Kokią lytinio švietimo programą norimą įteisinti Lietuvoje? (video)

Kviečiame pasižiūrėti video filmą apie organizacijas, kurioms vertybinis paauglių ugdymas kelia pasipiktinimą. Filme paaiškinama, kodėl ...


Kviečiame pasižiūrėti video filmą apie organizacijas, kurioms vertybinis paauglių ugdymas kelia pasipiktinimą. Filme paaiškinama, kodėl jos siekia diegti liberalesnį, į kontracepcijos vartojimą nukreiptą "lytinį švietimą". Toks švietimas yra paremtas komerciniu interesu išsiugdyti “vartotoją”, todėl jo tikslas yra sudominti vaikus seksualiniais santykiais ir skleidžiant "gender" ideologiją pakeisti prigimtinę lytiškumo sampratą.

Švietimo ir mokslo ministerijoje yra rengiama Lytiškumo ugdymo programa Lietuvos mokykloms. Programos projektas orientuotas į moralinį paauglių ugdymą, rengimą šeimai, sveikos gyvensenos propagavimą ir lytinės elgsenos keitimą, kuris padėtų paaugliams gyventi asmens ir visuomenės sveikatai palankų gyvenimą bei skatinantų lytinius santykius atidėti iki pilnametystės. Tačiau viešai yra reiškiami kaltinimai, neva programa yra moksliškai nepagrįsta, neatitinka šių dienų realijų.






Susiję

Šeimos politika 5019045714556186072

Rašyti komentarą

5 komentarai

ale, rašė...

Jei vadinti viską savais vardais, tai straipsnio pavadinimas turėtų būti: "Apie interesais grįstą paleistuvysčių propagandą". Tarp kitko, tie eiliniai propagandistai visiškai nieko nenutuokia, ką jie daro. Jie yra tiesiog zombiai ir besąlygiškai paklūsta juos kontroliuojantiems. Todėl bet koks dialogas su berazumiais yra bergždžias. Neišvengiamai teks vesti derybas su finansuojančiais iškrypimų propagandą, - tais, kurie klasta uzurpavę absoliučiai visų pasaulinių pinigų emisijos ir kontrolės funkcijas. Tik tokie ir tegali finansuoti visus sau "naudingus" projektus, o visas išlaidas įforminti paskolos savo aukoms forma.

Anonimiškas rašė...

Norima skatinti masines orgijas, ir jau artėja prie jaunimo, tikriausiai norima daugiau jaunesnių sekso dalyvių.

Jurgis rašė...

Aš palaikau savo Bažnyčis nuomonę. Tačiau to maža. Tie 25 ne[riklausomybės metai buvo ir tebėra Nepriklausomybės praradimo metai. Kur matyta,kad tautai atgavusiai nepriklausomybę būtų iš ES atstumta geležinkelio sisterną spirito prie dibtinio pluošto statybos aikštelės, surasti žmonės kurie imtusi tą spiritą pardavinėti, statytis laikinus kioskus išparduoti. Gal naujoji vyriausybė manė pamalonyti savo seimūnus girtuoklių pinigais.
Noriu priminti 1922 m. Stegiamojo Seimao nario Akmensko tokį pareiškimą: Aš iš 2ooo Auksinų gyvendamas skyrium nuo savo 8 šeimos narių negaliu išgyventi - 1500 išleidžiu maistui ir būtui. St. Seimo naris 10 vaikų tevas Jugis Zitinevičius Iš Zapiškio ramino Pakentėkime proličiai- atkursime Lietuvą- prsgyvensime... Prasigyveno. Noriu priminti Jums įvykį iš 1940 m, vasaros. užpludusi Raudonoji armija radusi mūsų lauke ir pamiškėjė trikštanti šaltinį įsirenė stovyklą. tėvas kartais su kareiviais pakalbėdavo. Namiškiams jis pasakojo, kad vienas karis tėvui prikišo: „ko jus stojote į sąjungą. Jog jus gerai gyvenatę, mažoji amerika ...“ Man tada buvo 7 metukai.

žara rašė...

Filme neteisingai verčiamas žodis agenda. Taip, jo pirminė reikšmė yra darbotvarkė, tačiau čia reiktų versti į "kėslus" ar "užmačias".

Pvz., 'You have an agenda here, don't you?' verstina į 'Su kokiais kėslais čia atėjai?'

Pikc rašė...

Gera pastaba.

item