Kardinolas Burke: daktarai įkalbinėjo mano motiną pasidaryti abortą

Kardinolas Raymondas Burke'as niekada nebūtų gimęs, jei jo motina būtų paklausiusi daktaro patarimo pasidaryti abortą, atskleidžiama...


Kardinolas Raymondas Burke'as niekada nebūtų gimęs, jei jo motina būtų paklausiusi daktaro patarimo pasidaryti abortą, atskleidžiama naujame interviu.

Kardinolas pasakoja, kad jo motina būdama nėščia stipriai susirgo ir kelias savaites praleido ligoninėje.

„Tai buvo 1948-ieji. Doktaras patarė mamai pasidaryti abortą. Jis jai sakė: „Jau turi penkis vaikus, tau svarbu išlikti stiprios sveikatos, kad galėtum jais rūpintis“. Mano tėvai atsisakė, atsakydami, kad jie tiki Dievu ir kad Kristus suteiks jiems reikiamą pagalbą. Mama manęs susilaukė ir vėliau viskas buvo gerai. O galėjau būti nužudytas...“

Burke'o teigimu, milijonai JAV atliekamų abortų turi liautis, abortai - smurto visuomenėje šaknis.

„Kiekvieną dieną galvoju apie kiekvieną sunaikintą, negrįžtamai prarastą gyvybę. Su abortų atsiradimu visuomenėje padaugėjo smurto. Mažiausio ir bejėgiškiausio nužudymas yra socialinio smurto šaknis. Kai kurie dabar teigia, jog žmonės su rimta liga ar vyresni žmonės yra nenaudingi. Tai tikrai baisu. Matome visiškai savanaudišką, individualistinę logiką“, - teigė jis.

Kardinolas paragino už negimusios gyvybės apsaugą kovojančius aktyvistus niekada nepasiduoti, nepaisant pasipriešinimo ir kliūčių, su kuriomis jie susiduria. Jis perspėjo, jog šėtonas „bando pasėti abejonę, ar reikėtų viešai ginti žmogaus gyvybę“, stengiasi įteikti, kad geriau patylėti ir viešai nereikšti savo įsitikinimų. Tačiau piliečiai turi pareigą viešai „liudyti moralinį įstatymą“, kad ir kaip sunku tai būtų.

„Nepasirenkame laikmečio, kuriame Dievas mums paskyrė gyventi, turime su tuo susitaikyti“, - pridūrė jis.

Parengta pagal Lifesitenews.com




Susiję

Religija 4286074209697477958

Rašyti komentarą

item