Vysk. Jonas Kauneckas. Genderizmas platinamas prisidengiant demokratija

Genderizmas, arba vadinamoji  „ trečiosios lyties “  ideologija, ir toliau skverbiasi į Europos mokyklas. Anglijoje, Braitono pradinėje ...


Genderizmas, arba vadinamoji trečiosios lyties ideologija, ir toliau skverbiasi į Europos mokyklas. Anglijoje, Braitono pradinėje mokykloje, tėvai dokumentuose pildydami vaiko lytį jau randa ir skiltį „lytis, su kuria dažniausiai tapatinasi vaikas“.

- Jau ir Anglijos mokyklose siekiama įteisinti „trečiąją“ lytį, esą tokiu būdu mažiau patyčių patirs vaikai. Ką apie tai manote? - klausėme Panevėžio vyskupo emerito Jono Kaunecko.

- Nesistebiu, visi pamename, kad tokias genderizmo idėjas buvo bandyta skleisti ir Lietuvoje. Ačiū Dievui, kad nacionalinė šeimų ir tėvų asociacija pakėlė triukšmą. Juk buvo išversta į lietuvių kalbą knygelė vaikams apie tai, kaip Karolis tapo Karolina. Latvijoje jau irgi yra genderizmo apraiškų. Turime iš visų jėgų kovoti už tradicinę šeimą. Turime suprasti, kad lyties neįmanoma pakeisti. Niekas nesikeičia. Jei kažką kažkam išoperuoja, čia tik žmonių žalojimas. Jeigu iš vyro padarys „moterį“, ji vaikų niekada negalės turėti.

Čia atseit demokratija, kad žmogus gali apsispręsti, kuriai lyčiai save priskiria. Organizacijos, skleidžiančios tokias idėjas, turi pašėlusiai daug pinigų, todėl ir skinasi kelią visur. Vadinasi, aukščiausiuose valdžios sluoksniuose yra tokių asmenų.

- Net kai kurie mūsų šalies politikai viešai yra sakę, kad turės atsirasti specialių medicinos centrų, kuriuose būtų atliekamos lyties keitimo operacijos, o argumentas - kad Lietuva pralaimi bylas, nes be teismo sprendimo nepakeičia asmens dokumentų, kur asmuo turėtų jau kitą lytį.

- Viskas suverčiama tarsi demokratijai, o iš tikrųjų čia lobistai veikia. Lobistai taip veikia, kad žmones suklaidintų. Juk vaikai yra pažeidžiamiausia grupė, jiems informaciją lengva įdiegti, taigi juos turime apsaugoti nuo žalingos informacijos. Nuolat kalbėdamas su sužadėtiniais jiems akcentuoju, kad jie labai budėtų, ką darželyje veikia ir ką girdi jų vaikai. Tiesa, nemažai sužadėtinių net negirdėję apie tokius dalykus, kad darželiuose gali atsirasti programų, kuriose skleidžiamos „trečiosios“ lyties idėjos. Poros stebisi, sako, kad tai neįmanoma.

Jeigu protestuos kunigai, vyskupai, visi žmonės - atsilaikysime. Bet bus ir tokių, kurie sakys, kad juodaskverniai gyvenimo neišmano, jiems rūpi tik protestuoti. Pati visuomenė gali užkirsti kelią tokiems dalykams, visuomenė yra galinga jėga.

- Ką žmonės turi žinoti apie genderizmo idėjas ir jų pasekmes visuomenei?

- Pirmas dalykas, tokiu atveju einama tradicinės šeimos griovimo link.

Kitas dalykas, labai daug žmonių serga sunkiomis ligomis ir dažnam jų tenka ieškoti paramos, nes gydymo šalis nesuteikia, jis per brangus. O čia - keisti lytį! Kokie čia milžiniški pinigai išleidžiami. Tokie idėjininkai reikalauja, kad iš valstybės biudžeto būtų skiriami pinigai tokioms operacijoms. O sunkūs ligoniai neretai nesulaukia gydymo. Tai didžiulė neteisybė.


Susiję

Šeimos politika 8518382987881990374
item