Moteris ir trys jos dukros Prancūzijoje užpultos peiliu ginkluoto musulmono

Monpeljė miestas Pietų Prancūzijoje Moteris ir trys jos dukros Prancūzijoje buvo užpultos peiliu ginkluoto musulmono užpuoliko dėl to, ...

Monpeljė miestas Pietų Prancūzijoje
Moteris ir trys jos dukros Prancūzijoje buvo užpultos peiliu ginkluoto musulmono užpuoliko dėl to, kad „devėjo per mažai rūbų“.

Šeima buvo užpulta atostogų metu Garda-Colombe kaime, esančiame prie Monpeljė miesto Pietų Prancūzijoje.

Užpuolikui pavyko pabėgti iš įvykio vietos, bet vėliau jis buvo sugautas vietos policijos.

Prancūzų žiniasklaida skelbia, kad užpuolikas buvo musulmonas, nors policija to dar nepatvirtino. Manoma, kad tuo metu jis taip pat atostogavo su savo šeima.

Jauniausiai auka, vos aštuonių metų mergaitei, užpuolikas pradūrė plautį, ji vis dar kritinėje būklėje. Tuo tarpu jos motina patyrė dūrį į krūtinę.

Parengta pagal Dailymail.co.uk informaciją



Susiję

Pasaulis 6582041869926998187

Rašyti komentarą

9 komentarai

Anonimiškas rašė...

joo,bus ir pas mus taip.Jei tik leisime musulmonėms vaikščioti su skarom, nikabais, hidžabais (jau nekalbu apie burkas), tai ilgainiui, mūsų moteriškės, islamo išpažinėjams ims atrodyti "skurdžiai" apsirengusios.Ar atkreipėte dėmesį į atvykusią basiro žmoną?Galva-apmuturiuota,bet mes juk gerbiame visas religijas ane?O toliau-musulmonės taip pradeda vaikščioti ne tik gatvėse, bet ir BASEINUOSE,darbe,moksluose,netgi teko skaityti apie moterį teisėją JAV, kuri priesaiką davė užsimaukšlinusi skarą ant galvos.Tiesa pamiršau paminėti įdomiausią-prisiekė ant KORANO.Tai va, pagarba religijoms gal ir neblogas dalykas, bet viskam turėtų būti ribos,nes Europa ir JAV šiaip ar taip yra KRIKŠČIONIŠKOS šalys, oi atsiprašau, jei tokiu pasakymu, įžeidžiau ten gyvenančius musulmonus...

Anonimiškas rašė...

Man atrodo, kad tokie baisūs įvykiai ima daugintis geometrine progresija. Anksčiau po vieną per mėnesį, o dabar po kelis per dieną.

Pikc rašė...

Reiškia, reikia dar labiau nereaguoti ir nieko nedaryti - išskyrus nepatenkintų vietinių gyventojų represijas. Jas tai reikia intensyvinti vardan šv. Tolerancijos. :)

Anonimiškas rašė...

Tu velniškai teisus! Jei nori kad gerbt tave,tai pats gerbk kitą! Pas muslimas to supratimo nulis!

Anonimiškas rašė...

Peiliai, aišku, nevietoje, bet pusnuogės moteriškės gatvėse mane irgi jau seniai užkniso...

Pikc Kažinkavičius rašė...

Sakot, užtektų suspardyti? :)
Bijau, kad absoliuti dauguma vyrų su tamstos nuomone nesutiktų. ;)

Anonimiškas rašė...

Tikriausiai, bet jei prisimintų savo žmonas, dukras ar motinas, tai gal ta dauguma nevisai absoliuti būtų. O jei dar pagalvotų, per kurią vietą tautos/visuomenės žlunga, tai dar labiau sumažėtų.

Pikc rašė...

Na, nežinau, kur tamsta vaikštote, bet man "probleminio apsirengimo trūkumo" atvejų gausos kažkaip neteko matyti. Aišku, jei vertinsim iš pozicijos "jei be burkos - tai praktiškai nuoga", tada kitas reikalas. :)

Anonimiškas rašė...

Kiekvieno normos, plaunamos laiko upės, tirpsta skirtingai. :)

item