Masinės imigracijos padariniai: švedė imigranto iš Somalio buvo prievartaujama net ir po mirties

34 metų imigrantas iš Somalio buvo suimtas po to, kai žiauriai užpuolė ir išprievartavo moterį prie Sheraton viešbučio Švedijoje. Mo...


34 metų imigrantas iš Somalio buvo suimtas po to, kai žiauriai užpuolė ir išprievartavo moterį prie Sheraton viešbučio Švedijoje.

Moteris prievartavimo metu mirė. Policijos teigimu, užpuolikas net ir moteriai mirus tęsė prievartavimą.

Imigrantas iš Somalio buvo pastebėtas policijos jau negyvos moters prievartavimo metu.

Švedija ir Norvegija pastaruoju metu išgyvena masiškai paplitusią žiaurių prievartavimų epidemiją. Nusikaltimų statistikos rodo, kad prievartavimai abiejose šalyse daugiausia atliekami musulmonų imigrantų.

Švedijos viešasis radijas neseniai pateikė 2013 metų duomenis, iš kurių matyti, kad per pirmuosius septynis 2013 metų mėnesius musulmonai imigrantai išprievartavo per 1000 Švedijos moterų.

Daugiau nei 300 iš jų buvo jaunesnės nei 15 metų amžiaus. Palyginus su 2012 metais, 2013 metais išprievartavimų skaičius buvo išaugęs net 16%. Akivaizdu, kad paskutinių metų statistikos geresnių skaičių nežada.

Parengta pagal Conservativepost.com informaciją


Susiję

Pasaulis 432082716331234412

Rašyti komentarą

3 komentarai

Anonimiškas rašė...

o kur saltiniai? nes galiu daug ko prikurt, o jeigu paminesiu islama is musilmonus tai iskart bus tiesa.Nes jeigu pagal sita site : http://www.friatider.se/atal-for-valdtakt-pastas-ha-fortsatt-overgreppet-efter-kvinnans-dod tai cia raso jog moteris mire no alkoholio, kokaino, kitu narkotiku ir vaistu perdozavimo (viskas buvo vartojama vienu metu). Tarpkitko, aplinkiniai patikino jos tai buvo abipusiu sutkimu ivykes lytinis aktas. Taigi. Sukurt galima betkoki vaizda, o kas proto neturi patys pasiskaityt ir susirast teisybes, tai tiki tokiais melais ir toliau plinta pyktis.

p.s tai ivyko 2013, dieve mano... zmones, negi nerandat kitu dalyku prie ko prisikabint? parasykit geriau kaip lietuvoj vaikai prievartaujami kokiu politiku ar bobutes skerdziamo - LIETUVOS PILIECIU.

Anonimiškas rašė...

Kam kalbėti apie musulmonus iš kitų kraštų,jei i r pas mus jų jau yra. Į mano namus buvo patekęs Lietuvos musulmonas apsukęs dukrai galvą. Meilė truko mėnesį laiko, kol susirašė ir grįžo iš kariuomenės. Po to pradėjo reikalauti pinigų brangiom cigaretėm, alui. Pats, baigęs 7 klases, norėjo dirbti tik apsauginiu. Skirti "jaunos šeimos" nesiruošiau, tačiau ir nesiruošiau vergauti. Išeidama į darbą, palikdavau kopūstą, bulvių ir kitų daržovių. Kai išalko pats darė valgyti, tvarkė kambarius, bet, parėjusi namo, pastebėdavau, kad abu mažai vaikščioja arba eidami šlubuoja. Mušti dukros nemušė, bet baldai kentėjo, viskas buvo daužoma kumščiais. Ko norėti, jei tėvas musulmonas, pririšęs vaikus prie radiatoriaus, lupo motiną iki mėlynumo vaikų akivaizdoje. Taigi saldi meilė tęsėsi 3 mėnesius, po kurių dukra su vaiku išėjo pas draugę, pasakiusi, kad grįš, kai "mieliausias" išvyks. Jaunuolį tėvai pasiėmė naktį, atvykę iš kito Lietuvos krašto. Praėjo 11 metų, dukra ištekėjo už lietuvio, gyvena laimingai. Taigi, gal padės kam nors mano dukros "meilės pasaka". Tėvas išsiuntė sūnų į kariuomenę, nes buvo išprievartavęs merginą. (sužinojome per vėlai). tai tikra tiesa. Kalbėjo meiliai, kojas bučiavo, kol prisiviliojo.

Anonimiškas rašė...

Gal galėtų Anonimiškas 2015-11-10 14:56 pakomentuoti 2015,11,13 d žudynes Paryžiuje. Gal irgi blogi šaltiniai, ar tai vyko "abipusiu susitarimu" ?

item