Britanijos kunigams dėl terorizmo grėsmės patariama viešai nenešioti baltų apykaklių

Jungtinės Karalystės (JK) kunigams patariama viešose vietose nenešioti baltų apykaklių, o šalyje esančios bažnyčios raginamos imtis visų...


Jungtinės Karalystės (JK) kunigams patariama viešose vietose nenešioti baltų apykaklių, o šalyje esančios bažnyčios raginamos imtis visų saugumo priemonių, baiminantis, jog kitais islamistų taikiniais gali tapti kunigai ir bažnyčios.

Išleistas naujas dokumentas „Kovos su terorizmu patarimai bažnyčioms“ ragina religinius vadovus pasiruošti teroristiniams išpuoliams ir būti budriems. JK ekspertai teigia, jog kitais savo taikiniais teroristai rinksis bažnyčias.

Išleistame dokumente taip pat aprašoma, ką reikėtų daryti prasidėjus išpuoliui ir net kaip geriau suvaldyti sekmadieninėse mokyklėlese esančius vaikus, kurie išpuolio metu būtų atskirti nuo savo tėvų.

Kunigams taip pat patariama viešai nenešioti baltų apykaklių ir vieniems nebūti bažnyčiose.

Naujų saugumo priemonių apsaugoti dvasininkus imtasi po to, kai Islamo valstybės žudikai praeitą mėnesį Prancūzijoje žiauriai nužudė Mišias aukojusį kunigą.

Parengta pagal Express.co.uk informaciją


Susiję

Pasaulis 6700074773369072157

Rašyti komentarą

6 komentarai

Anonimiškas rašė...

CHA,CHA...joo,jau žinokite,iš to euroliberastų kvailumo net juokas suėmė.Muslimiški užkariautojai gali LAISVAI dėvėti savo -nikabus,burkas,burkinius ect., o štai KUNIGAI(beje būdami savo katalikiškoje šalyje) savo drabužių dėvėti negali.Kažin kokią gilią mintį dabar,pasakys dabartinis popiežius?

Anonimiškas rašė...

Tikrai, net bjauru skaityti tokius kliedesius - savo saly privalai kazkokiems tai murziams taikyti...Briuselis jau sumokejo savo uz eglutes uzdraudima, dar, pasirodo, mazai...

Unknown rašė...

Dėl soidarumo užsivilks kokį nors burkinį.

žara rašė...

Taip pat "patartina" paprastiems katalikams nesilankyti bažnyčiose - bus saugiau...

Pikc rašė...

Ir šiaip vengti demonstruoti savo tikėjimą - dėl visa ko. :)

Anonimiškas rašė...

Viskas labai logiska - anglu eretikai visu pirma isdave Popieziu, po to isdave Kristu (leido visiems visaip neaiskiai tuoktis), po to ir susilauke Dievo bausmes. Kaip sake J. Haseko kapelionas Otto Katzas ir kiti jo personazai, viespaties girnos mala letai, bet uztikrintai. Taigi, none salvatio sine exclesia.

item