Sankt Peterburge įvykdyta antiteroristinė operacija

Rusijos Sankt Peterburgo mieste aidėjo šūviai, girdėjosi sprogimai, vykoantiteroristinė operacija. Pareigūnai iš Rusijos Federacijos fed...


Rusijos Sankt Peterburgo mieste aidėjo šūviai, girdėjosi sprogimai, vykoantiteroristinė operacija. Pareigūnai iš Rusijos Federacijos federalinės saugumo tarnybos (FSB) pradėjo ieškomų neteisėtų ginkluotųjų grupuočių dalyvių sulaikymo operaciją, rašo interfax.ru.

„RIA Novosti“ skelbia, kad sulaikyti trys kovotojai kaukaziečiai, sužeistas vienas specialiųjų tarnybų pareigūnas. Agentūros šaltinių teigimu, bute slėpėsi asmenys, kurių ieškota dėl dalyvavimo neteisėtose ginkluotėse grupuotėse Šiaurės Kaukazo regiono teritorijoje.

Operacija buvo vykdoma Lenino prospekte esančiame 92-u numeriu pažymėtame daugiabučiame name.

Kaip skelbia fontanka.ru, namą buvo apsupęs specialusis greitojo reagavimo būrys (SOBR). Įvykio vietoje buvęs korespondentas pasakoja, kad į pastatą buvo įnešta daug baltų maišų. Iš pastato išleidžiami žmonės ir atgal neįleidžiami.

Įvykio liudininkai pasakoja girdėję du garsius sprogimus, po kurių ėmę drebėti pastato langų stiklai ir sienos. Taip pat girdėjosi šūviai, praneša interfax.ru.



Susiję

Pasaulis 2404783275866620575
item