Visų laikų žiūrimiausio animacinio filmo antroje dalyje norima skatinti homoseksualumą

LGBT aktyvistai ragina kompaniją Walt Disney visų laikų žiūrimiausio animacinio filmo „Ledo šalis“ (angl. Frozen ) antroje dalyje pagrin...

LGBT aktyvistai ragina kompaniją Walt Disney visų laikų žiūrimiausio animacinio filmo „Ledo šalis“ (angl. Frozen) antroje dalyje pagrindinę veikėją Elzą pavaizduoti kaip lesbietę. Tam pritaria ir šį personažą įgarsinusi Idina Menzel. Ji pareiškė, kad rems idėją Elzos personažą paversti lesbiete, „kad ir kas nutiktų“.

Tačiau dalis animacinio filmo gerbėjų yra nepatenkinti tokiu homoseksualų aktyvistų spaudimu ir surinko jau daugiau nei 200 tūkst. parašų po peticija, raginančia kompaniją nepasiduoti spaudimui. Peticijos autorių tikslas - surinkti bent 500 tūkst. parašų.

Antroji animacinio filmo dalis kinuose pasirodyti turėtų 2018 metais.

LGBT aktyvistų skaičiavimais, 18% paskutiniu metu didžiųjų kino studijų sukurtų animacinių filmų turėjo homoseksualių personažų. 

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją


Susiję

Pažangos ideologija 6667292506962259833

Rašyti komentarą

9 komentarai

Pikc rašė...

Ir kokį prie vaikų lendantys iškrypėliai turi pagrindą piktintis, kad juos iškrypėliais vadina? :)

Gluosnis rašė...

:) Pic siuo atveju su tavim sutinku. Bijau kad negalesiu to filmuko rodyt savo dukrai. Galima tik peticija pasirasyti. Jei butu lesbiete koks antraplanis personazas tai ...buna visokiu.O siuo atveju homoseksualumas butu siejamas su "įpatingomis" galiomis ir stebuklingumu...slykstu taip manipuliuot mazyciu protais.

Budrys rašė...

Ką gi, žinau bent vieną mažą mergaitę, kuriai labai patinka šis filmukas ("Ledo šalis") ir kurios aš tikrai nevesiu žiūrėti antros dalies, jei ji visgi taps perdėm "progresyvi"...

Anonimiškas rašė...

Tai tik pradzia. Net neabejoju, kad tik laiko klausimas, kada tokie filmukai pasieks mazuosius ziurovus. Gal sy karta nepraeis, bet bus bandoma tol, kol tikslas bus pasiektas. Kaip ir filmuose tai jau tampa kasdienybe. Deja..

Anonimiškas rašė...

Vaikams neduodu nieko najesnio kaip 20 metų.

Pikc rašė...

VISI kraštutiniškumai yra blogi. ;)

Kiemsargis rašė...

Teigiamą homoseksualumo pavaizdavimą mačiau Simpsonų seriale, Diskovery laidoje apie išgyvenimą aukštai kalnuose ir kriminaliniame seriale CSI .

Pikc rašė...

Taigi čia esminė neomarksistinių Vakarų "viartibe" - kaip galėtų būti kitaip? Palaukit - dar bus trans/zoo/pedo/nekro ir pan. "mažumų" reklamos šalia "homo-promo" - progresas tuo klausimu jau vyksta. :)

ale, rašė...

Šiaip jau, žodis "tolerancija", reiškia didžiausią galimą nukrypimą nuo normos, kuriam esant sistema dar išlieka nesuirusi. Incidentas Amerikos iškrypėlių klube rodo, kad yra pasiekta ištvirkavimų masto riba, kai silpniausios sistemos grandys nebeišlaiko įtampos. - Taip įsijungia atbulinė pavarą.

item