Briuselio oro uoste ir metro – sprogimai

Oro uostas po sprogimo Du garsūs sprogimai nugriaudėjo Belgijos sostinės, Briuselio, Zaventemo oro uoste antradienio rytą. Vėliau pra...


Oro uostas po sprogimo
Du garsūs sprogimai nugriaudėjo Belgijos sostinės, Briuselio, Zaventemo oro uoste antradienio rytą. Vėliau pranešta apie sprogimą metro administracinių Europos Sąjungos institucijų rajone. Išpuolių metu žuvo mažiausiai 23 žmonės ir dar 35 žmonės buvo sužeisti.

BBC praneša, kad bombos oro uoste buvo lagaminuose. Vienas jų buvo prie Briuselio oro linijų bagažo registravimo punkto, kitas – prie Amerikos oro linijų registravimo punkto. 

Belgijoje paskelbta aukščiausio lygio teroro grėsmė. Šalies vidaus reikalų ministras netiesiogiai patvirtino, kad tai buvo teroro ataka.

BBC, besiremdamas Belgium's Het Laatste Nieuws, skelbia, kad, patikrinus oro uostą, rasta ir daugiau bombų. 


Susiję

Pasaulis 6572691821215722582

Rašyti komentarą

11 komentarų

Anonimiškas rašė...

Na vistiek aš nenustoju dyvytis, kodėl šita TAIKOS RELIGIJA, kurios vardu žudomi europiečiai, vis dar neuždrausta Europoje.Ar briuseliniai klabukai verkdami, krokodilo ašarom, kaip Mogerini ir toliau kartos, kad- su islamu tai neturi nieko bendro.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Būtent taip ir darys! Ir dar nepamirš pagrūmoti apie islamofobijos, ksenofobijos ir "dešiniūjū radikalū" grėsmę. :)

Anonimiškas rašė...

Gerai butu, kad draudimas apimtu ir entuziastingus draudejus. Visiems butu geriau.

Pikc rašė...

Ką aš ten sakiau apie grūmojančius debil... pardon - progresyvius beigi tolerantiškus neomarksistinius liberastus? :)

Ainis rašė...

"Gerai butu, kad draudimas apimtu ir entuziastingus draudejus. Visiems butu geriau." citatos pabaiga. Ir reikia įsidebilinti TAI parašyti po Briuselio įvykių !?
Nauja durnių gradacija: už durnių baisiau tik durnius su iniciatyva, o už durnių su iniciatyva baisiau modernus leftistas.

Pikc rašė...

Tokia fauna neĮSIdebilina - jie iš principo neįgalūs IŠSIdebilinti. :)

Anonimiškas rašė...

Anekdotas;,Ateina AIDS ir sako:,,Aš jūsų draugas integruokimes'', ir tie kurie susiintegruoja išnešami kojomis į priekį.

Anonimiškas rašė...

Labiau apgailetino vaizdo neberasi net lryte. Ka ten, laisvame laikrastyje, valdomame tikro ligonio, tokiu nerasi. Aniems galima atleisti - ligoniai.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Gal malonėtumėte patikslinti, apie kokį "vaizdą" kalbate ir kuo jis "apgailėtinas"?

Skapenas rašė...

Pikc'ui:
Dėl 20:52 anonymuso- oi, taigi tas jurophominoidas pasižiūrėjo į veidrodį.
Po to pakomentavo apregėtą "vaizdzialį".
Natūrali reakcija.

Pikc rašė...

Na, aš nematau IP, tai neskubu spręsti - bet jei taip, tai reiktų sakyti ne "jurophominoidas", bet "jurophomonoidas" - arba tiesiog homjaunuolis. :)
Beje, įdomus Zeppelinus įrašas apie įdomų Laučiaus straipsnį tų naujų, bet ne paskutinių "alach-babach" tema: https://plus.google.com/118198014712853689988/posts/5xcAccCdfnM

item