JAV karinis laivas bus pavadintas seksualinio iškrypėlio vardu

Harvey Milkas JAV karinis laivynas paskelbė, kad vieną iš savo laivų pavadins homoseksualų aktyvisto, politiko ir seksualinio iškrypėli...

Harvey Milkas
JAV karinis laivynas paskelbė, kad vieną iš savo laivų pavadins homoseksualų aktyvisto, politiko ir seksualinio iškrypėlio Harvey Milko vardu.

Harvey Milkas tarnavo laivyne, o vėliau tapo pirmuoju atvirai homoseksualiu politiku. 1978 m. jis nušautas kito Demokratų partijos politiko Dano White'o.

Politikas garbinamas homoseksualų aktyvistų, o Kalifornijoje jo garbei gegužės 22 d. paskelbta „Harvey Milko švente“ ir yra ne darbo diena. Prezidentas Obama taip pat pagerbė aktyvistą pristatydamas pašto ženklą su jo atvaizdu.

Milko draugas ir biografas Randy Shiltsas savo knygoje rašo, jog „Harvey visada jautė potraukį beglobiams vaikams ir kartais juos seksualiai išnaudodavo“. Žinoma, jog jis bent kelis kartus turėjo lytinių santykių su jaunais berniukais.

Vienas iš jo išnaudotų berniukų, 16-metis Jackas McKinley, vėliau nusižudė.

Aiškindamas daugybė Milko nukrypimų su paaugliais ir jaunais vyrais, Randy Shiltsas rašo, kaip pats Milkas aiškino vienam iš savo „meilužių“, kodėl nėra nieko blogo vienu metu palaikyti intymius santykius su keliais žmonėmis: „Būdami homoseksualais, mes negalime priklausyti nuo heteroseksualaus modelio...Mes užaugome su heteroseksualiu modeliu, bet neturime juo sekti. Turėtume išvystyti savo pačių gyvenimo būdą. Nėra jokios priežasties, kodėl negali vienu metu mylėti kelių žmonių.“

Kritikai tokį veiksmą vertina kaip tolimesnį prezidento Obamos bandymą skleisti LGBT ideologiją šalies kariuomenėje.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją






Susiję

Pažangos ideologija 288468303030628112

Rašyti komentarą

6 komentarai

Anonimiškas rašė...

Pablūdo?!

Anonimiškas rašė...

Užjaučiu jūrininkus turesiancius ten tarnauti.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Gal atrinks liberaliai tolerantiškus beigi progresyvios lytinės orientacijos - ir plaukios sau po iškastruotos vaivorykštės vėliava? :)

Kiemsargis rašė...

Tai į tą laivą joks priešas neturės teisės šaudyt! Juk tai būtu akivaizdus homofobijos ir netolerancijos veiksmas!

Pikc rašė...

Bet jei priešas nebus liberalus ir progresyvus, tai jam gali būti "dzin".O jei dar ką nors apie tą pederastą-pedofilą girdėjęs, tai dar gerą darbą jausis darąs (tiesą sakant, negalėčiau smerkti ;)).

Anonimiškas rašė...

Yra posakis, kaip laivą pavadinsi taip jis ir plauks ...
bet intriga lieka tai kaip tas laivas plauks ...

item