Kalė miesto migrantų „džiunglės“ bus visiškai nugriautos

Prancūzijos Kalė miesto valdžia iki vasario 23 dienos nusprendė visiškai panaikinti migrantų nelegaliai įkurtą stovyklavietę, pavadintą ...


Prancūzijos Kalė miesto valdžia iki vasario 23 dienos nusprendė visiškai panaikinti migrantų nelegaliai įkurtą stovyklavietę, pavadintą „džiunglėmis“.

Visi, kurie savo noru nepersikels į laikinus būstus, po šios datos bus iškeldinti.

Jau prieš tai dalis stovyklos buvo nugriauta, toks pat likimas laukia ir likusios dalies.

Pagal Kalė miesto skaičiavimus, „džiunglėse“ šiuo metu yra apie tūkstantį nelegalių migrantų. Žmogaus teisių atstovai teigia, kad žmonių čia yra dvigubai daugiau.

Migrantams yra pasiūlyti laikino apgyvenimo būstai-konteineriai, už kuriuos miesto visuomenė atseikėjo 25 mln. eurų.

Per pastaruosius metus „džiunglės“ išsiplėtė: atsirado religiniai pastatai, kavinės, restoranai ir netgi teatras. Sausį buvo nugriauta mečetė ir mokykla.

Susiję

Pasaulis 2376089805290686462

Rašyti komentarą

4 komentarai

Pikc Kažinkavičius rašė...

Kitaip tariant, džiungles nusprendė perkelti arčiau vietinių gyventojų. Kaip sykis tai, ko jiems dar trūko - ir už jų pačių pinigus.
LABAI geras vaizdo įrašas apie vietinių gyventojų "džiaugsmus" (+Zeppelinus komentaras): https://plus.google.com/118198014712853689988/posts/SEgXUC5zV6Q

Augustinas rašė...

Eina sau. :( Prancūzijos Kalė mieste kartojasi ta pati istorija, kaip ir Londone ar Vokietijoje. Išprotėjo prancūzų valdžia nuo tos politkorekcijos ir multi-kulti ideologijos.

Anonimiškas rašė...

Taigi,o apskritai apie DEPORTACIJĄ tai niekas ir toliau nekalba.Ir beje teko skaityti, kad jų ten ne 1 ir ne 6, o- 16 tūkstančių.

Pikc rašė...

Apie panašius skaičius ir kalba to miesto gyventoja savo pranešime (nuorodą įdėjau ankstesniame savo komentare). Jei reikia rinktis, ar tikėti tolerastiniais valdžiagyviais ir jų masinės dezinformacijos priemonėmis, ar žmonėmis, kurie asmeniškai su ta kolonistinių skėrių lavina susiduria - man pasirinkimas aiškus. :)

item