JAV mokyklose veiks satanistiškas popamokinis būrelis vaikams

JAV mokyklose atsiras popamokinis būrelis mokiniams „Popamokinis šėtonas“ (angl. After School Satan ). Pasak šį būrelį sukūrusios organi...


JAV mokyklose atsiras popamokinis būrelis mokiniams „Popamokinis šėtonas“ (angl. After School Satan). Pasak šį būrelį sukūrusios organizacijos „Šėtono šventykla“, taip norima pasipriešinti „vaikų evangelizacijai mokyklose“. 

Šalies mokyklose veikia krikščioniški Gerosios Naujienos būreliai, kurių atžvilgiu pasipiktinimą ir reiškia „Šėtono šventykla“, sumaniusi savo būrelį kraupiu satanistišku pavadinimu ir pristatomuoju filmuku.

Pristatomąsis „Popamokinio šėtono“ filmukas (ĮSPĖJIMAS: filmuke gausu satanistiškos simbolikos, todėl nerekomenduojame jo rodyti vaikams):




„Šėtono šventykla“ ketina pasinaudoti Aukščiausiojo Teismo nutarimu, kuriuo remiantis mokyklose leidžiama veikti krikščioniškiems Gerosios Naujienos būreliams. Organizacijos nariai teigia, kad jei mokyklose leidžiama veikti krikščioniškiems būreliams, turėtų būti leidžiama veikti ir prieš krikščionybę nukreiptiems būreliams.

Aukščiausiasis Teismas nusprendė, kad mokyklos pastatai gali būti naudojami religiniams būreliams ir renginiams, bet tuo, apeliuodami į religinę laisvę, siekia pasinaudoti ir satanistai.

Pačių būrelio kūrėjų teigimu, jis nėra religinis ar siekiantis garbinti šėtoną, bet griežtai ateistinis ir nukreiptas prieš bet kokią religiją. Būrelis, pasak jų, yra nukreiptas prieš krikščioniškų būrelių buvimą mokyklose ir jo organizatorius tenkintų situacija, jeigu jiems neleistų veikti mokyklose, bet joje veikti neleistų ir Gerosios Naujienos būreliams. Tačiau nors būrelio kūrėjai ir teigia nesantys šėtono garbintojai, savo filmuke ir reklamose gausiai naudoja satanistiškus simbolius, taip keldami įtarimų apie tikruosius savo tikslus.

„Šėtono šventykla“ jau kurį laiką veržiasi į šalies miestų tarybas, kuriose tradiciškai prieš posėdžius sukalbama krikščioniška malda, reikalaudama užtikrinti galimybę sukalbėti savo „maldas“, kuriose kreipiamasi į šėtoną. Vieno Arizonos miesto taryba, turėjusi apsispręsti, ar leisti satanistams atlikti savo „maldą“, pasirinko verčiau apskritai atsisakyti maldų prieš posėdžius.

Savo internetiniame puslapyje „Šėtono šventykla“ pateikia tokią reklaminę medžiagą:





Parengta pagal Catholic.org ir Washington Post informaciją




Susiję

Pažangos ideologija 8625973108018315868

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

O,laukiau šito momento-juk jeigu mes GERBIAME ir TOLERUOJAME visas religija, tai jau,taip sakant, iki GALO...

Ainis rašė...

Pirmas pastebėjimas:
"jei mokyklose leidžiama veikti krikščioniškiems būreliams, turėtų būti leidžiama veikti ir prieš krikščionybę nukreiptiems būreliams." citatos dalis.

Taip "argumentuojant" galima tęsti, kad jei leidžiama krikščionims gyventi pagal 10 Dievo įsakymų, tai turėtų būti leidžiama veikti ir prieš tuos 10 Dievo įsakymų nukreiptiems "būreliams" ...?

Antras pastebėjimas:
"Pačių būrelio kūrėjų teigimu, jis nėra religinis ar siekiantis garbinti šėtoną, bet griežtai ATEISTINIS ir nukreiptas prieš bet kokią religiją." citatos pabaiga.

Iš jų "argumentų" susidarė įspūdis jog tas būrelis nukreiptas būtent preš krikščionybę. Ir kita, kokiems velniams reikia ateizmą "APRENGTI" šėtono drabužiais ? O gal tai atvirkščiai ateizmo "NUSIRENGIMAS?

Informacija pamąstymui: apie 2012m Lenkijoje kairiųjų fondas „Laisvė nuo religijos“ pradėjo aktyvią savireklamą miestų reklamos stenduose ir išprovokavo katalikiškos visuomenės dalies negatyvią kontrareakciją. Fondo vadovė Dorota Voicik prakalbo, kad netikintieji susiduria su NEAPYKANTA ir GĄSDINIMAIS pragaru (pragaras-problema ateistams...-mano pstb :). O filosofijos profesorius Janas Hartmanas ( tas pats kuris teigiamai atsiliepė apie incestą) apkaltino Bažnyčią, kad ji įžeidinėja ir DISKRIMINUOJA ateistus. Ir kaipgi be socialoginės apklausos, kur apklausus 10000 anoniminių netiknčiųjų paaiškėjo, kad trečdalis respodentų jaučiasi DISKRIMINUOJAMI.
Taigi mūsų kaiminystėje ateistai nekuria "būrelių", o rimtai kuria fandačiulpes organizacijas ir vykdo veiksmus, kad taptų dar viena ginama nuo diskriminacijos "mažuma".

item