Dėl Rinkėjo vadovo Vytautą Radžvilą grasinama paduoti į teismą

Lietuvos liaudies partija viešai išreiškė nepasitenkinimą partijos vertinimu Vilniaus forumo parengtame Rinkėjo vadove , pavadino jį mel...


Lietuvos liaudies partija viešai išreiškė nepasitenkinimą partijos vertinimu Vilniaus forumo parengtame Rinkėjo vadove, pavadino jį melu ir pagrasino kreiptis į teismą.

Partijos pirmininko Rolando Paulausko padėjėjas Kazimieras Juraitis telefonu paskambino Vytautui Radžvilui, daug prisidėjusiam prie Rinkėjo vadovo parengimo, išsakė savo nepasitenkinimą partijos vertinimu ir pasiūlė „susėsti ir išsiaiškinti“, o jei dar nepasirodė popierinis Rinkėjo vadovo variantas, prieš spausdinant jį pataisyti.

V. Radžvilui atsakius, kad Rinkėjo vadovas yra profesionalų atlikta politologinė analizė ir partijų pretenzijos jų vertinimo klausimu nešališkiems politologams nerūpi, K. Juraitis pareiškė, kad jei nenorima „susėsti ir išsiaiškinti“, tuomet kreipsis į teismą.

Atkreipiame dėmesį, jog Rinkėjo vadove nurodyti kriterijai, pagal kuriuos vertinamos partijos, taip pat pagrindžiama, kodėl jos vertinamos būtent taip. Lietuvos liaudies partijos atstovo Kazimiero Juraičio bandymą „pataisyti“ ir „pagerinti“ savo partijos vertinimą reikėtų laikyti bandymu paveikti ar įbauginti Rinkėjo vadovo rengėjus bei taip „išsiderėti“, kad šie pakeistų savo vertinimą.

K. Juraitis pokalbį įrašinėjo, nors tam negavo V. Radžvilo leidimo. Pokalbis buvo paviešintas Lietuvos liaudies partijos internetinėje svetainėje, tai padaryta taip pat negavus sutikimo.

Paviešintą pokalbio garso įrašą galite rasti čia.


Susiję

Politika 150605962378458737
item