Vokietija iki 2020 metų sulauks 3,6 mln. migrantų

Vokietijos vyriausybė iki 2020 metų laukia atvykstant 3,6 mln. pabėgėlių. Tai reiškia, kad į šalį kasmet atvažiuos po maždaug pusę milijo...

Vokietijos vyriausybė iki 2020 metų laukia atvykstant 3,6 mln. pabėgėlių. Tai reiškia, kad į šalį kasmet atvažiuos po maždaug pusę milijono žmonių.

Kaip skelbia Vokietijos žiniasklaida, šie duomenys remiasi kai kurių žinybų vertinimu. Praėjusios savaitės pradžioje į Vokietiją kasdien atvykdavo daugiau kaip 2 tūkstančiai žmonių, o praėjusių metų rudenį kai kuriomis dienomis – daugiau kaip 10 tūkstančių žmonių.

Informacija paskelbta ketvirtadienį Briuselyje vykstant Teisingumo ir vidaus reikalų tarybos posėdžiui. Jame tariamasi, kaip suvaldyti gilėjančią migracijos krizę bei užtikrinti saugumą Europoje. Daugiausiai dėmesio ministrai skirs efektyviai išorės sienos kontrolei.


Susiję

Pasaulis 675887726045489029

Rašyti komentarą

2 komentarai

Anonimiškas rašė...

Tai žinoma, kad kai LAUKI, tai ir SULAUKI.Bet aš niekaip negaliu suprasti ar vakarų europiečiai ir ne tik jie ,iš tiesų nemato,ar tik apsimeta, kad nemato kas vyksta-kai musulmonai vis dažniau ir daugiau kažko REIKALAUJA .O štai neseniai skaičiau, kad Amerikos gydytojai-ginekologai rimtais veidais siūlo apsvarstyti -ar nereikėtų įteisinti moterų apipjaustymo,kurio metu išpjaunamas TIK klitoris.Na, taip sakant, kad jau tokia svarbi ši tradicija, tiems atvykėliams,tai padarykime tai minimaliai, nenurėžiant ir neužsiuvant VISKO.Aš nejuokauju,deja...

Ozas Aris rašė...

Kas dėl migrantų, tai jei neišsivaduos visa Europa iš globalistų priklausomybės, tai tų migrantų dabartinės Vokietijos teritorijoje dar ir daugiau bus. Tik va, to VOKIETIJA nebesulauks, nes kaip po tokios - jos išvis jau nebebus... Tada ten kažkas panašaus į Absurdo'nistaną bus.

item