H. Clinton kampanija žada uždaryti jai oponuojantį naujienų portalą

JAV Demokratų partijos kandidatės į prezidentus Hillary Clinton kampanija savo rėmėjams išsiuntė elektroninį laišką, pasirašytą kampanij...


JAV Demokratų partijos kandidatės į prezidentus Hillary Clinton kampanija savo rėmėjams išsiuntė elektroninį laišką, pasirašytą kampanijos atstovės komunikacijai Christinos Reynolds, kuriame teigiama, kad jai aktyviai oponuojantis naujienų portalas Breitbart „neturi teisės egzistuoti“ ir bus uždarytas, jei Clinton taps prezidente.

„Šioje šalyje jau kurį laiką egzistuoja konservatyvi žiniasklaida. Man ne visada patinka tai, ką jie rašo, tačiau gerbiu jų teisę egzistuoti. Tuo tarpu Breitbart yra kas kita. Šalia jų Fow News atrodo kaip Demokratų partijos rėmėjas. Breitbart nėra konservatyvus, bet radikalus, kupinas neapykantos, antimusulmoniškas, antisemitiškas konspiracijų skleidėjas“, - laiške teigia Christina Reynolds.

Pasak Clinton kampanijos atstovės, vienas iš Clinton darbų bus užtikinti, kad Breitbart būtų sunaikintas.

„Nėra abejonių, kad mes turime nuslopinti šiuos žmones. Noriu juos taip pritvoti, kad jų rūšis daugiau niekada neprisikeltų“, - rašoma laiške.

Tokią Clinton kampanijos atstovės agresiją sukėlė Respublikonų partijos kandidato Donaldo Trumpo sprendimas savo kampanijos vadovu paskirti Breitbart vadovą Stepheną Bannoną.

Konservatyvūs ir katalikiški JAV portalai vis dažniau atkreipia dėmesį į tai, kad išrinkus H. Clinton prezidente, religinei ir žodžio laisvei gali ateiti juodos dienos. Ji jau anksčiau yra pareiškusi, kad kairiųjų ideologijai nepritariantys religiniai įsitikinimai „turi būti pakeisti“.

Parengta pagal Dailycaller.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 7196507709355007148

Rašyti komentarą

4 komentarai

Pikc rašė...

Ir šita šutvė vadinasi DEMOKRATŲ partija. :) Antra vertus, Šiaurės Korėja irgi vadinasi DEMOKRATINE respublika. :)

1Chingishan rašė...

tikrai kad kažkokia žudikų irštva ten. minimum 200 mirčių siejama su klintonu klanu, kurie vienaip ar kitaip galėjo kažką žinot ir pasakyt kas ten per žmonės bando vadovaut pasauliui. tiesiog neitikėtina tiek išgamų šeimynėlė tiek visa ta partija, kuriai mirk gyvenk reikia kad būtų pederastų sąjungos, abortai, sugriauta moralė ir religija. ir viskas taip per paskutinius 10 metų.

Anonimiškas rašė...

Ta moteris psichiškai nesveika ji neadekvačiai elgesi pasižiūrėkit į veido mimikas.

ale, rašė...

Ne rinkimai, o klounų cirkas. Kurio klano berazumį išrinks, tas klanas ir diktuos, ką tam juokdariui daryti.

item