JAV laivynas padės jame tarnaujantiems „transeksualams“ pasikeisti lytį

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) laivynas ruošiasi padėti jame tarnaujantiems „transeksualiems“ kariams pasikeisti lytį. Rugpjūčio 8 d...

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) laivynas ruošiasi padėti jame tarnaujantiems „transeksualiems“ kariams pasikeisti lytį.

Rugpjūčio 8 dieną JAV laivyno naujienų portalas Navy Times paviešino planus apmokyti savo personalą, kaip elgtis su „transeksualiais“ kariais ir jau kitą vasarą priimti juos tarnauti savo gretose bei tiekti medicininę ir administracinę pagalbą lyties keitimo operacijoms atlikti.

Laivynas spalio 1 dieną žada išleisti atnaujintas gaires, į kurias bus įtraukta ir nauja politika „transeksualų“ ažvilgiu. 2017 m. vasarą Laivyno akademija, karininkų mokykla ir karinės stovyklos pradės priimti ir „transeksualius“ jūreivius ir jūrų pėstininkus.

Kariuomenės sveikatos apsaugos sistema privalės „transeksualams“ kariams tiekti visą lyties keitimui reikalingą medicininę pagalbą. Jūreiviai ir jūrų pėstininkai galės oficialiai pradėti lyties keitimo procesą personalo valdymo sistemose.

Po lyties keitimo operacijos toks karys naudosis tais persirengimo kambariais, dušais ir tualetais, kurie atitinką jo „naują pasirinktą lytį“.

Parengta pagal Navytimes.com, Churchmilitant.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 2041739425308177570
item