17-metis afganistanietis Vokietijoje traukinyje kirviu ir peiliu puolė keleivius

Pirmadienio vakarą šalia Viurcburgo miesto pietų Vokietijoje kirviu ir peiliu ginkluotas vyras puolė traukinio keleivius. Yra sužeistų ž...


Pirmadienio vakarą šalia Viurcburgo miesto pietų Vokietijoje kirviu ir peiliu ginkluotas vyras puolė traukinio keleivius. Yra sužeistų žmonių, mažiausiai trijų būklė – kritinė. Užpuoliką – 17-metį pabėgėlį iš Afganistano – nukovė policijos pareigūnai.

Traukinyje buvo beveik 20 keleivių. Užpuolikas iš viso sužeidė keturis žmones, trijų sužeistųjų būklė – kritinė. Dar 14 keleivių patyrė šoką.

Užpuoliką Bavarijos vidaus reikalų ministras Joachimas Herrmannas įvardino kaip 17-metį, į Vokietiją atvykusį iš Afganistano. Jis kaip prieglobsčio prašytojas į šalį atvyko be šeimos, šiuo metu gyveno Ochsenfurto mieste.

Pasirodė pranešimų, kad prieš puldamas jis šaukė „Allahu Akbar“ („Dievas yra didis“).


Susiję

Pasaulis 7243663468385214531

Rašyti komentarą

5 komentarai

Anonimiškas rašė...

Gal tas jaunuolis buvo tiesiog nusipirkęs peilį su kirviu ir netyčia kelis kart nugriuvo ant keleivių, nes patys žinot Lietuvoje musulmonai 500 metų taikiai su lietuviais gyvena ...

Unknown rašė...

Žinoma, visi netyčia traiško žmones sunkvežimiais, pjausto galvas ir sprogdina, šaukdami "Allahu akbar". Tik va netikėliai Lietuvos musulmonai, 500 metų pragyvenę su lietuviais, šitaip nebesielgia.

Anonimiškas rašė...

Rinkimai artėja. Ar po jų kviesimės atvykti tokius kirvio meistrus, priklauso nuo mūsų.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Čia, žinokit, visiškai nesusiję su islamu - taikos religija (nupjaut galvas visiems, kas prieštarauja!). Čia tiesiog vargšas pabėgėlis taip reagavo į psichologinį stresą, patirtą dėl nepakankamos vietinių tolerancijos. Dėl tos priežasties, siekiant išvengti panašių incidentų ateityje, bus dar griežčiau kovojama prieš islamofobiją, ksenofobiją beigi raCizmą. Kad vietiniai net cyptelt pjaunami negalėtų (pvz. http://www.propatria.lt/2016/07/vokieciai-sutuoktiniai-nuteisti-uz.html).

Anonimiškas rašė...

Nesuprantu, kur dingo tolerantiški "refugees wellcom" komentatoriai? gal atostogauja?

item