Partijų ir visuomeninių organizacijų reakcija į Vilniaus forumo kreipimąsi (nuolat pildoma)

Š. m. birželio 14 d. Lietuvos politinėms partijoms ir visuomeninėms bei pilietinėms organizacijoms buvo išsiuntinėtas prašymas viešais p...


Š. m. birželio 14 d. Lietuvos politinėms partijoms ir visuomeninėms bei pilietinėms organizacijoms buvo išsiuntinėtas prašymas viešais pareiškimais ir asmeniniais vadovų bei narių parašais paremti Vilniaus Forumo inicijuotą piliečių Kreipimąsi į visuomenę ir valdžią dėl netrukus Vilniuje įvyksiančių Baltic Pride eitynių. Šioje temoje informuosime skaitytojus apie gautus partijų bei visuomeninių organizacijų atsakymus. Tema nuolat pildoma naujais atsakymais.

Politinės partijos:

Lietuvos Sąrašas. Gautas Lietuvos Sąrašo politinės partijos Tarybos sekretoriaus Giedriaus Misevičiaus atsakymas. Lietuvos Sąrašo Taryba atsisakė partijos vardu viešai paremti piliečių Kreipimąsi.

Šią Lietuvos Sąrašo Tarybos ir partijos poziciją tenka vertinti kaip faktinį pritarimą LGBT aktyvistų siekiams ir neokomunistinės genderizmo ideologijos prievartiniam brukimui Lietuvos visuomenei. Apgailestaudami informuojame, kad Kreipimąsį dėl Baltic Pride eitynių asmeniškai pasirašė vos keli Lietuvos Sąrašo partijos nariai.

Tautininkų sąjunga. Tautininkų sąjungos politinės partijos taryba priėmė sprendimą išreikšti viešą partijos palaikymą piliečių Kreipimuisi dėl Baltic Pride eitynių. Taip pat asmeniniu pagrindu pasirašė ir nemaža dalis partijos vadovybės narių.

Lietuvos Centro partija. Centro partijos taryba priėmė sprendimą išreikšti viešą partijos palaikymą piliečių Kreipimuisi dėl Baltic Pride eitynių. Taip pat asmeniniu pagrindu pasirašė ir nemaža dalis partijos vadovybės narių.

Jaunoji Lietuva. Partija „Jaunoji Lietuva“ išreiškė viešą partijos palaikymą piliečių Kreipimuisi dėl Baltic Pride eitynių.

Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija. Partija išreiškė viešą palaikymą piliečių Kriepimuisi dėl Baltic Pride eitynių.

Visuomeninės organizacijos:

Studentų ateitininkų sąjunga. Studentų ateitininkų sąjungos valdyba nutarė pareikšti viešą organizacijos palaikymą Vilniaus forumo kreipimuisi. Jį taip pat asmeniniu pagrindu pasirašė ir daug organizacijos narių bei dalis valdybos narių. Laukiama ir Ateitininkų federacijos, kurios dalis yra Studentų ateitininkų sąjunga, valdybos pozicijos.

Vilniaus Forumo organizatoriai

(nuolat pildoma)

Susiję

Vilniaus Forumas 6975125827935961737
item