Vokietijoje - musulmonų demografinė revoliucija

Vokietijos musulmonų populiacija per 2015 metus bus padidėjusi 700 tūkstančių, o bendras musulmonų skaičius šalyje greitai perkops 6 mili...

Vokietijos musulmonų populiacija per 2015 metus bus padidėjusi 700 tūkstančių, o bendras musulmonų skaičius šalyje greitai perkops 6 milijonus. Tai reiškia, kad Vokietija yra daugiausia musulmonų gyventojų turinti šalis Vakarų Europoje.

Rugpjūčio 19 d. vykusioje spaudos konferencijoje Vokietijos vidaus ministras Thomasas de Maiziere atskleidė, kad tikimasi, jog iki 2015 metų pabaigos į Vokietiją bus atvykę 800 tūkst. imigrantų - tai yra 1 procentas visos šalies populiacijos. Tokia migracija nematyta nuo Antrojo pasaulinio karo laikų.

Ministras teigė, jog nors dauguma imigrantų atkeliauja iš Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos, didelis skaičius jų (apie 40%)atvyksta ir iš Balkanų, ypač Albanijos ir Kosovo. Tai reiškia, kad beveik pusė visų imigrantų į šalį tikrai atvyksta dėl ekonominių priežasčių ir nėra pabėgėliai iš karo zonų.

Iš 800 tūkst. imigrantų, kurie 2015 metais bus atvykę į Vokietiją, bent jau 80% yra musulmonai.

Tai skatina ne tik vis augančią baimę dėl šalies piliečių saugumo (į šalį su imigruojančiais musulmonais patenka ir tie, kurie yra pasiruošę prieš valstybę vykdyti teroristinius išpuolius), bet ir paspartina ir dabar jau vykstančią Vokietijos islamizaciją.

Islamas yra greičiausiai auganti religija Vokietijoje. Tai liudija ir faktas, kad vis daugiau bažnyčių Vokietijoje paverčiamos mečetėmis, kai kurios jų į maldą musulmonus kviečia lauke pritvirtintais garsiakalbiais. Kai kurie rajonai Vokietijoje jau dabar savo vaizdais ir garsais primena musulmoniškuosius Artimuosius Rytus.

Islamo šariato teisė Vokietijoje plinta tiesiog žaibiškai - visuose didžiuosiuose šalies miestuose jau veikia šariato teismai. Ši „paralelinė teisingumo sistema“ paneigia Vokietijos įstatymo viršenybę, tačiau šalies valdžia yra bejėgė imtis kokių nors veiksmų. 

Poligamija, nors ir nelegali pagal veikiančius Vokietijos įstatymus, yra dažnas reiškinys tarp musulmonų visuose pagrindiniuose šalies miestuose. Pavyzdžiui, Berlyne net trečdalis visų musulmonų vyrų, gyvenančių miesto Neukollno rajone, turi dvi ar daugiau žmonų.

RTL televizijoje rodytas reportažas atskleidė, kad Vokietijoje gyvenantys musulmonai vyrai nesibodi naudotis socialinės apsaugos sistemos spragomis. Pavyzdžiui, jie atsiveža dvi, tris ar net keturias moteris iš islamo šalių į Vokietiją ir veda jas imamo (islamo religinio lyderio) akivaizdoje. O kai šios moterys jau yra Vokietijoje, apsimesdamos vienišomos mamomis ima prašyti socialinių pašalpų, suteikiančių joms ir jų vaikams socialinius būstus.

Nors ši apgaulė, Vokietijos mokesčių mokėtojams kasmet kainuojant milijonus eurų, šalies valdžiai yra puikiai žinoma, jos agentūros nesiima spręsti klausimo dėl vyraujančio politinio korektiškumo.

Vis augantys nusikalstamumo rodikliai, prie kurių daugiausia „prisideda“ imigrantai iš Artimųjų Rytų ir Balkanų, kai kuriuos Vokietijos miestų kvartalus pavertė zonomis, kur įstatymai negalioja, - vadinamosiomis no-go zonomis.

Wuppertalio mieste barzdotų musulmonų grupės, vadinančios save „šariato policija“ bandė įvesti islamo teisę gatvėse dalindami geltonus lankstinukus, aiškinančius islamo elgesio taisykles šariato zonose. Hamburge musulmonams pavyko infiltruotis į dešimtis pradinių ir vidurinių mokyklų, kuriose jie primeta islamo normas ir vertybes studentams ir mokytojams, neturintiems nieko bendro su islamu. Bavarijoje musulmonai vaikai yra atleidžiami nuo privalomo lankymosi buvusiose koncentracijos stovyklose kaip pamokų apie Holokaustą dalies.

Bremeno miesto valdžia pasirašė susitarimą su 40 tūkst. mieste esančių musulmonų bendruomene. Šis susitarimas garantuoja musulmonų bendruomenės turto apsaugą, leidimą statyti mečetes su minaretais ir skliautais, halal maisto tiekimą kalėjimuose ir ligoninėse, trijų musulmoniškų švenčių pripažinimą, musulmonų reprezentaciją miesto institucijose bei kitas teises ir privilegijas.

Daugiau nei 700 Vokietijos musulmonų prisijungė prie ISIS ir keliavo į Siriją ir Iraką. Kai kurie iš jų dar ilgą laiką po išvykimo gavo Vokietijoje jiems priklausiusias pašalpas, nors patys tuo metu kovojo Artimuosiuose Rytuose. Džihadistams, po tokių kovų grįžusiems atgal į Vokietiją, ir vėl laisvai suteikiamos pašalpos.

Vokietijoje gyvena daugiau nei 7 tūkst. salafistų, priklausančių radikaliai islamo atšakai ir griežtai pasisakančių prieš demokratinę šalies tvarką. Vokietijos pareigūnai teigia, jog 1 tūkst. iš jų yra ypač pavojingi ir bet kuriuo metu gali surengti teroristinį išpuolį.

Tačiau tuo pačiu metu salafistams leidžiama laisvai pamokslauti Vokietijos miestų gatvėse ir taip rekrutuoti naujus narius. Neseniai jie surengė precedento neturinčią, visą šalį apėmusią rekrutavimo kampaniją „Koranas kiekvienuose namuose“. Jos metu buvo nemokamai išdalinta 25 milijonai į vokiečių kalbą išversto Korano kopijų, jas gavo visos Vokietijos šeimos.

Net ir vykstant tokioms kampanijoms Vokietijos multikultūralizmo gynėjai dirba dieną naktį, kad užtildytų islamo plitimo Vokietijoje kritikus. Pavyzdžiui, Bavarijoje vokiečiai aktyvistai, besipriešinę milžiniškos mečetės Miunchene statyboms, buvo išvadinti ekstremistais ir net pradėti sekti Vokietijos žvalgybos.

Tikėtina, kad Vokietijos kanclerė Angela Merkel, neseniai pripažinusi, kad Vokietijos multikultūralizmas žlugo, mato masinę imigraciją iš musulmoniškojo pasaulio kaip sprendimą itin mažiems (vieniems iš mažiausių pasaulyje) pačių vokiečių gimstamumo rodikliams.

Vokietijos valdžios apskaičiavimais, šalies populiacija iki 2060 metų turėtų sumažėti nuo 81 mln iki 67 mln, tačiau Vokietijos statistikos biuras Destatis apskaičiavo, kad dėl masinės imigracijos populiacijos skaičiaus kritimas bus žymiai lėtesnis nei manyta anksčiau.

Hamburge veikiančio Pasaulio ekonomikos instituto atliktas tyrimas parodo, kad maži gimstamumo rodikliai yra didelė grėsmė ilgalaikiui Vokietijos ekonomikos gyvybingumui. „Jokia kita industrinė valstybė nenyksta tokiu greičiu, net nepaisant didelio jaunų imigrantų darbininkų antplūdžio“, - teigiama tyrimo išvadose. „Vokietija ilgainiui nebegalės būti dinamišku verslo centru, jei nesukurs stiprios darbo rinkos.“

Interviu laikraščiui Der Tagesspiegel Aimanas Mazyekas, Vokietijos musulmonų centrinės tarybos vadovas, teigė, jog į šalį atvyksta tiek daug musulmonų, kad daugelio mečečių lankomumas vien per pastarąjį mėnesį padvigubėjo.

Parengta pagal Gatestoneinstitute.org informaciją


Susiję

Pasaulis 1556660293309233001
item