Jungtinės Tautos išleido „gėjų pašto ženklus“

Vasario 4 dieną Jungtinės Tautos išleido seriją pašto ženklų, propaguojančių homoseksualizmą ir transgenderizmą. Šeši pašto ženklai vaiz...


Vasario 4 dieną Jungtinės Tautos išleido seriją pašto ženklų, propaguojančių homoseksualizmą ir transgenderizmą. Šeši pašto ženklai vaizduoja homoseksualų „išsiviešinimą“ (angl. coming out of the closet), besibučiuojančias vienalytes poras, homoseksualus su vaiku, drugelį, simbolizuojantį transseksualą, ir kitus vaizdinius, peršančius mintį, kad „gėjai yra visur“.

Pašto ženklai išleisti vykdant Jungtinių Tautų iniciatyvą „Laisvi ir lygūs“. Ši iniciatyva propaguoja „teisę“ į homoseksualius ryšius ir vienalyčių santuokų „teisę“. Be abejo, tokios „teisės“ nėra tarptautinėje teisėje arba JT sutartyse. „Laisvi ir lygūs“ iniciatyva niekada nesulaukė paramos iš daugelio JT valstybių-narių. Kontroversiška iniciatyva yra finansuojama daugiausia Skandinavijos šalių ir vykdoma per Generalinio sekretoriaus Žmogaus teisių agentūrą.

Keletas valstybių-narių pareiškė, kad LGBT „teisių“ propagavimas yra labai kontroversiškas ir kreipėsi į JT biurokratus prašydamos atšaukti renginį ir pašto ženklų išleidimą. Šalys narės pažymėjo, kad gėjų „teisių“ įtvirtinimas nėra numatytas JT mandate. Tačiau JT biurokratija šį kreipimąsi ignoravo.

Visuomeninė organizacija CitizenGo išplatino peticiją, kurioje protestuojama prieš JT žingsnius, pažeidžiančius šalių-narių tradicijas, įstatymus ir religinius įsitikinimus (pasirašyti galima ČIA).


Parengta pagal Citizengo.org informaciją

Susiję

Pažangos ideologija 2482938601447570551
item