Škotijos mokyklose bus privalomai mokoma apie seksualines mažumas

Nuo šių metų spalio visose Škotijos mokyklose bus privalomai mokoma apie homoseksualumą, translytiškumą, homofobiją ir kitomis seksualini...

Nuo šių metų spalio visose Škotijos mokyklose bus privalomai mokoma apie homoseksualumą, translytiškumą, homofobiją ir kitomis seksualinių mažumų temomis. Šia kampanija, kuri pavadinta Laikas inkliuziniam švietimui, esą bus siekiama „pašalinti homofobinį požiūrį tarp jaunų žmonių ir padidinti pasitikėjimą LGBTI bendruomene“.

Vykdant šią kampaniją į mokyklų programas bus pridėta įvairių naujų temų. Tarp šių temų yra ir homofobija, tos pačios lyties „santuokos“, LGBT istorija, seksualinė orientacija, translytiškumas ir lytinis švietimas.

Kampaniją pradėjo du škotai aktyvistai, greitai ją palaikyti ėmė įvairios LGBT aktyvistų organizacijos ir didelė dalis politikų.

Pirmiausia kampanija bus pradėta įgyvendinti didžiųjų Škotijos miestų - Glazgo ir Edinburgo - mokyklose, bet vėliau turėtų pasiekti ir visas likusias Škotijos mokyklas.

Parengta pagal Church Militant informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 1840522502716291890

Rašyti komentarą

4 komentarai

Audrius rašė...

Kaip paprastai viskas atrodo, praktiškai tik du aktyvistai keičia švietimo sistemą. Negi tėvai neprieštarauja? Bijo prieštarauti? Ar patys jau paveikti to viruso?

Pikc rašė...

Spėčiau, kad dalis paveikti (nori būti "progresyvūs"), dalis bijo (nes apkaltins "hamafuobija" ir turės krūvas bėdų), dalis mano, kad "valdže žino gereu", o daliai gal "vienodai žydi sodai". Ilgalaikiu spaudimo ir smegenų plovimo deriniu galima daug pasiekti - ką jau ne kartą įrodė totalitarinės ideologijos. Neomarksistinė liberastija - ne išimtis.

Anonimiškas rašė...

Taip ir žlunga civilizacijos...

Anonimiškas rašė...

Ko gero laukia nesulaukia IV teroristų. Įdomu,ar žvakutėmis bent apsirūpino...?

item