solidu.

item