Krašto apsaugos ministras ir gynybos ekspertai: 2 proc. BVP gynybai – ne riba

Lietuva, reaguodama į Rusijos veiksmus Rytų Ukrainoje ir nuolat eskaluojamą karinį aktyvumą Baltijos jūros regione, šiemet pateko į geri...


Lietuva, reaguodama į Rusijos veiksmus Rytų Ukrainoje ir nuolat eskaluojamą karinį aktyvumą Baltijos jūros regione, šiemet pateko į geriausiai gynybą finansuojančių NATO šalių dešimtuką. Lietuva devinta, nors dar pernai buvo dešimčia pozicijų žemiau. Šią savaitę Lietuva pasirašė sutartį su Vokietija dėl brangiausio per Nepriklausomybės metus kariuomenės pirkinio. Sandorio vertė 386 mln. eurų.

Brangiausias, tačiau moderniausias ir pagal Lietuvos reikalavimus pagamintas pirkinys. Tokios bus ratuotos pėstininkų kovos mašinos Boxer. Kol kas jų turi tik Vokietija ir Nyderlandai, mūsų šalis bus trečioji įsigijusi. 30 milimetrų pabūklu, kulkosvaidžiais ir raketomis aprūpinta technika priešų sunkiąją ginkluotę gebės naikinti 4 km atstumu. Pirmieji keturi vilkai – taip Lietuva pavadino savo naujausią pirkinį, – kariuomenę pasieks jau kitų metų pabaigoje, o iki 2021-ųjų du batalionai –Algirdo ir Birutės – sudarantys greitojo reagavimo pajėgų pagrindą, bus papildyti 88 kovos mašinomis. Bus praplėsta ir infrastruktūra, atsiras remonto bazės. 

„Tokių dalinių, kurie gali manevruoti mūšio lauke, labai greitai keisti mūšio pozicijas, ir su tokiomis ugnies sistemomis niekada neturėjome Lietuvos kariuomenėje. Tai yra milžiniškas žingsnis į priekį“, – sakė Lietuvos kariuomenės vadas Vytautas Jonas Žukas.

Tačiau tai tik vienas iš didesnių Lietuvos kariuomenės pirkinių. Pastaruosius kelerius metus kariuomenė ypač intensyviai modernizuoja pajėgas ir įsigyja naujos technikos.

Birželį į Lietuvą atkeliavo pirmosios iš Vokietijos pirktos savaeigės haubicos, kurios taikinius gali naikinti iki 40 km atstumu, kitos Lietuvą pasieks 2019-iais. Kartu su haubicomis nupirkta šarvuočių ir evakuacijos tankų, bus apmokyti šios technikos specialistai, operacijų planavimo karininkai. Iš Jungtinių Valstijų perkama papildomai vidutinio nuotolio prieštankinės valdomų raketų sistemos „Javelin“, iš Lenkijos įsigyta artimojo nuotolio priešlėktuvinės gynybos sistemų GROM, pėstininkai, žvalgybos padaliniai bus aprūpinti bepiločiais orlaiviais. Perkami ilgojo nuotolio radarai, ši sistema leis greičiau reaguoti ir perspėti apie oro grėsmes, palengvins NATO oro policijos valdymą, užtikrins nepertraukiamą oro erdvės stebėjimą ir kontrolę. Integruotos Karinių jūrų pajėgų ir sienos apsaugos jūros stebėjimo sistemos. Modernizuotos ryšio sistemos laivuose ir Jūros koordinacinio ir gelbėjimo centro ryšio sistemos. O iš Danijos karinių jūrų pajėgų planuojama įsigyti dar vieną patrulinį laivą. Pasak karybos eksperto, ši sritis yra itin svarbi. Nes dažniausiai kalbama apie invaziją sausuma, o pamirštamas pavojus iš jūros.

„Reikėtų mąstyti apie modernią pakrantės apsaugos sistemą, kuri neleistų priplaukti laivams, tai būtų pabūklai, patrankos ar kitokia sistema, kuri galėtų laivus fiksuoti. Jos tikrai egzistuoja, jų yra. Tad mes turėtumėme neužmiršti ir jūrinės dimensijos, ne laivai, bet labiau pakrantės apsaugos, pakrantės artileriniai įtvirtinimai“, – sakė VU TSPMI dėstytojas Deividas Šlekys.

Dar vienas svarbus pirkinys laukia ateityje. Lietuva kol kas yra apsirūpinusi tik artimojo nuotolio oro gynybos sistemomis, o jų neužtenka. Mūsų šalis dar birželį paskelbė, kad pradės derybas su Norvegija dėl vidutinio nuotolio oro gynybos sistemų NASAM pirkimo. Apie tai, kad reikia stiprinti šio regiono oro gynybą kalba ir NATO vadovybė. Planuose - Baltijos šalių ir Lenkijos bendra vidutinio nuotolio oro gynybos sistema.

„Šarvuota technika atviromis vietomis nejuda be priedangos iš oro atakų. Tarsimės, mūsų dar laukia ilgos derybos. Žiūrėsim, kokias sistemas į Lietuvą atsiveš mūsų sąjungininkai vokiečiai, taip pat, ką patars JAV, tarsimės su partneriais iš Baltijos šalių. Žodžiu darbas vyksta, galvojam apie tai. Tikrai suprantam, kad trumpojo nuotolio oro gynybos sistema yra nepakankama“, – apie saugumo užtikrinimo planus pasakojo Lietuvos kariuomenės vadas.

Net dešimtmetį pagal finansavimą krašto apsaugai tarp NATO šalių Lietuva buvo priešpaskutinė. Tačiau reali grėsmė iš Rytų kaimynės pakeitė politikų nusistatymą. Krašto apsaugos ministras sako, kad iki 2018-ųjų užsibrėžta pagaliau įvykdyti pažadą aljansui ir gynybos biudžetą padidinti iki 2 proc. BVP. Kitąmet krašto apsaugos biudžetas didės iki 725 mln. eurų ir sieks apie 1,8 proc.

Tačiau ministras įsitikinęs – 2 procentai ne riba. Ekspertai sako, Lietuva yra pajėgi turėti iki 3 proc. BVP biudžetą krašto apsaugai. Didindami finansavimą gynybai, mes siunčiame sąjungininkams žinią, kad turime politinės valios, kad įvertiname galimas grėsmes, o perkama technika įrodo, jog mes apie gynybą mąstome ne tik politiškai, bet ir konkrečiais planais, pirkiniais. Be to, siunčiame žinią ir Rusijai.

„Karas tai apskaičiavimas, tai nėra emocija. Apsimoka, neapsimoka? Kiek man reikia panaudoti pajėgų, kad užimčiau tą vietą ir kiek man po to ekonomiškai atsipirks? Šituo atveju, jei mes būsime neįkandamas arba sunkiai suvirškinamas kąsnelis, tai neapsimokės su mumis kariauti“, – teigė ginkluotės ekspertas D. Antanaitis.


Susiję

Politika 7266087093385304175

Rašyti komentarą

83 komentarai

Anonimiškas rašė...

Reikia daugiau daryti ir mažiau afišuotis, rašinėti apie tai spaudoje.

Unknown rašė...

Sveiki, čia ateiti kitą paskolos bendrovė, kuri pakeis jūsų gyvenimą visam laikui paskolos ateina, aš esu Patrick Frederikas sertifikuota paskolų skolintojas, galiu pasiūlyti paskolas individualiems ir viešajame sektoriuje, kurie yra reikia finansinės pagalbos mažomis palūkanų norma 2% , Mūsų paslaugos apima:
* Asmeniniai Paskolos * Skolos konsolidavimas
* Verslo paskolos * švietimo paskolos
* hipotekos * užtikrintos paskolos
* Paskolos neapdraustas * Paskolos
* Verslo paskolos * Investicijų paskolos
paskolos pirkti nustatytą statybos paskolas užpildykite žemiau esančią formą ir grįžti, jei jus domina: ([email protected]) Patrick paskolos yra sertifikuoti ir patikimi paskolos bendrovė, taikyti šiandien ir sprendžiant finansines problemas šiandien. Įsiminti skolininkui todėl tęsti. Mes tikimės, kad išgirsti iš tavęs, kad judėti į priekį. Sveikinimai ir e-mail: [email protected]. dėkoti

stella rašė...

Get a Loan Today At 3% Interest Rate, contact us at:[email protected]

Welcome to STELLA MORRIS LOAN FIRM, This is a legit loan Company, formed to help individuals who are in need of financial crises and help them achieve their goals in life.

Available Loans we offer are,

1. Personal Loans (Secure and Unsecured)
2. Business Loans (Secure and Unsecured)
3. Combination Loan
4. Consolidation Loan And Many More:

Interested clients should please send request to our email for application form and terms. Try and see for your self, our wonderful services that does not exceed working days for loan processing and just only (1)hour 35 minutes of loan Transfer.

EMAIL---[ [email protected] ]

Warm Regards

SARAH WILLIAMS rašė...

Dangus Pasaulio paskolos kontora, mes suteikiame paskolas, kai palūkanų norma 0f 3%.
 

Laba diena Sir / Ma AM.

Mes esame privati įmonė ir siūlome paskolas mažomis palūkanų normomis, nustatant paskolos suma yra tarp 100 milijonų paskolų nuostatas $ 1,000 JAV dolerio paskolų verslo plėtrai: EDGE / verslo plėtra konkurencingumą.

Mes siūlome paskola įvairių

* Asmeniniai Paskolos (užtikrintas ir neužtikrintas)
* Verslo paskolos (užtikrintas ir neužtikrintas)
* Konsolidavimo paskolą
  
Jokių išankstinių mokesčių.

Dėkojame, kad radote laiko skaityti šį skelbimą.
Norėdami gauti daugiau informacijos ir tyrimų, šiandien siųsti laiškus elektrininiu paštu mums
[email protected]
[email protected]


Sarah Williams.

Unknown rašė...

Gera diena tau visiems!
Tai yra informuoti plačiajai visuomenei, kad mūsų paskolų kompanija "GUARANTY TRUST LOANS" yra pasaulinė paskolų organizacija, teikianti greitai užtikrintas pinigines paskolas kvalifikuotam asmeniui ir įmonėms už subsidijuojamą palūkanų normą per metus. Mes padėjome daugybę asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais. Kai kreipiatės su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuri rūpinasi savo finansiniais poreikiais. Mes pasirūpinsime jums per visą procesą.

Čia, GARANTIJOJE TRUSTAS ATSKAITOMYBĖS, mes siūlome paskolas visiems žemiausiu tarifu. Žemiau pateikiamos siūlomos paskolų kategorijos.

Siūlome žemiau nurodytus paskolų tipus;

1) STUDENTŲ PASKOLOS
2) hipotekos
3) ASMENINIAI PASKOLOS
4) VERSLO PASKOLOS
5) PASKIRSTYMO PENSIJOMS
6) KONSOLIDUOTOS PASKOLOS
7) AUTO PASKOLOS
8) PASKOLOS VETERANAMS

Dabar atvykau į mūsų biurą ir pasimokyti iš paskolos, kaip niekada anksčiau.
Jei negalite atvykti į mūsų biurą, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu:
MRS ANA MICHAEL [[email protected]]
MRS RUTH JAMES [[email protected]]

Ar jums reikia skubios paskolos, kad padengtumėte skolas? Ar jums reikia paskolos, kad pagerintumėte savo verslą? ar jums reikia konsolidavimo paskolos? hipotekos ar kitiems tikslams? Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ieškokite ne daugiau, nes esame čia, kad visas savo finansines problemas padarytų praeityje !!!

Ačiū

Unknown rašė...

Gera diena

Ar jums reikia paskolos? arba
Jums reikia pinigų investicijoms, tai yra vieta, kurią reikia finansuoti. palūkanos
Ar yra 3%.
Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu ([email protected])

Unknown rašė...

Gera diena

Ar jums reikia paskolos? arba
Jums reikia pinigų investicijoms, tai yra vieta, kurią reikia finansuoti. palūkanos
Ar yra 3%.
Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu ([email protected])

Unknown rašė...

Gera diena

Ar jums reikia paskolos? arba
Jums reikia pinigų investicijoms, tai yra vieta, kurią reikia finansuoti. palūkanos
Ar yra 3%.
Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu ([email protected])

Unknown rašė...

Gera diena

Ar jums reikia paskolos? arba
Jums reikia pinigų investicijoms, tai yra vieta, kurią reikia finansuoti. palūkanos
Ar yra 3%.
Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu ([email protected])

SARAH WILLIAMS rašė...

"Sky World" paskolos įmonė, mes suteikiame paskolas palūkanų norma 0f 3%. [email protected]
 

Gera diena sir / ma am.

Mes esame privati bendrovė ir mes siūlome paskolas mažomis palūkanų normomis, nustatydami paskolos sumą nuo 100 mln. Paskolų atidėjimų 1000 dolerių paskolos verslo plėtrai: pranašumo / verslo plėtros konkurencingumui.

Mes siūlome įvairią paskolą

* Asmeninės paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
* Verslo paskolos (užtikrintos ir neužtikrintos)
* Konsolidavimo paskola
  
Nėra išankstinių mokesčių.

Dėkojame, kad nusprendėte skaityti šį skelbimą.
Norėdami gauti daugiau informacijos ir užklausų, šiandien išsiųskite mums el. Laišką
[email protected]
[email protected]


Sarah Williams.

Maureen rašė...

UPDATE ON LOAN REQUIREMENT

If you are in need of some financial support and you can pay back the loan at a given period.? *Need 100% financing contact Email : ([email protected] )
([email protected])
([email protected])
What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
us today via email:([email protected])

For more details :Email : [email protected]
Name :
Country :
Phone number :
Amount Needed as Loan :
Purpose of Loan :
Have you applied for loan online before (yes or no)
Email : [email protected]
Emaill: [email protected]
Best Regards.
Mrs.Emilia FedorcakovaUPDATE ON LOAN REQUIREMENT

If you are in need of some financial support and you can pay back the loan at a given period.? *Need 100% financing contact Email : ([email protected] )
([email protected])
([email protected])
What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
us today via email:([email protected])

For more details :Email : [email protected]
Name :
Country :
Phone number :
Amount Needed as Loan :
Purpose of Loan :
Have you applied for loan online before (yes or no)
Email : [email protected]
Emaill: [email protected]
Best Regards.
Mrs.Emilia Fedorcakova

Unknown rašė...

We can help facilitate the financial service bank instrument SBLC /BG, We remain the best financial consulting company with years of experience in the international and local finance market.

We have become the hallmark of excellent service in this industry with trusted and genuine FCA registered SBLC Providers who have truly succeeded in creating significant value for all clients and brokers involved in leasing or purchasing sblc .

We issue from Top rated world Banks and also work with brokers and agents with 100% healthy commissions paid on every deal.

Leasing SBLC : 4% +2%

Purchasing SBLC : 32% +2%

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC)

2. Total Face Value : Please inform us

3. Issuing Bank: HSBC, Barclays London or Deutsche Bank Frankfurt or any Top 25 WEB

4. Age: One Year, One Day

5. Leasing / Selling SBLC / BG

6. Delivery: SWIFT MT799/MT760.

7. Payment: MT-103.

8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

All relevant business information will be provided upon request and we are ready to forward to you the DOA/CONTRACT of work once you inform us if you will be Leasing or Purchasing.

Best Regards

NAME;Fred Stones
E MAIL;[email protected] .skype:fredforrealasurance403

Unknown rašė...

Dėmesio,

Ar rimtai ieškote paskolos, kad įsteigtumėte verslą arba sumokėtumėte savo sąskaitas? Ar banką ar kitus kreditorius atmetėte? Nesijaudink daugiau, nes mes esame čia, norėdami suteikti jums tai, ko ieškojote be jokių vėlavimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu žemiau, norėdami gauti daugiau informacijos šiandien;

El. Paštas: [email protected]

Pagarbiai
Derek Douglas
[email protected]





3% paskolos pasiūlymas

Elena Nino rašė...

Gerbiami paskolų prašytojams

Jums jokių finansinių sunkumų? Ar jūs norite pradėti savo verslą? Ši paskola kompanija buvo įsteigta žmogaus teisių organizacijose visame pasaulyje su vieninteliu tikslu padėti vargšams ir žmones su finansiniais sunkumais gyvenime. Jei norite kreiptis dėl paskolos, grįžti į mus su informacija žemiau el. paštas: [email protected]

vardas, pavadinimas:
Paskolos suma, reikalinga:
Paskolos trukmė:
Mobilaus telefono numeris:

Ačiū ir God bless
PASITIKĖJIMĄ
Elena

Unknown rašė...

Ar jums reikia paskolos? Jei taip! Susisiekite su Ocean Finance ir Mortgages Limited dėl mažų ir didelių paskolų sumos. Mes suteikiame paskolą 2% palūkanų norma. Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: [email protected]. Mes taip pat suteikiame paskolas iš (£ 5000) tūkstančių svarų iki (100 000 000 svarų sterlingų) šimtų milijonų svarų asmenims ir įmonėms, kreditas yra atviras visiems, nepriklausomai nuo tautybės.

bishop rašė...

linksmas Kalėdos iš anksto,

Ar ieškojote naujų namų pirkimo, statybos, nekilnojamojo turto paskolos, refinansavimo, skolų konsolidavimo, asmeninio ar verslo tikslais finansavimo galimybių? Sveiki atvykę į ateitį! Finansavimas mums tapo lengvas. Susisiekite su mumis, nes mes siūlome savo finansinę paslaugą už mažą ir prieinamą palūkanų normą 2% už ilgalaikį ir trumpą paskolos terminą. Suinteresuoto pareiškėjo turėtų susisiekti su mumis dėl tolesnių paskolų įsigijimo procedūrų per: [email protected]

Jamesterra rašė...

IQ FINANCE PLC provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of IQ FINANCE Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.

You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.

Leasing Price : 4%+1%
Buying Price: 32%+2%

Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

Jamesolsen Terrazas
email : [email protected]
skype: cpt_young1

Unknown rašė...

Sveiki,
Mano vardas yra krikščionis Calvin
Visų pirma, aš pagirti saugumo jausmą, nes man buvo apgauti internete, kol draugas, gavęs paskolą, susiejo mane su el. Paštu: ([email protected])

Kai aš pateikiau savo asmens tapatybės kortelės kopiją ir savo sąskaitos duomenis, mano paskola buvo patvirtinta, tai buvo neįtikėtinas, maniau, kad tai būtų tokia pati kaip ir kiti, kurie paėmė pinigus ir niekada apie juos negirdėjo, aš gavau paskolą praėjus maždaug valandai, mano bankas paskambino "TAIP", kad mano paskyroje buvo indėlis.

Jie yra tikri, viskas, ko jums reikia padaryti, tai vadovaukitės instrukcijomis ir paraiškų teikimo procesu
 bendrovė yra gera kompanija, jie man padėjo, kai man buvo reikalingi pinigai, todėl aš liudiju apie savo gerus darbus ... prašau, kai jūs pagaliau gausite paskolą, įsitikinkite, kad jūs taip pat informuojate žmones apie gerą šios bendrovės darbą , todėl jie nebus nukentėję nuo melagingų ir bevertinių žmonių, kurie vadina save korporaciniais kreditoriais, rankas, o jie tik apgauti ir didinti skausmą žmonėse.
galite susisiekti su manimi per gmail: ([email protected]), jei jums reikia papildomos informacijos

Unknown rašė...

Sveiki,
Mano vardas yra krikščionis Calvin
Visų pirma, aš pagirti saugumo jausmą, nes man buvo apgauti internete, kol draugas, gavęs paskolą, susiejo mane su el. Paštu: ([email protected])

Kai aš pateikiau savo asmens tapatybės kortelės kopiją ir savo sąskaitos duomenis, mano paskola buvo patvirtinta, tai buvo neįtikėtinas, maniau, kad tai būtų tokia pati kaip ir kiti, kurie paėmė pinigus ir niekada apie juos negirdėjo, aš gavau paskolą praėjus maždaug valandai, mano bankas paskambino "TAIP", kad mano paskyroje buvo indėlis.

Jie yra tikri, viskas, ko jums reikia padaryti, tai vadovaukitės instrukcijomis ir paraiškų teikimo procesu
 bendrovė yra gera kompanija, jie man padėjo, kai man buvo reikalingi pinigai, todėl aš liudiju apie savo gerus darbus ... prašau, kai jūs pagaliau gausite paskolą, įsitikinkite, kad jūs taip pat informuojate žmones apie gerą šios bendrovės darbą , todėl jie nebus nukentėję nuo melagingų ir bevertinių žmonių, kurie vadina save korporaciniais kreditoriais, rankas, o jie tik apgauti ir didinti skausmą žmonėse.
galite susisiekti su manimi per gmail: ([email protected]), jei jums reikia papildomos informacijos

Alex James rašė...

We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions.

BANK INSTRUMENT PARTICULARS

Instruments :Fully Cash Backed/Bank Guarantee (Standard ICC format)
Age :Fresh Cut
Interest Rate :ZeroCoupon
Term :One (1) years and One (1) day
Currency :USD/Euro
Bank Menu :Top WEB
Amount :As Advised by Beneficiary
Initial Deposit :Applies with Value of Instrument Needed
Invoice Price :Four (4%) Percent of the Face Value less the Initial Deposit Paid
Intermediary Fees : One Percent (1%) of Face Value payable by Beneficiary
Tranches : As per agreed tranches schedule
Delivery : Swift MT799/MT760
Payment : Swift MT103 (Wire Transfer)
Contact Name: Alex James
Email:[email protected]
Skype ID:charmfinanceplc11

Mr Lola Daniel rašė...

Ar jums reikia bet kokios paskolos?
Ar esate bet kokio finansinio netvarka, ar jums reikia lėšų, norint pradėti savo verslą?
Čia yra galimybė gauti savo mažų ir didelių paskolų, siekiant pagerinti ir pradėti savo verslą anykind.we suteikia paskolas visuomenei labai sumažintą 3% palūkanų normą. Mes esame dinamiški, patikimi, efektyvūs ir pasitiki verti. Susisiekite su mumis dabar, kad gautumėte trumpalaikę ir ilgalaikę paskolą. Susisiekite su mumis, norėdami gauti daugiau informacijos ir prašymų.

Mes siūlome asmenines paskolas, paskolų konsolidavimo paskolas, rizikos kapitalą, verslo paskolas, kreditines paskolas, būsto paskolas arba "paskolas dėl bet kokios priežasties!". Tačiau mūsų metodas suteikia galimybę nurodyti reikalingą paskolą ir trukmę, kurią galite sau leisti

EMAIL: [email protected]
Suteikiame savo skolą dėl jūsų atitiktį ir atsakymą.

Pagarbiai
Ponia Lola Daniel

EMAIL: [email protected]

klay thompson rašė...

Ar esate verslo vyras ar moteris? Ar esate bet kokio finansinio netvarka Ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte malonų smulkaus ir vidutinio verslo? Ar turite mažą kredito balą ir jums sunku gauti kapitalo paskolą iš vietos bankų ir kitų finansų institutų ?. Suinteresuoti pareiškėjai turėtų susisiekti su mumis el. Paštu: [email protected] ir [email protected].

Unknown rašė...


Dear Sir/Ma,

We are direct provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of (3.0 + 0.5 + X)% of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding : For further details contact us with the below information.

Contact : Nagesh S Belur
Email: [email protected]
Skype ID: bnsrlease.mandate

Intermediaries / Consultants / Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together

Clara Wagner rašė...

Aš teikiu paskolas įmonėms ir asmenims su pagrįstomis palūkanų normomis 2%. El. Laiškas: ([email protected]), jei jus domina paskolos pasiūlymas.

Jean Carlos rašė...

Ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte verslą arba sumokėtumėte savo sąskaitas ir verslo finansinę informaciją apie nekilnojamąjį turtą ir bet kokio pobūdžio verslo finansavimą ( [email protected] arba Whatsapp +16234044993 ). Mes taip pat siūlome paskolas asmenims, įmonėms ir įstaigoms 3% palūkanų norma. Mes suteikiame paskolą rimtiems asmenims, norintiems gauti paskolą, jei susidomėjote, susisiekite su šiuo el. Pašto adresu: [email protected] arba WhatsApp +16234044993

Unknown rašė...

We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.

FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%

FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

Contact: Name: WARREN GARY

Email: [email protected]

Skype: [email protected]

Unknown rašė...

Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: [email protected] ( [email protected] ) [email protected]

Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: [email protected] ( [email protected] ) [email protected]

We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate at 1.00% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: [email protected] ( [email protected] ) [email protected]

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Please, contact us for more information: [email protected] ( [email protected] ) [email protected]
Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: [email protected] ( [email protected] ) [email protected]

Yours Sincerely,
Mr. Ren Hya
[email protected] ( [email protected] ) [email protected]
We look forward to hear from you ASAP
Interested applicants should Contact us via email: [email protected] ( [email protected] ) [email protected]

Unknown rašė...

SOLUTION TO ALL KINDS OF PROBLEMS HERPES REAL CURE !!!!!!!

Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected] ( [email protected] )

DR SEBI SOLUTION CENTER ( [email protected] ) GET ALL CURE AND REMEDY TO ALL KIND OF SICKNESS
YOU MIGHT HAVE BEEN SUFFERING FROM AND ALSO SPECIALISES IN THE FOLLOWING:

- Urgent Effective Love Spell - Save You Marriage Fast
- If You Want Your Ex-Back - If You Always Have Bad Dreams.
- You Want To Be Promoted In Your Office - If Your Work Refuse To Pay You
- You Want Women/Men To Run After You - If You Want A Child.
- You Want To Be Rich - If You Need Financial Assistance.

Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected] ( [email protected] )

- You Want To Tie Your Husband - Wife To Be Yours Forever.
- Herbal Care - HIV-AIDS Disease - Do You Have A Low Sperm Count?
- If You Are Unable To Satisfy Your Wife Sex Desire Due To Low Err Action
- If Your Menstruation Refuse To Come Out The Day It Suppose Or Over Flows.
- Solve A Land Issue And Get It Back - Did Your Family Denny You Of Your Right?

Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected] ( [email protected] )

- Are You Contesting For Any Political Position In Your Country?
- Cancer Cure - Diabetes Cure - Ringing Ear - Stroke Cure - Warts Cure
- HPV Cure - Penis Enlargement - Hepatitis - Genital Herpes - Infections
- Virgina Problem - Whooping Cough - Lower Respiratory - Cold Sore
- Low Sperm Count - Bareness - Infertility - Staphylococcus Aureus
- Zika Virus - Fibroid - Asthma - Tooth Pain - Sickle Cell - Diarrhea E.T.C

Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected] ( [email protected] )

----- OUR SERVICE IS 100% GUARANTEE -----

Unknown rašė...

Dear Applicant,

Do you seek funds to pay off Credits and Debts? [email protected] ( [email protected] ) is here to put a stop to your financial problems. We offer all kinds of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We give out loan with an Interest rate of 1.00%. Interested applicants should Contact us via email: [email protected] ( [email protected] )

Please Fill the Application Form Below:
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: [email protected]
( [email protected] )

Jean Carlos rašė...

Ar jums reikia paskolos?

Ar esate verslo vyras ar moteris? Ar jums reikia lėšų, kad pradėtumėte savo verslą? Ar jums reikia paskolos, kad išskaitytumėte savo skolą, sumokėtumėte savo sąskaitas ar pradėtumėte gražų verslą? Ar jums reikia lėšų savo projektui finansuoti? El. Paštas: ([email protected] arba Whatsapp +16234044993) Mes siūlome garantuotas paskolos paslaugas bet kokia suma ir bet kuriai pasaulio daliai (asmenims, įmonėms, nekilnojamojo turto agentams ir korporacinėms įmonėms) už mūsų puikią 3% palūkanų normą. Norėdami gauti paraišką ir gauti daugiau informacijos, siųskite atsakymus į šį el. Pašto adresą: {[email protected] arba Whatsapp +16234044993}

Štai keletas sričių, kurias galime jums padėti

* Finansinis
* Verslo paskolos
* Asmeninė paskola
* Investicinė paskola
* Auto paskola
* Statybos paskolos
* Skolos konsolidavimas
* Kredito linija
* Paskolos nuoma
* Antrasis hipoteka
* Kredito išpirkimas
* Automobilių paskolos
* Hipoteka
* Refinansavimo paskolos
* Studentų paskolos


El. Paštas: [email protected]
WhatsApp +16234044993

Anonimiškas rašė...

Sveiki visi. Aš mačiau komentarus iš žmonių, kurie jau gavo paskolą iš "ANGGA DIMAN", tada aš nusprendžiau kreiptis pagal jų rekomendacijas, o prieš kelias valandas aš patvirtinu savo asmenine banko sąskaitą iš viso 30 000 eurų, kuriuos prašiau. Tai tikrai puiki naujiena, ir aš patariu visiems, kuriems reikalinga reali paskola, kreiptis per savo el. Laišką ([email protected]). Dabar esu patenkintas, kad gavau paskolą, kurios prašau

Unknown rašė...

We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
4. Age: One Year, One Day
5. Leasing Price: 4+ 1%
6. Sale Price: 32+2%
7. Delivery by SWIFT .
8. Payment: MT103-23
9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
Name : Keat Cheng
E-mail : [email protected]
Skype id :[email protected]

rsileaseonsult rašė...

Dear Sir/Madam.

we provide leasing of instruments such as; Bank Guarantees (BGs), Medium Terms Notes (MTNs), Standby Letter of Credits (SBLCs), Letter of Credits (LC), Bank draft Project Finance and Funding. We also provide Bank account opening services with United States, United Kingdom, China, Hong Kong, Spain, Switzerland, Poland, Belgium, Hungary, Japan, Banks.

we will have your projects funded such as Real Estate Development, Aviation Service, Agriculture Finance, Petroleum Importation, Telecommunication, construction of Dams or Bridges and all kind of projects, we fund 100% of the face value of the financial instrument.

Currently, H.S. Holdings LLC is looking for brokers and financial consultants that will work with us as our agents and representative.

If in need of our services, contact me for detail information.

Awaiting your response.
Best regards,
RAMESH SUBRAMANIAM IYER
Contact: [email protected]
Skype ID: rsi.leaseconsult

Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

Jamesterra rašė...

IQ FINANCE PLC provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of IQ FINANCE Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.

You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.

Leasing Price : 4%+1%
Buying Price: 32%+2%

Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

WALSH SMITH, ROBERT
email : [email protected]
skype: cpt_young1

WILLIAM MICHEAL rašė...

We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.

FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%

FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

Contact name: Azra Ishaque

Email : [email protected]

Skype : lintel.financialservicesplc

Unknown rašė...

We have in place a client friendly offer for delivery of seasoned or fresh cut bank instruments inform of BG/SBLC to our clients. We charge low fees and provider deliver with time precision. All options are left open in discussion to assist in successful completion of transaction. Please get back to me if interested in our offer for further discussions.
Contact
Mr Zoltan Seregely
Skype ID: zoltfunding.services
Email : [email protected]

Jamesterra rašė...

We are authorized Financial consulting firm that work directly with
A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,hsbc bank etc

We provide BG, SBLC, LC, LOAN and lots more for client all over the world.

Equally,we are ready to work with Brokers and financial
consultants/consulting firms in their respective countries.

We are equally ready to pay commission to those Brokers and financial
consultants/consulting firms.

Awaiting a favourable response from you.

Best regards
WALSH SMITH, ROBERT
email : [email protected]
skype: cpt_young1

Mr farhan aziz rašė...

Getting a legitimate loan have always been a huge problem To clients who have financial problem and need solution to it. The issue of credit and collateral are something that clients are always worried about when seeking a loan from a legitimate lender. But.. we have made that difference in the lending industry. We can arrange for a loan from the range of $2,500. to $500,000.000 Our Services Include the Following: Debt Consolidation Second Mortgage Business Loans Personal Loans International Loans Auto Loans Family loan Loan for any kinds E.T.C*Commercial finance
*Personal finance
*Business finance
*Construction finance
*Business finance And many More:
and many more at 3% interest rate;
Contact Us Via Email:[email protected]

Jamesterra rašė...

We are authorized Financial consulting firm that work directly with
A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,HSBC bank etc

We provide BG, SBLC, LC, LOAN and lots more for clients all over the world.

We are equally ready to work with Brokers and financial
consultants/consulting firms in their respective countries.

Our procedures are most reasonable and safest as we operate a 100% financial risk free process which entails that the issuing and receiving bank continues the transaction immediately after DOA is countersigned

We hope to establsih a long term business relationship with you even after this first trial

Regards
WALSH SMITH, ROBERT
email : [email protected]
skype: cpt_young1
Tel contact: +447031968934

Raymond Doison rašė...

We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.

We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffer driven offers. We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.


DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
2. Total Face Value: Eur 1 MIN and Eur 5B MAX (Five Billion USD).
3. Issuing Bank: HSBC, London or Deutsche Bank Frankfurt or any Top 25 WEB
4. Age: One Year, One Day
5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
6. Delivery: SWIFT TO SWIFT.
7. Payment: MT-103.
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.


All relevant business information will be provided upon request.

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

Contact : Mr. Raymond Doison
Contact Email: [email protected]
skype:[email protected]
Whatsapp : +44 7459 947744

SUSAN BENSON rašė...

Sveiki ir Sveiki atvykę į "Sunshine Financial Group Inc."

Mes esame sertifikuota, autoritetinga, teisėta ir akredituojama skolinimo įmonė. Mes teikiame finansinę pagalbą visiems, kuriems skubiai reikia paskolos. Mes siūlome visų rūšių paskolas, asmenines paskolas ar komercines paskolas, taip pat galime suteikti jums paskolą, kad pradėtume projektą, įsigytumėte namus ar automobilį.

Ar manote, kad labai sunku gauti nuosavo kapitalo paskolą iš vietinių bankų ir kitų finansų įstaigų? nesijaudink ne daugiau, nes "Sunshine Financial Group Inc" grįžo, kai nori gauti paskolas visame pasaulyje.

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI:

- Taikyti bet kada ir bet kur.
- Gaukite pinigus per mažiau nei 24 valandas
- skolintis iki 50 milijonų eurų
- jokių paslėptų mokesčių.
- maža 3% palūkanų norma
- Jūs gaunate galimybę pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, kas mėnesį ar kasmet 1-30 metų laikotarpiui.
- labai saugus

Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami atnešti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Esame visiškai pasitikintys, mes dirbame kartu, kad gautume naudos iš visų susijusių šalių.

Jei jums reikia skubios paskolos per 24 valandas, prašome rašyti mums daugiau informacijos per el. Pašto adresą žemiau.

El. Paštas: ([email protected])
El. Paštas: ([email protected])
"WhatsApp": +447903159998

Ačiū

Unknown rašė...

Ar esate bet kokių finansinių sunkumų? JEI TAIP! Susisiekite su "Kvithyll Finance" ir "Mortgages Limited". Suteikiama mažų ir didelių paskolų suma. Mes siūlome įvairių rūšių paskolų paslaugas, kad atitiktų jūsų finansinius poreikius: asmeninę paskolą, skolos konsolidavimo paskolą, rizikos kapitalą, verslo paskolą, paskolą už mokslą, būsto paskolą, kurios palūkanų norma yra 2%. Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: [email protected] Jūsų pasitenkinimas ir finansinis sėkmė yra mūsų tikslas, o jūsų bendradarbiavimas su mumis bus geros patirties. Whatsapp: +17816567138 kreditas yra atviras visiems nepriklausomai nuo pilietybės.

El. Paštas: [email protected]

Adrian Bayford rašė...

Sveiki



Ar jums reikia paskolos? Siūlome visų rūšių paskolas ir finansines paslaugas. Músų paskolos yra ilgos ir trumpos, palankios palūkanų normos. Siūlome 2 proc. Palūkanų paskolų, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos per ([email protected]).

Lehmann Schulz rašė...

Sveiki



Ar jums reikia paskolos, kad išspręstumėte savo finansines problemas? Ar jums reikia verslo kapitalo? Ar turite skolintis dėl bet kokių priežasčių arba apmokėti sąskaitas ar pradėti metus ir įmonių finansinius išteklius nekilnojamojo turto ir visų rūšių verslo finansavimui. Mūsų paskolos yra ilgos ir trumpos, su palankiomis palūkanų normomis. Mes siūlome paskolas, kurių palūkanų norma yra 2%, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos ([email protected])

demetrios rašė...

Sveiki,

Mes esame kapitalo finansai, registruoti ir kvalifikuoti paskolų skolintojai. Suteikiu paskolas nuo 5 000 iki 1 000 000 eurų sąžiningiems žmonėms 3% 1–10 metų laikotarpiui. Grąžinimas bus atliekamas mėnesinėmis įmokomis, kurios prasidės praėjus 3 mėnesiams nuo paskolos gavimo.

  Jei jus domina gauti paskolą iš mūsų, susisiekite su manimi el. Paštu ([email protected])

Prašyti skubios paskolos

Anonimiškas rašė...

We are a group of Finance industry professionals that facilitates Bank instruments SBLC and Bank guarantee for Lease and Purchase with a core Company executive team that has over years of expertise and experience in the bank instrument finance industry, we close deals, complete transactions, protect customers and achieve results. Our knowledge and relationships enable us to provide a wide variety of quality financial solutions to clients.

Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or an established business looking for extra capital to expand your operations.

The Instruments are usually issued by Top A Rated world banks and can allow you to enhance or secure your credit to carry out your commercial operations and support your projects with your preferred text verbiage as been approved by your bankers. Intermediaries and Brokers are 100% protected and healthy commission are paid.

* Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission.

* Delivery: bank to bank SWIFT MT-799 and/or MT-760.

* Payment: MT103 (TT/WT).

* Hard Copy: Bonded Courier Service.

For further info:
Contact name: Colin Taylor
Email: [email protected]
Skype: 360leasingsevernltd
WhatsApp: +447554831583

Kelvin Bright rašė...

Dear Sir,

We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects. We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffeur driven offers.

We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.

The procedure is very simple; the instrument will be reserved on euro clear to be verified by your bank, after verification an arrangement will be made for necessary bank documents and stock testing expenses, the cost of the Bank Guarantee will be paid after the delivery of the MT760,
Description OF INSTRUMENTS:

1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC)
2. Total Face Value: Eur/USD 5M MIN and Eur/USD 10B MAX (Ten Billion EURO/USD).
3. Issuing Bank: HSBC Bank London, Barclay's bank London,Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
4. Age: One Year, One Month
5. Leasing Price: 6% of Face Value plus 2% commission fees to brokers.
6. Delivery: Bank to Bank swift.
7. Payment: MT-103 or MT760
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

We are ready to close leasing with any interested client in few banking days, if interested do not hesitate to contact me.


Regards,
kelvin Brigth
Email: [email protected]
Phone: +447546769978
+447031956543
Skype: [email protected]

Unknown rašė...

Aš esu Theresa Oliver pagal pavadinimą. bet aš gyvenu JAV, prieš kelis mėnesius buvau finansiškai įtempta, ir dėl savo beviltiškumo mane apgaulė keletas internetinių skolintojų. ir dėl savo profesijos, nes esu vienintelė motina, su 2 vaikais ir visam pasauliui atrodė, kad jis pakabino ant manęs, ir aš skundžiuosi ir susijaudinu su draugu su socialine žiniasklaida, gyvenančia (LENKIJA), kuris mane paminėjo į labai patikimą skolintoją, pavadintą (ponia Antonia Rowan) iš (CREDIT-SUISSE) paskolų paslaugų, ji buvo Gelbėtojas, išsiųstas išgelbėti mano šeimą su $ 85,000.00 USD su 3% palūkanų norma, be jokio streso. susisiekite su savo [email protected]

Adrian Bayford rašė...

Sveiki

Ar jums reikia paskolos? Siūlome visų rūšių paskolas ir finansines paslaugas. Mūsų paskolos yra ilgos ir trumpos, su palankiomis palūkanų normomis. Mes siūlome 2% palūkanų normos paskolas, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos per ([email protected])

RobertGfinance rašė...



Project Funding and Banking Instrument Such As {(BG/SBLC/LC/DC/MTN)} for lease and purchase


Sir

I am a financial consultant and have a very good and reputable Provider of some bank instruments we can only deliver fresh cut cash backed lease bank instrument {(BG/SBLC/LC/DC/MTN)} to you in accordance to our terms and condition. Our bank instruments can serves as collateral as the case may be, which will enable you get loans from your bank so as to embark on any projects such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Mining, Telecommunication, Construction of Dams, Real estate, Bridges, Trading, Importing and exporting and Other Turnkey Project (s) etc.

Also these instruments can be put in PPP, etc. Please do let me know of your willingness to proceed and I will email you our terms and condition upon request.

Contact :Robert Glen
Email: [email protected] / [email protected]
Skype: [email protected]
BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!


Anonimiškas rašė...

:good:Private Lender Bentex Funding Group Ltd.
Greetings to you by (BFGL).
We are a France-Paris based investment company known as Bentex Funding
Group Ltd working on expanding its portfolio globally and financing
projects.

We would be happy to fund and invest with you in any profitable
project if you have any viable project we can finance by making mutual
investment with you. If you are interested, kindly contact us
on:[email protected] for more details.
Looking forward hearing from you soonest.
Yours truly,
Mrs Rose Larsson.
(Personal Assistant)
Bentex Funding Group Ltd(BFGL)
509 Rue Jacques Coeur,75008 Paris-France
Paris-France.Bentex Funding Group Ltd (BFGL)

Howard anthony rašė...

BUPA FINANCE PLC is a group of company with funding experts and mandate to a finance and investment Company who is a premier provider of trade finance and project finance instruments as well as discountable bank instruments.

Our bank instrument can be help you fund you projects in Trading, funding project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.Having years of professional, invaluable experience in the banking and finance industry, and having access to dozens of different prominent trusted and reliable providers, our Financial Services consultants will crawl through hundreds of products to find one that perfectly matches your needs.

Purchase Instrument of BG/SBLC : 32%+2% Min Face Value cut =5M- 10B EUR/USD

Lease Instrument of BG/SBLC : 4%+2% Min Face Value cut = 5M- 10B EUR/USD
DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

1. Instrument: Bank Guarantee (BG / SBLC) (Appendix A)
2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
3. Issuing Bank: HSBC Bank London, Barclays, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
4. Age: One Year, One Month
5. Leasing Price: 6% of Face Value plus 2% commission fees to brokers.
6. Delivery: Bank to Bank swift.
7. Payment: MT-103 or MT760
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

Name :Howard Anthony

Email:[email protected]

Skype ID:92f864467edaf0b8

SUSAN BENSON rašė...

Sveiki, ponios ir ponai, ar jums skubiai reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Jei taip, patariu susisiekti su „Sunshine Financial Group“ šiuo el. Pašto adresu ([email protected]), kad gautumėte paskolą

„Sunshine Financial Group“ yra visapusiška finansinių paslaugų įmonė, pasiryžusi padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikę finansinę sėkmę. Mūsų pritaikytos programos yra skirtos padėti augti, apsaugoti ir išsaugoti Jūsų turtą, teikiant personalizuotą aptarnavimą ir patirtį.

Jei buvote taip sunku gauti paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansų įstaigų, nebijokite, nes mes padėjo daugeliui asmenų ir organizacijų, susiduriančių su finansiniais sunkumais visame pasaulyje. Kai kreipiatės su SFGI, kreipiatės į patikimą įmonę, kuri rūpinasi jūsų finansavimo poreikiais. Jūs pasirūpinsite per visą procesą.

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI;

- Taikyti bet kuriuo metu ir bet kur.
- Gauti grynuosius pinigus per mažiau nei 24 valandas
- Pasiskolinkite nuo 1000 iki 30 mln. Eurų
- Nėra paslėptų mokesčių.
- Maža 3% palūkanų norma
- Jūs gaunate galimybę pasirinkti grąžinimo datą - kas savaitę, kas mėnesį arba kasmet - 1–30 metų.
- Mes siūlome tiek užtikrintas, tiek neužtikrintas paskolas

Jei jums reikia skubios paskolos per 24 valandas, prašome parašyti toliau nurodytą el. Laišką, jei norite gauti daugiau informacijos

El. Paštas: ([email protected])
El. Paštas: ([email protected])
WhatsApp: +447903159998

Šilti linkėjimai

Unknown rašė...

Are you blacklisted? Struggling to get a personal loan? Has your application been DECLINED due to Low Credit Score? Over COMMITTED? Affordability? But you know you can afford this loan. Loans Approved in 4hours, you can email us at [email protected]

Names:
Occupation:
Loan Amount Needed:
Loan Duration:
Your Country:
Mobile NO:
Purpose Of Loan:
Email Address:
monthly income:
Sex:
Age:

Opportunity Financial, LLC

Elena Nino rašė...

Gerbiami skolintojai

Ar turite finansinių sunkumų? Ar norite pradėti savo verslą? Ši paskolų bendrovė buvo įsteigta visame pasaulyje žmogaus teisių organizacijomis, kurios vienintelis tikslas - padėti vargšams ir žmonėms, turintiems finansinių sunkumų. Jei norite kreiptis dėl paskolos, kreipkitės į mus su išsamia informacija elektroniniu paštu: [email protected]

Vardas:
Reikalinga paskolos suma:
Paskolos trukmė:
Mobilaus telefono numeris:

Ačiū ir Dievas palaimina
PATVIRTINIMAS
Elena

Jamesterra rašė...

We are authorized Financial consulting firm that work directly with
A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,HSBC bank etc

We provide BG, SBLC,and lots more for clients all over the world.

We are equally ready to work with Brokers and financial
consultants/consulting firms in their respective countries.

Our procedures are most reasonable and safest as we operate a 100% financial risk free process which entails that the issuing and receiving bank continues the transaction immediately after DOA is countersigned

We offer certifiable and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions. We are RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days

We hope to establish a long term business relationship with you even after this first trial

Regards
WALSH SMITH, ROBERT
email : [email protected]
skype: cpt_young1
Tel contact: +447031968934
Registered No: 04374045

oscar rašė...

teikiame ilgalaikę ir trumpalaikę paskolą. Siūlome garantuotas ir slaptas paskolas, kurių palūkanų normos yra 2% per metus, asmeninės paskolos, skolos konsolidavimo paskola, rizikos kapitalas, verslo paskola, įmonių paskolos, švietimo paskola, paskolos paskoloms paskoloms dėl kokios nors priežasties!

Esame patikima alternatyva banko finansavimui, o mūsų paraiškų teikimo procesas yra paprastas ir paprastas. Mūsų paskola svyruoja nuo 5 000,00 iki 25 000 000,00 eurų. Daugiau informacijos: Mes greitai tapsime individualiu, diskretišku, į paslaugą orientuotu paskolų, skirtų bendroms paskoloms, pasirinkimu. Mes pasikartojame, kai tradiciniai skolinimo šaltiniai nepavyksta.

Jei jus domina, ne
nedvejodami kreipkitės į mus su žemiau pateikta informacija

el. paštas: [email protected]
WhatsApp: +2347063721690

Sveikina
Taikymo paskolų departamento vadovas,
paskolą.
El. Paštas: [email protected]

Elena Nino rašė...

Gerbiami skolintojai.

Ar turite finansinių sunkumų? Ar norite pradėti savo verslą? Ši paskolų bendrovė buvo įsteigta visame pasaulyje žmogaus teisių organizacijomis, kurios vienintelis tikslas - padėti vargšams ir žmonėms, turintiems finansinių sunkumų. Jei norite kreiptis dėl paskolos, kreipkitės į mus su išsamia informacija elektroniniu paštu: [email protected]

Vardas:
Reikalinga paskolos suma:
Paskolos trukmė:
Mobilaus telefono numeris:

Ačiū ir Dievas palaimina
PATVIRTINIMAS
Elena

Nat Finance rašė...

We are able to finance your signatory
projects and help you enhance your
business plan. Furthermore, our
financial instrument can be used for
the purchase of goods from any
manufacturer irrespective of their
location. It can also serve as
collateral with any bank in the world
to secure loans for your project or to
activate credit line to finance your
business plan. We have {BG}, Standby
Letter of Credit {SBLC}, Medium Term
Notes {MTN}, Confirmable Bank Draft
{CBD} as well as other financial
instruments issued from AAA Rated bank
such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank
London, Deutsche Bank AG Frankfurt,
Barclays Bank , Standard Chartered Bank
and others on lease at the lowest
available rates depending on the face
value of the instrument needed.


Email : [email protected]
Skype : [email protected]


Regards
Nat

Unknown rašė...

Dėmesio,

Ar jums reikia maksimalių paskolų, ar jums reikalinga paskola skoloms išieškoti? Ar ketinate padidinti savo finansus? Jūs esate verslo asmuo, kuris nori plėsti savo įmonę. Paskolos teikiamos individualioms ir bendradarbiaujančioms įstaigoms, nuo 1 mln. EUR iki 50 mln. EUR, taip pat siūlome asmenines paskolas nuo 1 000 eurų iki 1 000 000,00 eurų.

Jei norite, grįžkite į mus, jei domitės ([email protected])

Kontaktai: p. Demetrios Daniel
Kontaktinis el. Paštas: [email protected]
skype: gk.finance
Kas: +447451205806

Paskolos pasiūlymas Taikyti

Marcus & Millichap rašė...

Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikia skubios paskolos? Ar jums reikia paskolos savo verslui ar projektui pradėti arba namui ar automobiliui įsigyti? Ar jums reikalinga paskola skoloms išieškoti ar sąskaitoms apmokėti? Jei jūsų atsakymas yra „taip“, patariu susisiekti su „Marcus & Millichap“ adresu ([email protected]), kad gautumėte greitą paskolą
 
„Pinnacle Finance Group“ yra pasaulinė skolinimosi organizacija, kurios tikslas - teikti greitai užtikrintas ir neužtikrintas grynųjų pinigų paskolas privatiems asmenims ir įmonėms subsidijuojamomis 3% palūkanų normomis. Mes padėjome daugeliui asmenų ir organizacijų, susiduriančių su finansiniais sunkumais visame pasaulyje. Kai kreipiatės su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuri rūpinasi jūsų finansavimo poreikiais. Mes pasirūpinsime Jumis per visą procesą.

MŪSŲ PASLAUGŲ TEIKIMAS ĮSKAITANT;

* ASMENINĖ PASKOLA
* VERSLO PASKOLAS
* Hipotekos paskolos

Mes siūlome paskolas nuo minimalaus 1 000 iki 10 milijonų JAV dolerių ir paskolos trukmę nuo 1 iki 30 metų, kad grąžintume paskolą (saugią ir neužtikrintą).

Mūsų tikslas - teikti puikias profesionalias finansines paslaugas.

Negalima išlaikyti savo finansinių problemų sau, kad jūs negalėtumėte būti skolos kapitonas ar finansinis stresas, todėl turite greitai susisiekti su mumis, kad išspręstumėte jūsų finansines problemas. Tai bus didelis džiaugsmas mums, kai esate finansiškai stabilus.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, susisiekite su mumis šiuo el.
El. Paštas: ([email protected])

Pagarbiai,
Marcus & Millichap

gina morgan rašė...

Mano vardas Valeria Marco prieš 6 mėnesius, mano verslo žlugimas, aš neturėjau vilties, kad mano verslas vėl atsidurtų. Bandžiau pasiskolinti pinigus iš banko, bet neturėjau pakankamai pinigų mano kreditinėje kortelėje ir jokios nuosavybės kaip užstato paskolai gauti, tada labai artimas mano draugas „Camila Diego“ supažindino mane su tikruoju paskolos davėju internetu. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Šios moters paskolos bendrovė galėjo suteikti 160 000 eurų paskolą be jokios nuosavybės kaip įkeitimo ar kredito kortelės, tačiau ji man davė pasitikėjimą. Taigi, mano draugai pasakė sau, kodėl aš esu savanaudis, todėl nusprendžiau pasidalinti šia informacija su visais. Jei jums reikia paskolos iš patikimos paskolos skolintojo, susisiekite su Gina Morgan per savo el. Laišką: [email protected]

Robert Loan Offer rašė...

Ar jums reikia paskolos, kad galėtumėte grąžinti savo sąskaitas? Arba jūsų verslui, jei taip
Rašykite mums [email protected] ir užpildykite šią informaciją
užregistruokite savo vardą mūsų duomenų bazėje.

(1) Jūsų vardas:
(2) Paskolos suma:
(3) Telefono numeris:
(4) Trukmė:
(5) Lytis:
(6) Žemė

Fred Leonard rašė...

Sveiki visi,

Ar susiduriate su kai kuriais finansiniais sunkumais ir reikia finansinės pagalbos? Ar esate skoloje? Reikia finansinės pagalbos, kad galėtumėte mokėti savo skolą ir patenkinti savo asmeninius poreikius? Ieškokite daugiau! Pasikonsultuokite su „Union Capital Investment“ ir galutinai išspręskite savo finansines problemas. Mes suteikiame paskolas labai žemomis palūkanų normomis, mes galime padėti jums su paskola nuo 1000 eurų iki 500 000,00 eurų.


Susisiekite su mumis dabar: [email protected] ir būkite vienas iš tų, kurie pateikia savo patikimų paslaugų liudijimus.

Sveikina
Sąjungos kapitalo investicijos
Autorinės teisės © 2019 „Union Capital Investment Organization“.

Fred Leonard rašė...

Sveiki visi,

Ar susiduriate su kai kuriais finansiniais sunkumais ir reikia finansinės pagalbos? Ar esate skoloje? Reikia finansinės pagalbos, kad galėtumėte mokėti savo skolą ir patenkinti savo asmeninius poreikius? Ieškokite daugiau! Pasikonsultuokite su „Union Capital Investment“ ir galutinai išspręskite savo finansines problemas. Mes suteikiame paskolas labai žemomis palūkanų normomis, mes galime padėti jums su paskola nuo 1000 eurų iki 500 000,00 eurų.


Susisiekite su mumis dabar: [email protected] ir būkite vienas iš tų, kurie pateikia savo patikimų paslaugų liudijimus.

Sveikina
Sąjungos kapitalo investicijos
Autorinės teisės © 2019 „Union Capital Investment Organization“.

Fred Leonard rašė...

Sveiki visi,

Ar susiduriate su kai kuriais finansiniais sunkumais ir reikia finansinės pagalbos? Ar esate skoloje? Reikia finansinės pagalbos, kad galėtumėte mokėti savo skolą ir patenkinti savo asmeninius poreikius? Ieškokite daugiau! Pasikonsultuokite su „Union Capital Investment“ ir galutinai išspręskite savo finansines problemas. Mes suteikiame paskolas labai žemomis palūkanų normomis, mes galime jums padėti su paskola.


Susisiekite su mumis dabar: [email protected] ir būkite vienas iš tų, kurie pateikia savo patikimų paslaugų liudijimus.

Sveikina
Sąjungos kapitalo investicijos
Autorinės teisės © 2019 „Union Capital Investment Organization“.

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]


.................

SUSAN BENSON rašė...

Sveiki, ponios ir ponai, ar jums skubiai reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Jei taip, patariu susisiekti su mumis „Sunshine Financial Group“ šiuo el. Pašto adresu ([email protected]), kad gautumėte paskolą

„Sunshine Financial Group“ yra visapusiška finansinių paslaugų įmonė, pasiryžusi padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikę finansinę sėkmę. Mūsų pritaikytos programos yra skirtos padėti augti, apsaugoti ir išsaugoti jūsų turtą, teikiant personalizuotą aptarnavimą ir patirtį.

Jei buvo sunku gauti paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansų įstaigų, nebijokite, nes mes padėjome daugeliui asmenų ir organizacijų, susiduriančių su finansiniais sunkumais visame pasaulyje. Kai kreipiatės su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuri rūpinasi jūsų finansavimo poreikiais. Jūs pasirūpinsite per visą procesą.

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI;

- Taikyti bet kuriuo metu ir bet kur.
- Gauti grynuosius pinigus per mažiau nei 24 valandas
- Pasiskolinkite nuo 2000 iki 20 mln. Eurų bet kuria valiuta
- Nėra paslėptų mokesčių.
- Maža 3% palūkanų norma
- Jūs gaunate galimybę pasirinkti grąžinimo datą - kas savaitę, kas mėnesį arba kasmet - 1–30 metų.
- Mes siūlome tiek užtikrintas, tiek neužtikrintas paskolas

Jei jums reikia skubios paskolos per 24 valandas, prašome parašyti žemiau esantį el. Laišką, jei norite gauti daugiau informacijos
El. Pašto adresas: ([email protected])
WhatsApp Kontaktai: +447903159998

Mes tikimės išgirsti iš tavęs

Unknown rašė...

Sveiki,

Vai jums ir nepieciešams komfortabls aizdevums jūsu apmierinātībai? Mēs piedāvājam pieejamu 3% procentu likmes aizdevumu vietējiem un starptautiskiem aizņēmējiem. Mēs esam sertificēti, uzticami, uzticami, efektīvi, ātri un dinamiski, un mēs strādājam kopā. mēs piešķiram ilgtermiņa aizdevumu no 2 līdz 50 gadiem.

Vai jums ir nepieciešams tiešs, vienkāršs un pieņemams aizdevums, lai samaksātu par parādu, uzsāktu uzņēmējdarbību vai kādu citu iemeslu dēļ? Ja tā, lūdzu, sazinieties ar mums ar savu aizdevuma pieprasījumu.

Šis piedāvājums ir paredzēts nopietniem cilvēkiem.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs interesē
E-pasts: [email protected]


Mēs esam sertificēti,
uzticama, uzticama, efektīva, ātra un dinamiska.

Ar laba vēlējumiem,
Derek Douglas
[email protected]



3% Vienkāršs un pieņemams aizdevuma piedāvājums

SUSAN BENSON rašė...

Sveiki, Ar jums skubiai reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Jei taip, patariu susisiekti su mumis „Sunshine Financial Group“ per šį el. Pašto adresą ([email protected]), kad gautumėte paskolą per 24–48 valandas. Mes siūlome garantuotą pagalbą paskolai gauti.

Mūsų organizacija padeda gauti paskolą asmenims, kuriems skubiai reikia finansinės pagalbos, ir tai darome jau daugiau nei 5 metus.

Mes teikiame paskolas visame pasaulyje ir mes galime padėti jums gauti norimą paskolą.

- Mes padėsime jums gauti iki 20 mln. Eurų paskolą.
- Tinkama Komisija apie atliktą darbą
- prieinamą metinę normą nuo 2,0 iki 3,0%;
- Turime aukšto lygio ryšius bankuose, kurie leis mums tikrai suteikti patvirtinimą
- Ką reikia pateikti: pasas (vairuotojo pažymėjimas arba bet kuri kita galiojanti asmens tapatybės kortelė, kaip tapatybės įrodymas) + bet kokios komunalinės sąskaitos kaip gyvenamosios vietos įrodymas

NEGALIOJI MOKĖJIMAI.
Kontaktinė informacija
Pavadinimas: Susan Benson
Telefonas (WhatsApp): (+447903159998)
El. Paštas: ([email protected])

SUSAN BENSON rašė...

Sveiki, Ar jums skubiai reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Jei taip, patariu susisiekti su mumis „Sunshine Financial Group“ per šį el. Pašto adresą ([email protected]), kad gautumėte paskolą per 24–48 valandas. Mes siūlome garantuotą pagalbą paskolai gauti.

Mūsų organizacija padeda gauti paskolą asmenims, kuriems skubiai reikia finansinės pagalbos, ir tai darome jau daugiau nei 5 metus.

Mes teikiame paskolas visame pasaulyje.

Savybės ir privalumai
Nesvarbu, ar ieškote papildomų pinigų automobiliui ar namui įsigyti, paskolą skolai išvalyti ar net vestuvėms, pasitikėkite SFGI, kad tai būtų įmanoma. SFGI paskola suteikia jums prieigą prie visų rūšių paskolų

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis
El. Paštas: ([email protected])
Telefonas (WhatsApp): (+447903159998)

Ačiū
Susan Benson

Baldan rašė...

Sveiki visi!
Aš esu Edita, šiuo metu gyvenu Vilniuje, Lietuvoje. Šiuo metu esu našlė su dviem vaikais ir birželio mėn. Buvau pakliuvusi į finansinę padėtį ir man reikėjo refinansuoti ir sumokėti sąskaitas. Bandžiau ieškoti paskolų iš įvairių privačių ir verslo paskolų firmų, bet niekada nesėkmingai, ir dauguma bankų atmetė mano kreditą. Bet kaip Dievas norėtų, Dievo vyras mane supažindino su privačių paskolų davėju, kuris man suteikė 80 000 eurų paskolą ir šiandien yra verslo savininkas, o mano vaikams šiuo metu sekasi gerai, jei turite susisiekti su bet kuria įmone, norėdami užtikrinti paskolą be užstato, be kredito patikrinimo, nepasirašydami pasirašymo tik su 2% palūkanų norma ir geresniais paskolų grąžinimo planais bei tvarkaraščiu, susisiekite su ponu Dante Paola el. paštu: [email protected] Jis nežino, kad tai darau, bet aš dabar toks laimingas ir nusprendžiau žmonėms daugiau sužinoti apie jį, taip pat noriu, kad Dievas jį labiau palaimintų. Norėdami susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą: [email protected], jei norite gauti greitą pokalbį arba „WhatsApp“ / +35677926593

Dėkoju
Edita

Google+ rašė...

Nesvarbu, ar atnaujinate savo automobilį, ar konsoliduojate esamas skolas, ar atlikote visus svarbius namų patobulinimus, asmeninė paskola per „Atlas Finance“ dažnai yra labiau prieinama nei jūs manote. Galite pasiskolinti nuo 10 000 iki 500 000 USD. Mūsų paskoloms nereikia užstato. kontaktinė informacija {Atlasloanfirm @ outlook .com, text / whatsapp + 14433459339}

Philip James rašė...

We are exclusive agent to direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, MTN Bonds, Bank draft and Loans which we have specifically for lease. We do not have any broker chain in this offer or get involved in Chauffer driven offers. We deliver with time and precision as set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc.

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD) .
3. Issuing Bank: HSBC Bank London, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
4. Age: One Year, One Month
5. Leasing Price: 3% of Face Value plus 2% commission fees to brokers.
6. Delivery: Bank to Bank swift.
7. Payment: MT-103 or MT760
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

The Leased Instruments includes: BG’ s, Insurance Guarantees, MTN, ( SBLC) Standby Letters of Credit and Third Party Guarantees such as a standby forward commitment to purchase or a standby loan. If you are a potential Investor or Principle looking to raise capital, we will be happy to answer any questions that you have about this opportunity and to provide you with all the details regarding this services.

Our BG/ SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing, please let me know if you are interested in any of our services, by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding.


BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!

We are ready to close leasing with any interested client in few banking days, if interested do not hesitate to contact me direct.


Regards

Philip James
Email: [email protected]
Skype: [email protected]

Anonymous rašė...

Sužinojau apie jūsų svetainę internete ir užsisakiau meilės romaną, nes mano 5 metų draugė paliko mane pas kitą vyrą. Aš turėjau meilės burtą ir po 24 valandų, kai aš jį užsisakiau, aš pradėjau matyti rezultatus. Aš pradėjau gauti jos laiškų, pasakojančių, kaip ji mane myli ir praleido. Tai nuostabi ypač tuo, kad ji kiekvieną kartą nekreipė dėmesio į mane. Ji niekada nebuvo tokia užjaučianti ir rūpestinga mūsų santykiams, ji niekada nebuvo tokia emocinga. Prašau jūsų visų, laukiančių jūsų rezultatų, nenusiminkite. Mes visi nusipelnėme būti mylimi ir jausmas nuostabus. Noriu padėkoti lordui Padmanui už laimę, kurią jis teikia žmonėms. Dabar labiau pasitikiu savimi ir mano gyvenimas yra geresnis vien dėl to. Aš žinau, kad viskas bus tik geriau. Labai ačiū, labai ačiū. Aš esu tokia dėkinga, kad lordas Padmanas ir visos gražios mylinčios dvasios palaiko meilę. " Reikia pagalbos?

„WhatsApp“ dr. Ilekhojie, tel. 2348147400259 arba
El. Paštas [email protected] ir [email protected]
Svetainė: https://gethelps.online

Anonymous rašė...

Sveiki, vaikinai, kaip aš greitai gavau mano buvusį vyrą, dr. Ilekhojie meilės rašybos rašyba tikrai suveikė!
Mano vyras prieš tris mėnesius paliko mane pas kitą moterį ir nuo to laiko mano gyvenimas buvo kupinas skausmo ir širdies plakimo, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad jis pamatė keletą burtininkų, vadinamų dr. Ilekhojie, liudijimų, kad jis gali per kelias dienas sugrąžinti meilužį. Aš jį nusijuokiu ir pasakiau, kad manęs nedomina, bet dėl ​​meilės, kurią mano draugė man pačiai surašė, ji pasikonsultavusi su dr. Ilekhojie mano vardu, o mano didžiausia staigmena po 11 valandos, mano vyras pirmą kartą man paskambino po trijų mėnesių, kad manęs trūksta ir kad jam labai gaila dėl visų dalykų, kuriuos jis privertė mane išgyventi. Jis grįžo pas mane ir dabar mes kartu esame laimingi. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes labai neįtikėtina. Ačiū dr. Ilekhojie, kad sugrąžinote mano meilužį, taip pat ir mano mielam draugui, kuris užtarė mano vardu, bet kuriam, kuriam gali prireikti šios puikios dr. Ilekhojie pagalbos, el. Pašto adresas: ([email protected]) ir „WhatsApp +“. 2348147400259

Franca Woller rašė...

Kreipkitės dėl asmeninės ar verslo paskolos su prieinama 2% palūkanų norma su 100% garantija. Kreipkitės dabar ir gaukite paskolą per 48 valandas nuo patvirtinimo susisiekite su įmonės el. Pašto adresu: [[email protected]]

„Whatsapp Us“: +17068533834

Rašykite mums el. Paštu: [email protected]

Geriausi linkėjimai

ROLAND SCOTT

Unknown rašė...

Jie siūlo realius pinigus žmonėms, kuriems nuoširdžiai ir sąžiningai reikia pinigų tam, ko reikia asmeniniams ir verslo tikslams.
Džiaugiamės galėdami įgyvendinti savo svajones už didžiausią pinigų sumą. . Kad mokestis už perdirbimo / sukūrimo išlaidas
Mūsų pinigai yra apdrausti ir bus pristatyti draudimas, kad jūsų banko sąskaita per 48 valandas juos pritaikę.
Dabar susidomėję nurodykite mums el. Pašto adresą el. Pašto adresas [email protected]

Unknown rašė...

jums nereikia paskolos anksčiau?
Ar norite nutraukti savo finansinę krizę?
Mes esame patikima įmonė, teikianti paskolą žmonėms, kuriems reikalingos komercinės paskolos, ir visų rūšių paskolų palūkanų norma yra 2%. Užtikriname geriausią paskolos garantiją. Susisiekite su mumis el. Paštu [email protected]

Unknown rašė...

Pasirūpinkite kreditais, paskolomis, skolų pašalinimu! Pristatome tik jums pritaikytas paskolas! Norite atsikratyti nepalankių paskolų? Ar norite refinansuoti sunkias paskolas? Norėdami sumažinti palūkanų normą ir mėnesio įmoką? Įsitikinkite, kad paskolos suma, mokėjimo suma! Reikia [email protected]

Unknown rašė...

Yra tik viena vieta, kur jūs galite pristatyti savo svajonę. mes teikiame visokeriopą finansinę pagalbą nepasiturintiems. esame registruoti ir sertifikuoti, mūsų programa yra greita ir laikoma viena geriausių visame laukiniame pasaulyje. ateik leis tau padėti. susisiekite su mumis el. pašto adresu, kad gautumėte daugiau informacijos
Susisiekite su mumis per [email protected]

Unknown rašė...


Galiausiai atradau džentelmeną p. Thomas Peter, kuris man suteikė greitą paskolą be per didelio protokolo. Jei jums reikia paskolos tarp individualių asmenų, galite susisiekti su juo el. Paštu: [email protected] arba viber: +16892107004

Patricia Kruger rašė...

Sveiki visi, šiandien labai džiaugiuosi. Mačiau komentarus iš žmonių, kurie jau buvo gavę paskolą iš [email protected] ir tada nusprendžiau užsiregistruoti pagal jų rekomendacijas. Prieš kelias valandas iš savo banko sąskaitos patvirtinau iš viso 10 000 eurų. Tai tikrai puiki žinia, ir visiems, kuriems reikia tikros paskolos, patariu pateikti paraišką el. paštu: [email protected] arba whatsapp jai +7 9853899410

Collins James rašė...

Sveiki Jennifer
Ar jums reikia skubios paskolos? Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite el. paštu: ([email protected]) arba Whatsapp (+49 176 34215369).

item