Net 36 proc. prieglobsčio prašymų Britanijoje pateikia asmenys, kurie šalyje yra nelegaliai

Didžiojoje Britanijoje net 36 procentus prieglobsčio prašymų pateikia migrantai, kurie į šalį pateko nelegaliai ar pasiliko joje net pasi...

Didžiojoje Britanijoje net 36 procentus prieglobsčio prašymų pateikia migrantai, kurie į šalį pateko nelegaliai ar pasiliko joje net pasibaigus vizos galiojimui, praneša Daily Mail.

Ši statistika atspindi situaciją šalyje nuo 2004 iki 2014 metų. Per šį laikotarpį iš 231 tūkst. prieglobsčio prašymų net 83,9 tūkst. buvo pateikti nelegaliai į šalį atvykusių ar joje be galiojančios vizos esančių asmenų.

Prieblogsčio prašymus šie imigrantai pateikia tik tada, kai jau yra pagaunami imigracijos tarnybų.

Didelei daliai imigrantų, kurie pasiliko šalyje net ir pasibaigus vizos galiojimui, jis būna pratęsiamas ir leidžiama pasilikti šalyje.

Ekspertai pastebi, kad ši statistika parodo, kaip dažnai ir kokiais būdais imigrantai stengiasi „apeiti sistemą“, kad prailgintų savo buvimą Didžiojoje Britanijoje. Taip pat ji atskleidžia, kad labai didelė prieglobsčio prašytojų dalis yra ekonominiai migrantai, prieglobsčio prašantys tik tada, kai jų nelegalūs veiksmai išaiškinami.

Parengta pagal Daily Mail informaciją


Susiję

Pasaulis 4602873911392101555

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

Jau neilgai šita betvarkė tęsis anglai juda,po truputį, bet juda anglai susitvarkys jie turi elitą kuris gerbia save ir savo šalį, gal net ne tiek rinkėjus. Na, o Europos laukia niūrios dienos švytuoklės principas nuo ultra kairės į ultra dešnę ir jei tikitės, kad tai bus be kraujo, tai jūs naivūs. Krastutinumai gimdo krastutinimus.

Pikc rašė...

Tai kad to kraujo ir dabar užtenka - tik skirtumas tas, kad dabar dėl kairiųjų radikalų kaltės skerdžiami nekalti žmonės, tad jeigu tiems padarams "pareis bumerangas", aš tikrai neverksiu. :)
P.S. Beje, nebūkite toks optimistas anglų atžvilgiu: šių metų Londono mero rinkimuose pagrindiniai kandidatai buvo Vokietijos žydas ir Pakistano musulmonas (laimėjo musulmonas), o pastarojo tautiečiai Roterhame ir toliau prievartauja baltųjų vaikus: https://plus.google.com/118198014712853689988/posts/7ayCy8zw84R.

item