Per 2 metus pabėgėliai Vokietijoje atliko daugiau nei 200 tūkst. nusikaltimų

Kaip praneša Deutsche Welle , neseniai nutekintas ir į Vokietijos dienraštį  Bild patekęs Vokietijos Federalinės kriminalinės policijos ...

Kaip praneša Deutsche Welle, neseniai nutekintas ir į Vokietijos dienraštį Bild patekęs Vokietijos Federalinės kriminalinės policijos agentūros pranešimas atskleidžia, kad 2014-aisiais ir 2015-aisiais metais atvykėliai iš Trečiųjų šalių Vokietijoje atliko daugiau nei 200 tūkst. nusikaltimų.

32 proc. šių nusikaltimų buvo susiję su turtinėmis ar kitokiomis aferomis, 33 proc. - su apiplėšimais. Tik 1 proc. visų nusikaltimų buvo susijęs su seksualiniais išpuoliais.

Skaičiuojant santykinai, daugiausia nusikaltimų darė asmenys iš Eritrėjos, Nigerijos bei Balkanų šalių. Pavyzdžiui, serbai sudarė tik 2 proc. visos atvykėlių populiacijos, tačiau buvo atsakingi net už 13 proc. visų nusikaltimų.

Dienraštis Bild pastebi, kad pranešime dar neįskaičiuoti seksualiniai nusikaltimai, atlikti Naujųjų metų naktį Kelne ir kituose šalies miestuose, o tai gerokai koreguotų pateikiamus duomenis.

Dėl itin aukštų nusikaltimų rodiklių Vokietijoje didėja įtampa, o vis didesnis skaičius žmonių yra nepatenkinti daugiau nei milijono migrantų įsileidimu į šalį. Atrodo, kad plačiai pagarsėję seksualiniai nusikaltimai Naujųjų metų naktį Kelne, vykdyti daugiausia atvykėlių iš Arabijos ir Šiaurės Afrikos kraštų, perpildė vokiečių kantrybės taurę. Neseniai vykdyta apklausa rodo, kad net 40 proc. vokiečių norėtų, kad kanclerė Angela Merkel atsistatydintų dėl prasto tvarkymosi su krize.

Parengta pagal Bild.de, Dw.com, Dailycaller.com informaciją



Susiję

Pasaulis 4896413676484771326

Rašyti komentarą

13 komentarų

Augustinas rašė...

Žiauriai čia. :( Nenorėčiau tokios "multi-kulti" politikos Lietuvoje.

Anonimiškas rašė...

Siūlyčiau vokiečiams piktintis ne tik tuo šviežiai atvykusiu milijonu, bet ir atidžiai pasižiūrėti į Vokietijoje jau gyvenančius 6 milijonus.Beje, labai keista, kad europiečiai taip ir nepasimoko iš Istorijos klaidų ir vėl SAVO NORU kviečiasi į Europą maurus.Berods ispanai, savu laiku nepasidalindami karūnos, pasikvietė į pagalbą šiaurės afrikiečius, tik bėda ta, kad tieji, po visko, į savo kraštus nebenorėjo grįžti, mat užsimanė Europos turtų ir gėrybių.Ale, ką aš čia-dabar turbūt nepopuliaru mokyti istoriją,arba mokytis...

Anonimiškas rašė...

Lietuvių tėra du milijonai savo Tėvynėje ir tai per metus sugeba įvykdyti tiek nusikaltimų. Ar kas nors kokias nors išvadas iš to norėtų padaryti?

Ainis rašė...

Uždavinio sąlygos: Vokietijoje per 2 metus pabėgėliai atliko > 200 tūkst nusikaltimų. Lietuvoje per 1 metus 2 milijonai lietuvių atliko "tiek" nusikaltimų. Išvada viena - jūs nežinot kiek nusikaltimų padarė lietuviai. Niekaip neįkertu ką savo pavyzdžiu norėjote pasakyti, nes straipsnio ir jūsų tekstuose koreliuoja tik lietuviai tėvynėje, pabėgėliai Vokietijoje ir nusikaltimai. Gal jūs norėjote užsiminti, kad pabėgėliai Vokietijoje nusikalta dėlto kad jaučiasi kaip lietuviai Lietuvoje (šeimininkais), o lietuviai (visi du milijonai) tėvynėje vykdo nusikaltimus nes jaučiasi kaip pabėgėliai ...? mhhh tada gilu...

Pikc rašė...

Štai ką aš vadinu suvartymu! Pagarba! :)

Pikc rašė...

P.S. Tik ne "pabėgėliai", o nelegalai - nebent "pabėgėlį" apibrėšime progresyviai-tolerantiškai: "pabėgėlis - bet kuris arabų arba negrų kilmės imigrantas, bet kokiais būdais ir bet kokiais tikslais kirtęs bet kurią eurosajūzo sieną". Tada jo - pabėgėliai. :)

Anonimiškas rašė...

Na, jeigu tiksliau, tai lietuviai per metus ivykdo beveik po simta tukstanciu nusikaltimu ir ta statistika stabili jau desimtmecius. Tuos nusikaltimus gimdo tokie pusgalviai, kaip cia lyd koks tarakonas pigioje valgykleleje nuolat besitrinantis pikc. Tegul ne jis pats juos vykdo, bet nusikalstamuma gimdo pikc ir jo milijonines Co mastymo budas. Buduliai, nezinia ko susirupine Vokietijos viesaja tvarka nemato rasto savo akyje - baisios padeties savo gatvese. Jokia valdzia del to nekalta, 1990-1991 statistika buvo ta pati. Zmonas ir vaikus muse ir prievartavo, vieni kitu nekente, ne savo kaimo svetimuosius apskritai uz zmones nelaike. Kol tokiu buduliu dauguma neisdves, kol jaunimas, grizes is mokslu uzsieniuose tu uzdulkejusiu blakiu neispurtys, tol nera sansu sitoje vargo pakalneje. Ir nera ko cia kazkokiais pabegeliais rupintis. Civilizacijos gelbetojai suknisti. Patys niekada civilizuoti nebuvot.

Rename-anonimiškasam (22:45) rašė...

Anochamiškas- taip pasivadinęs atrodytum natūraliau

Ainis rašė...

Atsiprašau, aš klydau dėl išvados, kad jūs nežinot lietuvių nusikaltimų masto. Skaičiai išties sukrečia ir verčia susimastyti. Atsidėkodamas už jūsų kriminogeninį pilietiškumą atskleisiu savo algebrinės analizės duomenis. Kadangi nusikaltimuose dalyvauja 2 milijonai lietuvių, o nusikaltimų įvykdoma 100 tūkstančių tai vidutiniškai viename nusikaltime dalyvauja apie 20 žmonių. Tikra tiesa tai šokiruojantis faktas Lietuvoje visus nusikaltimus įvykdo gaujos. Ir yra paprastas logiškas paaiškinimas kodėl tos gaujos neišgaudomos ir siaučia. Nes policijos ekipaže būna tik du ar trys policininkai, kurie nusikaltimo vietoje dėl mažo savo skaičiaus fiziškai negali vytis 20 galimai nusikaltėlių (kol jų nepavijo ir nenuteisė negalima jų vadinti nusikaltėliais). Ta va aš čia net turiu strategiją kaip su tom gaujom kovoti, reikia išskirti autobusus, kad policinikai galėtų važinėtis po 20. Anonimiškas 2016-02-23 22:45 reikia jūsų nuomonės kam siūsti pasiūlymą dėl autobusų panaudojimo - Skverneliui? ar apie tai informuoti Jos ekscelenciją?

Anonimiškas rašė...

Gal paaiškintumėt savo skaičiavimų logiką? Išeina pagal Jus, kad kuo mažiau lietuviai padaro nusikaltimų, tuo daugiau lietuvių dalyvauja vieno nusikaltimo padaryme? Čia klausia ne tas "anonimas", kuris pradėjo diskusiją dėl skaičių.

Anonimiškas rašė...

Lietuviai...šimtą tūkstančių nusikaltimų...hmm,o ar teko kam girdėti apie naujametes lietuvių bakchanalijas kur nors pvz. Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ar Panevėžio stotyse, man -neteko,pažiūrėkime ,gal nors Balbieriškio stotyje nors kažkas panašaus girdėjosi-irgi ne ,keistoka, nes apie Kiolno, Diuseldorfo, Šutgarto, Hamburgo,Berlyno naujako šventimą manau girdėjo visi.Žinoma, kurie norėjo girdėti...

Ainis rašė...

Apie "mano" skaičiavimus (2016-02-24 00:41) tai jie, turbūt, nepavykęs grotesko, hiperbolės ir ironijos naudojimo pavyzdys. Kai kuriuose komentaruose pasitaiko "TAI" prieš ką logika bejėgė ir bandant į "tai" oponuoti tenka rašyti dirbtinai didesnį marazmą.

Pikc Kažinkavičius rašė...

Na, va - išrišo. Ką gi, tenka prisipažinti - taip, aš esu organizuoto nusikalstamumo krikštatėvis ir turiu milijoninę pasekėjų armiją. Ką čia slėpti - tai dėl mano įtakos gatvėse baisi padėtis, kasdien bent po kelis lavonus pakasam, o išprievartavimų ir plėšimų net neskaičiuojam. O jei kas iš svetimo miesto atvažiuoja - tais skaityk susyk lavonas. Vienžo, bėkit, tolerantiški minties beigi dvasios galiūnai prašytis prieglobsčio vargšų pabėgėlių stovyklose - džentelmeniškumo beigi kultūringumo centruose, nes toj Lietuvoj su banditais lietuviais, kuriems diriguoja piktadarys Pikc su savo (priminsiu) milijonine pasekėjų armija jums gyvenimo nėr ir nebus.
P.S. Aini, be reikalo išdavėt mūsų nusikaltimų organizacijos ypatumus - dabar teks burti grupes po 40 ir daryti po du nusikaltimus iškart, kad atitiktume didžiai tikslią, objektyvią ir neabejotinai teisingą tolerantiško homjaunuolio pateiktą statistiką.

item