Daugybė šaltinių patvirtina, kad Orlando teroristas buvo homoseksualus

Daugybė šaltinių teigia, jog musulmonas, sekmadienio rytą nužudęs mažiausiai 49 žmones gėjų naktiniame klube Orlande, buvo homoseksualus...


Daugybė šaltinių teigia, jog musulmonas, sekmadienio rytą nužudęs mažiausiai 49 žmones gėjų naktiniame klube Orlande, buvo homoseksualus.

Tarp teigiančių, kad išpuolį įvykdęs vyras buvo homoseksualus, yra ir buvusi jo žmona Sitora Yusufiy bei buvęs bendraklasis. Pastarojo teigimu, su šauliu jam ne vieną kartą teko lankytis gėjų baruose ir net susitikinėti. Teigiama, jog O. Mateenas per pastaruosius 3 metus net kelioliką kartų lankėsi gėjų klubuose.

Šaulys O. Mateenas naudojosi ir gėjų pažinčių mobiliąja programėle Jack'd. Naktinio gėjų klubo Pulse, kuriame buvo įvykdytas išpuolis, lankytojai taip pat teigia, jog vyras dažnai lankydavosi šiame klube, kur dažniausiai sėdėdavo atokiau nuo kitų ir dažnai padauginti alkoholio.

Vienas iš nuolatinių klubo lankytojų Ty Smithas atmetė teiginį, jog Mateenas nusprendė įvykdyti išpuolį po to, kai pamatė du besibučiuojančius vyrus, sakydamas, jog tai yra „visiška nesąmonė“.

Ne viena organizacija, taip pat ir Planuotos tėvystės federacija, po išpuolio suskubo pareikšti, jog dėl išpuolio kalta „imperialistinė homofobija“. Žuvusiųjų seksualinę orientaciją bei „homofobiją“ kaip išpuolio priežastį savo kalboje pabrėžė ir JAV prezidentas Barackas Obama.

Tiek prieš „homofobiją" kovojančios organizacijos, tiek ir prezidentas B. Obama kol kas niekaip nesureagavo į faktą, kad pats O. Mateenas buvo homoseksualus ir paskutinius kelis metus gan aktyviai dalyvavo gėjų gyvenime.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Šiaurės Amerika 8118503024254239567
item